Şimdi Ara

Sene başı 65-20 yapıp şu an 95-60 görenler bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Tyt de konu eksiğin veya unuttuğun konu yoksa ayt ye yüklenmekle güzel iş yapıyorsun. Tyt de de deneme çözmekten başka bir şey yapmamalısın bence ve sınavda anlık performansına bağlı olacağı için tyt netin çok aldırmamalısın.Ayt de fiziği bitirip deneme çözerek bu süreci bitir bence. Sonra sınavda artık olduğu kadar diyip gireceksin ve başaracaksın.

Not:Bu dediklerimin hiçbirini yapamıyorum ve net lerim orta seviyede ama neler yapılması gerektiğini biliyorum.

Alıntıları Göster
    Tyt de konu eksiğim yok ama unuttuğum konu illa vardır onlara ayt konuları bitince genel olarak döneceğim nisanın ortalarına doğru. Zaten ben de pek takmıyorum ya habire oynuyor tyt netleri sınavdaki ruh haline bağlı oluyor, çevre şartları vesaire. Umarım başarırız dostum sen niye yapamıyorsun :( Bilinçli birine benziyorsun kalan sürede konu eksiğin falan varsa bitmeyecek kadar olamaz. Şu 3 ayda neler yapılır azimle sıçan duvarı deler mantığıyla çalış her zaman :D

• https://forum.donanimhaber.com/takintidan-dolayi-odaklanamamak--137429654#137431232 Aslında ben şundan dolayı odaklanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C7D81D2C

:D Senle birebir aynı öğrencilik günleri yaşamışız şu anki durumlarımız da aynı. Ben de çalıştıkça artacağını biliyorum sene başı sadece matematik yapabiliyordum (bi de sosyale ilgim vardı) fen falan çöptü resmen difüzyon, osmoz, bağlar vesaire hep bu sene öğrendim hani biliyodum ama bilmiyodum gibi bir şey sınavdan sınava baktığım için temel vardı ama hepsi öğren geç unutulan şeylerdi. Kazanılan bilgiler geri gelmeye başlayınca netler de otomatik artıyor zaten. Benim de sıkıntım geometrideydi 1-2 net yapıyodum hoca tahtaya şekil çizince yatıyodum falan şimdi en az 8 yapıyorum daha da eksiğim var analitikte klasik bilgilerimle yapıyorum özel bir oturup soru çözmem olmadı daha. Kenan kara sayesinde yaptığımı düşünüyorum ve bayağı soru çözdüm pratiklik kazanmak için bence bir yeni nesil (acil ya da endemik) bir tane de klasik kolay kitapla geometriyi halledersin. Kolay kitap çözmek hem sana özgüven sağlıyor ve en önemlisi bence geo soruları zor değil sadece bir sürü kolay bilgiyi tek soruda topluyorlar o zor geliyor bunu da çok soru çözerek aşabiliriz. Yani uzun lafın kısası aynıyız :D

Alıntıları Göster
    Hocam aynı kişi olma ihtimalimiz nedir

Tavsiyeleriniz için sağ olun. Geometri için acil aldım ama pek çözmedim henüz. Klasik kaynak olarak da birey b nin üçgenlerinin yarısını falan çözdüm. Ayt fende ilerledikten sonra odağımı tamamen geometriye vereceğim. Geometri de eksiklerim çok olduğu için beraber götürmek pek mümkün olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHTürkMan

Hocam aynı kişi olma ihtimalimiz nedir

Tavsiyeleriniz için sağ olun. Geometri için acil aldım ama pek çözmedim henüz. Klasik kaynak olarak da birey b nin üçgenlerinin yarısını falan çözdüm. Ayt fende ilerledikten sonra odağımı tamamen geometriye vereceğim. Geometri de eksiklerim çok olduğu için beraber götürmek pek mümkün olmuyor.

Alıntıları Göster
    Olabilir :D aynı dönemleri geçirmişiz

Ben de şu an tamamen ayt fen yükleniyorum bitince matematik ve geoda eksik olduğum yerlerin üstünden geçerim diye düşünüyorum. Geo da acil almayacağım ben ya bu sene pişmanlıklarımdan biri almamak ama mecburum yani çözerken baya vaktimi alacak o kadar vaktim yok açıkçası :D geometri denemelerini çözüyorum onlar da kitap gibi zaten özgün sorularla dolu. Ama acil geoyu doğru çözebilirsen fena olur arkadaşlarımda var hep arada soruyolar 1-2 soru çok iyi kitap bence.

Ayt fen de hiç bitecekmiş gibi durmuyor ama bitecek umarım :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.