Şimdi Ara

SENE 2018 KONUŞTUĞUNUZ LAFLARA MEZUNA KALMA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Mezuna kalırsan üniversiteye gittiğinde akranların senden 1 yıl önde olduğu için ''

Aga sene 2018 hala yaşın derdindesiniz ya geri kafalısınız ya da ileriye yönelik amaçlarınıza ulaşamayınca bahaneler üretiyorsunuz.

• konuş kral ya yok 1 senen çöp olucak,hayata erken atılcak yahu nereye atılıyor adam idealleri için göze almış 1sene dişini sıkıp iyi bir iş sahibi olucak iyi bir gelecek planlaması yapıyor ama 1 sene boşa gitmesin diye 4 sene istemediği üniversiteyi okuyacak
    sonrası meçhul zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: marblue

konuş kral ya yok 1 senen çöp olucak,hayata erken atılcak yahu nereye atılıyor adam idealleri için göze almış 1sene dişini sıkıp iyi bir iş sahibi olucak iyi bir gelecek planlaması yapıyor ama 1 sene boşa gitmesin diye 4 sene istemediği üniversiteyi okuyacak
    sonrası meçhul zaten
    Katılıyorum eskisi gibi değil zaten [arada böyle insanlarda çıkıyor] dış görünüşü kafaya takanlarda oluyor büyük gösterme

Şimdi ki 11 ler 12 lerden büyük gösteriyor

Mezuna kalmak 1 sene kaybetmek değildir 1 senede 30 seneni kazanmaktır benim için tabii ki iyi değerlendirirsen
  • Geri kalan hayatimi kurtarmak icin gecen 2 senemi cope attim 3.senem mezun yilim . Hicte pisman degilim . Etrafinizda boyle sacmalayan varsa he canim diyip kacin ordan bos bos konusup kafanizi doldurmasin . Mutsuz sagliksiz insanlar olacaginiza giden 2-3 sene olsun . Hepimiz emegimizin karsiligini buluruz umarim ✌ .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hele Türkiye gibi bir ülkedeyiz yani babası toprak ağası olmayanların okumaktan başka çaresi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marblue -- 11 Haziran 2018; 1:39:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.