Şimdi Ara

sendit.com dan wow alın kesin alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wazgeçtim alın bakın aşşada da belirttim zahti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom_sk -- 20 Ağustos 2006; 21:14:19 >

• eu serverlarında oynayabiliyorsun ama yama doneminde 1 gun gec oynarsın ya da git korsan eu al hiç kasmadan oyna
  • ilk kez duydum sendit ten alıp US versiyon cıkanı. Mail at EU versiyonu gonderin diye. Cunku EU versiyonu gonderdiklerini soyluyorlar, bu da teminat kapsamına girebilir. İlginç bir durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 20 Ağustos 2006; 2:17:09 >
  • Ben sendit den almıştım gayet EU versiyonu gönderdiler yanlız sendit in tek problemi Cargo ile göndermemesi biraz bekletiyor insanı ben 2 hafta beklemiştim
  • allah allaah alırken orda seçme şansın yok mu US veya EU diye?Benim gördüğüm çoğu kişiye EU gönderdi sendit ama heralde bi yanlışlık oldu.Forumları falan varsa orda yaz
  • Daha evvel sendit.com la yaptığım görüşmelere istinaden kesinlikle onlarda Us olmaz. Sendit.com bir UK sitesi ve ellerinde sadece EU var bi yanlışlıuk var bence bu işte...
  • desert özlettin kendini :) görünmüyordun uzun zamandır nerelerdeydin ? :P (bozzo da yok ortalıklarda :S )
    quote:

Orjinalden alıntı: deserteagle

ilk kez duydum sendit ten alıp US versiyon cıkanı. Mail at EU versiyonu gonderin diye. Cunku EU versiyonu gonderdiklerini soyluyorlar, bu da teminat kapsamına girebilir. İlginç bir durum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

desert özlettin kendini :) görünmüyordun uzun zamandır nerelerdeydin ? :P (bozzo da yok ortalıklarda :S )

Ben takip ediyordum zaten yazdıklarınızı ama mesaj atmıyordum Oyundayım genelde bilgisayarın basına oturdugum zamanlarda.
  • senin yorumlarınıda bekleriz ama =P
  • saolasın eksik etmem yorumlarımı bundan sonra

Bu arada konu iyice dagıldı kusura bakmayın arkadaslar. Venom sendit e bi mail at bence, sonucu da buraya yazarsan biz de bilgilenmiş oluruz. İlk kez US versiyonu gonderildiğini duydum.
  • adamlar en sonunda paramı verdiler oyun da bende kaldı üstelik oyuna yazmışlar ki

"This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive"

YAŞASIN SENDIT

• cdkey iptal edilmiştir bence cdlerde para etmez zaten
  • o ne biçim şey yaa şansına ne çıkarsa olayı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanguder

cdkey iptal edilmiştir bence cdlerde para etmez zaten

yok lan usde de oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venom_sk

adamlar en sonunda paramı verdiler oyun da bende kaldı üstelik oyuna yazmışlar ki

"This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive"

YAŞASIN SENDIT

senditin soyledği şey gonderilen paketle ilgili. Yani oyun kutusunun uzerinde orc ya da night elf kızı resmi olup olmayacagı. 'different packaging ile bahsedilen sey bu EU - US farkı değil. Sendit de durumda bir yanlıslık oldugunu gormus ve paranı geri yollamıs. Cunku senditin EU versiyonlu oyun yollaması gerekir.

• quote:

quote:

adamlar en sonunda paramı verdiler oyun da bende kaldı üstelik oyuna yazmışlar ki

YAŞASIN SENDIT

senditin soyledği şey gonderilen paketle ilgili. Yani oyun kutusunun uzerinde orc ya da night elf kızı resmi olup olmayacagı. 'different packaging ile bahsedilen sey bu EU - US farkı değil. Sendit de durumda bir yanlıslık oldugunu gormus ve paranı geri yollamıs. Cunku senditin EU versiyonlu oyun yollaması gerekir.

olur mu kanka ya öle bişe? ben napiim paketteki orku elfi allah alla
    ama YAŞASIN SENDIT

• quote:

quote:

YAŞASIN SENDIT

senin dediğin millet elfe daha cok para veriyor gibi oluyor

haha benimkide elfmiş

• "This game is released in 2 different types of packaging - we cannot guarantee which packaging you will receive"

gg Venom, ingilizcen çok iyimiş. Version yazsaydı senin dediğin olurdu ama packaging tamamen farklı
  • Beyler bir bildiğim var ki soyluyorum. O tamamen paketin uzerindeki resimle alakalı. İsterseniz bi mail atıp sendit ten ogrenebilirsiniz. elf li paket daha pahalıya geliyor gibi bişey soz konusu değil tabi ama adamlar uyarma geregi duymuslar işte. Bunun versiyonla hiçbir alakası yok.
  • Deserteagle kesinkilke haklı. Blizz ın sölediği kapak resmiyle alakalıdır. Yarın öbür gün biz resimde bunu gördük nie bundan yollamadınızda başka bişi yolladınıza cvp olarak her firma eğer kapak resmi farklıysa belirtmek zorundadır. Olay bu.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.