Şimdi Ara

Senatör hakkında bir soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 7*7'de muhtemelen oyuncunun artık oynamadığı 4 tane köy var. Adamlar bıraktı sanırım oyunu. Nüfusları bile artmıyor.
    Köşk'ten 3 göçmen yapıp diğer köyü kurmuştum.
    Şimdi akademiyi 20 yapmaya uğraşıyorum ki senatör yapabileyim ve etrafımdaki bu köyleri alabileyim.
    Fakat bir arkadaşım(muhtemelen gelir okur az sonra ve "bana inanmıyon mu" der ) dedi ki "Tamam akademi 20 olunca çıkıyo diye yazıyor ama sen köşk yada saraydan göçmen çıkarmışsan ozaman Senatörün çıkması için ayrıca köşkü yada sarayı hangisi varsa seviye 20 yapman gerekiyoe. Yani göçmen işi biraz bozuyor."
    Bu gerçekten böyle mi? Yani göçmen yapınca senatör yapmak için hem akademiyi hem de köşk'ü mü 20 yapmamız gerekiyor?
    Yoksa akademiyi 20 yapsak yeterli olur mu?
    Bana saçma geldi yani. Oyun yönergesinde senatör için seviye 10da askeri üs ve 20de akademi istiyor. Köşk ile alakalı bir şey demiyor.
    İnşallah öyle değildir. Yoksa o köşk çok zor 20 olur

Bir de.
    Başka biri senatör yapsa ve bana destek olarak senatör'ü gönderse. O senatörü ben kullanabilir miyim? O senaötr ile köy alabilir miyim yani?

Ve.
    1 senatör kaç köy alabilir ve kaç kez gdince alabilir? Köyler 7*7'de benim. Hepsi yakın. Nüfusları 50-270 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Nisan 2008; 19:50:08 >

• Köşk ' u de 20 yapman lazım kosk 20 olunca hem gocmen hem senator cıkıyor ıkısınden bırını basıcaksın
  • PHI nickin ne 3x'te? 4. köyü kuracam ben de kültür puanı yetmiyo Önce soru biraz uzun dur cevaplıyım.

Önce eğer köşk kurup 3 göçmenini bastıysan köşkü 20, sarayı 10 yapıp bastıysan min. 15 yapman lazım senatör için. Ama köylerini alacağın adamların tek köyü varsa alamazsın. Yada merkez köyünü alamazsın.

Senatör için Akademi 20, Askeri Üs'ü 10 yapcaksın. Köşkün(Seviye 10 veya 20) yada Sarayın (Seviye 10,15 veya 20) olması lazım. Önce Akademiden araştıracak, sonra Köşk yada Saraydan basacaksın.

Yani oyun yönergesindekilerin üstüne +Köşk, Saray faktörü var.

Destek askerleri kullanamzsın, sadece savunmalarda yararı olur. Yani destek senatörü kullanamazsın.

Son soru: 1 tane alabilir. ve önce adama dalıp Saray,Köşkü varsa yıkacaksın. Sonra Senatörü 2-3 kez askerlerle beraber gönderip, vatan sevgisini düşürcen en sonda da alıcan.

Umarım iyi anlatmışımdır.

Nick, koordinatın ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

PHI nickin ne 3x'te? 4. köyü kuracam ben de kültür puanı yetmiyo Önce soru biraz uzun dur cevaplıyım.

Önce eğer köşk kurup 3 göçmenini bastıysan köşkü 20, sarayı 10 yapıp bastıysan min. 15 yapman lazım senatör için. Ama köylerini alacağın adamların tek köyü varsa alamazsın. Yada merkez köyünü alamazsın.

Senatör için Akademi 20, Askeri Üs'ü 10 yapcaksın. Köşkün(Seviye 10 veya 20) yada Sarayın (Seviye 10,15 veya 20) olması lazım. Önce Akademiden araştıracak, sonra Köşk yada Saraydan basacaksın.

Yani oyun yönergesindekilerin üstüne +Köşk, Saray faktörü var.

Destek askerleri kullanamzsın, sadece savunmalarda yararı olur. Yani destek senatörü kullanamazsın.

Son soru: 1 tane alabilir. ve önce adama dalıp Saray,Köşkü varsa yıkacaksın. Sonra Senatörü 2-3 kez askerlerle beraber gönderip, vatan sevgisini düşürcen en sonda da alıcan.

Umarım iyi anlatmışımdır.

Nick, koordinatın ne?

Hay ben öyle işin. Bi senatör keyfimiz olacaktı. O da uçtu gitti iyi mi.
    Ben merkez köy faktörünü unutmuşum. Benim burdakilerin hepsi merkez ya
    Onları alamam ki

nick fatih42
    Köyler PHI köyleri
    Ben amatörüm daha 2 hafta oldu bu oyuna başlayalı

• Sen dedin diye bende SEnatör istedim. Basacam yanımdaki adamın 2. köyünü alcam. Akademi 17 oldu. Nüfusun iyiymiş, yani benden iyi. Benim nick NoDry
  • quote:

Sen dedin diye bende SEnatör istedim. Basacam yanımdaki adamın 2. köyünü alcam. Akademi 17 oldu. Nüfusun iyiymiş, yani benden iyi. Benim nick NoDry

• Akademi 18, Köşk 11
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Akademi 18, Köşk 11

O köşk 20 olmaz. Olursa da çok uğraştırır
  • Bakalım. Sonuna kadar devam saatlikler ana köyde 1800, 2. köyde 700, 3. köyde 400, 4. köyde 150 oldu.
  • ben s9 da oynuyorumda akademi ve köşk seviye 20 ama senatör falan nerden cıkarıyoruz bulamadım ben?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

ben s9 da oynuyorumda akademi ve köşk seviye 20 ama senatör falan nerden cıkarıyoruz bulamadım ben?

Önce akademi'den senatör geliştiriyorsun galiba. Sonra kışladan falan üretilir heralde. Tam bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

ben s9 da oynuyorumda akademi ve köşk seviye 20 ama senatör falan nerden cıkarıyoruz bulamadım ben?

Önce akademi'den senatör geliştiriyorsun galiba. Sonra kışladan falan üretilir heralde. Tam bilmiyorum

Yok senatör göçmen gibi köşk yada saraydan çıkarılıyor.
  • quote:

quote:

geliştirdim köşke geliyorum ama senatör yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 10 Nisan 2008; 12:14:02 >
  • Köşkte 20 olunca göçmen çıkarmaış olman lazım.
  • Bir soru daha
    1. köyden kahraman kışlası yaparak bir vahayı aldım
    ikinci köyden de bir kahraman kışlası yapmam mı gerekiyor ikinci köyün çevresinden bir vahayı almak için?
    yoksa birinci köydeki yeterli mi acaba?
  • İkinci köyde de 10 yapacan.
  • quote:

İkinci köyde de 10 yapacan.

Yapalım bari.
  • quote:

quote:

Yapalım bari.

Eee. İkinci köydeki kahraman kışlasını da 10 yaptım. Ama kahraman üretemiyorum.
    Birinci köydeki kahramanla mı alacaz ikinci köy çevresindeki vahayı?

• quote:

quote:

quote:

Yapalım bari.

Kahramanını destek at o köye.. Sonra alırsın.

Akademi 20, Köşk 17 oldu benim.. Az kaldı ama
    Köşkü 18 yapmak için; 38550 | 30570 | 23260 | 11965 | 2 | 2:58:50

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yapalım bari.

Kahramanını destek at o köye.. Sonra alırsın.

Haydaaa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.