Şimdi Ara

SENDEMİ SİRHOT..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • biras olsun saygım vardı sirhota..tmm amerika özentisi felan ama yaptıkları parçaları iyi buluyordum...amerikada yaşamış o kadar olur diyordum..
    Ama en son o yonca evcimikle yaptığı feat. görünce yıkıldım..yazık yazık..sendemi sirhot...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 7 Ağustos 2005, 18:28:21 >

• arkadaşım bende gece 4 müydü neydi kralda gördüm dedim yarın hemen bi topic açayım bu konu hakkında sen benden önce davranmışsın şarkı zaten berbat kal geldi filan oldu gözlerim doldu dio bide yonca evcimik türkiyeye pop müziği getiren kişi aklından ne geçti sirhotun bilmiyorum bu işi yaparken

ben hiç tv heleki kral izlemem geçen gün kız arkdaşım açtı bakıyordu felan bu clip çıktı kız dediki bu herif kim bende baktım bir baktım sirhot ulan dedim sendemi????

neyse bir fire daha verdik bana kalanlar ise Sagopa,Sahtiyan,Fuchs,Kolera ve ve yeni olarak Leadri
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.