Şimdi Ara

Senaryoma Destek Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Iamistanbul'un düzenlediği bir senaryo yarışmasına katıldım. 1350 tane senaryo var ve bunlardan oylama ile ilk 15 girenleri jüri üyeleri değerlendirecekler. Maalesef kimin çevresi daha çok ise onlar oy alıyorlar. Benim çok geniş bir çevrem yok. Fakat forum donanım ailesinden bu konuda destek rica ediyorum.

Halk oylaması için sizlerin oylarına ihtiyacım var arkadaşlar. Mart ayının 12'sine kadar herkes günde 1 defa oy kullanbiliyor.

Nasıl oy kullanırım ? Oy Vercek arkadaşlardan ricam lütfen dikkatli okuması.

http://www.iamistanbul.tv/yarismalar/senaryo/hayallerini-gercege-donustur Bu benim senaryo linkim.

Senaryoma girdikten sonra "facebook ile giriş yap" butonu var. Ordan öncelikle facebook ile giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra sizi anasayfaya yönlendircek. Bu yüzden tekrar aynı linke tıklayıp OY VER butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Arkadaşlar bu konuda gerçekten çok ciddi anlamda desteğinize ihtiyacım var. Benim için çok önemli. Sizlerin bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum. Martın 12'sine kadar bana hergün 1 defa oy kullanacak arkadaşlar isimlerini konuya yazarlarsa sevinirim.

Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Yönetim bu konuda hassasiyet gösterirse sevinirim.
    Forum donanım ailesi beni yanlız bırakmayacağına inanıyorum...

Tweetir ve Facebook olan arkadaşlar şu şekilde paylaşım yaparlarsa çok sevinirim.

Tweet: Senaryo için Sizlerin oyunuza ihtiyacımız var..http://www.iamistanbul.tv/yarismalar/senaryo/hayallerini-gercege-donustur Facebook ile giriş yaptıktan sonra tekrar aynı linki acıp OY VER butonunu kullanmanız rica olur.

• hergün veremem ama fırsat buldukça vercem.
  • konuyla alakasız olacak ama senaryo yazmayı tam olarak öğrenmek için gerekli bilgileri bulabileceğim bir site var mı? senaryo örneklerine falan da bakabileceğim...
  • Hocam internetten araştırma yapabilirsiniz. Çok faydalı bilgiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behramking24

hergün veremem ama fırsat buldukça vercem.

Hocam teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar birde tweet oluşturduk. Twitterdan paylaşım yaparsanız sevinirim.

tweet: Arkadaşımızın Senaryosuna Oy Bekliyoruz.http://www.iamistanbul.tv/yarismalar/senaryo/hayallerini-gercege-donustur.html Facebook ile giris yaptıktan sorna linki yenileyip "OY VER" diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Tornavida

konuyla alakasız olacak ama senaryo yazmayı tam olarak öğrenmek için gerekli bilgileri bulabileceğim bir site var mı? senaryo örneklerine falan da bakabileceğim...

senaryo.com diye bir site var. oraya üye ol ilk önce. sonra senaryo yazımı için gerekli bilgilerden, Gezgin Hoca'nın Senaryo Yazım Kılavuzu diye bir başlık var ona gir. o dosya tam 300 sayfa ve aradığın her şeyi bulabilirsin orada, gerçekten çok yararlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.