arkadaşlar birsine senet imzalatmam gerekiyor ama senetin nasıl hazırlandığını bilmiyorum senette anlamadığım kelimeler var bi örnek koyabilirseniz sevinirim... teşekkür ederim
vade kısmına ne yazılacağını anlamadım.birde sendin sonunda yer alan "kabul eyleri...." kısmındaki boşluğa ne yazzacağımı analmadım.birde bunları açıklarsanız sevinirim
''kabul eyleri ..... M veya Z yazılıcak ... vade tarihine de ödenmesi gereken tarihi yaz .. yalnız dikkat et son ödeme ve vade tarihleri hafta sonuna gelmesin . ve çarşamba gününede gelmesin .. çünki senetlerin son ödeme tarihin den sonra 2 iş günü daha süresi vardır .. yani çarşambaya denk gelirse perşembe ve cuma 2 iş günü oldugu için ve ardında hafta sonu girdiği için .. ancak pazartesi tahsil edersin ...
alıntıdır :En üstteki vade kısmına borcun vadesinin geleceği günü yazacaksınız. Yani 10.10.2008 yazacaksınız. Ödeme tarihine ise 10.10.2008 tarihi eğer resmi bir tatile denk gelmiyorsa bu tarihi eğer resmi bir tatile denk geliyorsa resmi tatili takip eden ilk iş gününü yazacaksınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme