Şimdi Ara

Sence Hangi Jant Daha Güzel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
20.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle önereceğniz jant için şimdiden çok teşekkür ederim. Malum uzun zamandır jant jant diyordum, bu haftasonu da arabanın lastiğini insanlıktan nasibini almamış biri bıçakla paramparça edince jantları takmaya karar verdim.

Araç 2009 HONDA CIVIC / siyah renk.
    18" takmayı düşünüyordum fakat vazgeçtim ( yemedi :) ) takacağım jantın ölçüsü 17" olacak.

Belirlediğim, fiyatları uygun 6 adet jant var. bu 6 jantın arasından seçim yapmanızı, sizce hangisinin siyah civic de daha güzel olacağını söylemenizi isterim.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

1///

2///

3///

4///

5///

6///

1numara: ///////////////////////////
    2numara: /////////////////
    3numara: ///////////////////////
    4numara: ////////
    5numara:////
    6numara: ////////

son eklenen oy BlackEmperor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 13 Mart 2009; 0:58:26 >

• 3 numara derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

3 numara derim.

+1 derim
  • 4 ve 6
  • 3
  • 6
  • Kafamda şekillendirdim ve 1 diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla korktuğum oldu . inş diyordum "zevki güzel DH ailesi" tek bir jantta rahatlıkla karar kılar ve alırım diyordum. valla her jant başa baş gidiyor :)

arkadaşlar DH nin; sizlerin zevkinin bende önemli bir yeri var. bu nedenle çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve ayıracağnız zaman için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 8 Mart 2009; 23:35:42 >
  • 3 derim bende
  • biraz iddialı olsa da 3 numara diyorum.
    ikinci tercihim ise 1 numara.
  • 1 Numara..

Ağırlık mukayesesi yapamadım ama..Görsel olarak 1..
  • 2 numara diyorum.Kollar diğerlerine göre daha kalın olduğundan araçta daha tok duracaktır.
    Rengi de aracın rengine gidiyor.Siyah jant alma derim araç zaten siyah,jant kendini göstersin biraz
  • 6
  • 3 numara
  • Neden 5 kollu düşünmüyorsunuz?

Bunların arasından karar vermek zorundaysak bende 3 numara derim ama araçta siyah olduğundan dolayı boğuk bir görüntü olabilir..Biraz body kitle durum 10 numara olacaktır eminim..

şimdiden hayırlı uğurlu olsun park ederken çizdirmemenizi dilerim
  • 1 ya da 3 numara derim ama önceliğim 1 numara.
    Ayrıca 1 numaranın modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim?
  • @japon dostu valla inanır mısınız kol sayısına hiç dikkat etmedim bu modelleri seçerken. sadece arabanın üstünde canlandırdım , hoşuma gitti bu 6 model arasında kaldım :)

araçta bodykit mevcut, tek eksiğim jant hayırlısıyla sizlerin de beğeni doğrultusuyla takacam jantı.

çok teşekkür ederim hayırlı olsun dilekleriniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

2 numara diyorum.Kollar diğerlerine göre daha kalın olduğundan araçta daha tok duracaktır.
    Rengi de aracın rengine gidiyor.Siyah jant alma derim araç zaten siyah,jant kendini göstersin biraz

Kesinlikle bende böyle düşündüm 2 numara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent--

1 ya da 3 numara derim ama önceliğim 1 numara.
    Ayrıca 1 numaranın modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

levent bey jantın marka/modeli TFT-725
    tam olarak fiyatını şuan bilmiyorum ama yarın öğrenebilirim. yaklaşık olarak fiyatı ise 4 adet orta kalite lastik ile 2bin ytl den aşağı bir fiyata denk geliyor. 1600-2000 arası gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum.
  • Bence 1 nümero.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.