Bildirim
Sendit Little Big Planet oyununda müthiş kampanya...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senit isterse 1 pound yapsın yine almam en son aldığım oyun tam 45 günde geldi ne bi takip numarası nede başka birşey şansına artık kaç günde gelir kim bilir o yüzden sendit e artık bulaşmayın bence... -
quote:
Orjinalden alıntı: harmonyoa
senit isterse 1 pound yapsın yine almam en son aldığım oyun tam 45 günde geldi ne bi takip numarası nede başka birşey şansına artık kaç günde gelir kim bilir o yüzden sendit e artık bulaşmayın bence...
harbidenmi yav45 gün çok fazla
-
quote:
senit isterse 1 pound yapsın yine almam en son aldığım oyun tam 45 günde geldi ne bi takip numarası nede başka birşey şansına artık kaç günde gelir kim bilir o yüzden sendit e artık bulaşmayın bence...
oha 45 günmü !! shopto da 2 gündemi ne geliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Arda_1905
quote:
oha 45 günmü !! shopto da 2 gündemi ne geliyor
aslında kredi kartı olsa shopto dan alacağım ama yokki.Sadece bankamatik kartı var.O da olmuyormuş -
Sanal Kart açıp onunla yapabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C
Sanal Kart açıp onunla yapabilirsin.
o çok zor.Benim için -
ben senditten iki defa sipariş verdim ikiside tam 8 günde geldi 45 günde geldi diyen arkadaş hangi şehirde yaşıyor acaba? -
Bana 20 gün civarı bir sürede gelmişti, fazlası var eksiği yok, şehir : Izmir -
Bende Sendit'ten aldığımda tam 21 günde gelmişti Ankara'ya Shopto'dan 5-6 gün civarında geliyor... -
geç gelmesi sendit'in suçu değlidir suç ptt'de -
Orasını bilemem ama shopto dan aldığım oyunlarda PTT ile geliyor son aldığım oyun 4 günde geldi. -
arkadaşlar sanal kart nasıl oluyor ,nasıl birşey hiçbir bilgim yok,hiç kredi kartı olmayan biriside yapabilrimi bunu -
shopto'nun oyunları ptt kargo ile geliyor imzalı, sendit'inki normal ptt ile -
ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM HERKEZE...YANİ KART KONUSUNDA..
msn:emrah@emrahgul.com -
quote:
Orjinalden alıntı: THX
ben senditten iki defa sipariş verdim ikiside tam 8 günde geldi 45 günde geldi diyen arkadaş hangi şehirde yaşıyor acaba?
hocam istanbulda yaşıyorum sendit den defalarca alışveriş yaptım evet önceden gayet iyiydi sendit ancak son zamanlarda iyice sapıttı bi ara türkiyeye gönderimi kapatmışladı son aldığım oyun tomb raider underworld tam tamına 45 günde geldi hemde 1 hafta önce shoptodan sipariş verdiğim oyunlarla birlikte geldi benden uyarması sendit e bulaşmayın bundan sonra
shoptoda guitar hero konusunda da o kadar uyardık ama kimse bizi dinlemedi almayın benimki gümrükte takıldı dedik ama yine alanlar oldu ve hepside takıldı o yüzden bu tür konularda ne dalga geçerim nede yalan söylerim o yüzden söylediğim şeylere dalga geçer gibi cevap vermezseniz somut örneklerle cevap verirseniz sevinirim bu arada isteyene sendit den döküm alıp oyunu alış tarihim ve geliş tarihini gösteren belgeleri buraya veya isteyen olursan özelden resimlerini gönderebilirim...
-
PS3 çıkmadan önce sendit.com'dan DVD siparişleri verirdim, o zamanlar memnundum. Ancak şimdi durum çok farklı. Tarihi tam hatırlamıyorum ama PES 09'un çıktığı dönemlere denk gelen bir zamanda "Dark Sector" siparişi verdim. Siparişim yaklaşık 40 günde gelmedi ve sakgoz79'nun yardımıyla mail attım durumla ilgili."Tamam yolladık" dediler ama o ürün de elime ulaşmadı. Uğraşmaktan sıtkım sıyrıldığı için lanet olsun dedim bıraktım işin peşini. Yani oyun için verdiğim ücret boşa gitti. Ne olursa olsun shopto.net'ten alış-veriş yaptıktan sonra, sendit.com'a uğramam bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 7 Şubat 2009; 1:01:37 > -
quote:
o bir şey değil... benimki 5 ay geçti hala gelmedi -
sendit deseki 90 cente satıyoruz gene almam,bir kere dilim yandı bi daha kullanmam o siteyi -
Dedigim gibi ürünlerin elinize geç ulasmaşinda senditin suçu olduğunu düşünmüyorum siz sipariş verdikten en geç iki gün sonra ürünü royal mail'e teslim ediyorlar ondan sonra sorumluluk royal mail'de ama onlarda bir an evvel postayı Türkiyeye gönderiyorlar neden bu kadar geç geliyor derseniz cevabım gümrüktür avrupa posta isleme merkezidir ve ptt'dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 7 Şubat 2009; 2:06:10 >
Benzer içerikler
- ps5 cfi kodu nedir
- ps5 hdmi sorunu
- uncharted 2 türkçe dublaj izle film makinesi
- gta 5 dil değiştirme
- f1 24 türkçe yama
- witcher 4 ne zaman
- witcher 4
- ücretsiz araba oyunları
- direksiyon seti önerisi
- the last of us 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X