Şimdi Ara

Sen Özel Değilsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başarılı olmaktan başka bir şansın yok.

İşini en iyi şekilde yapıp bir an önce yükselmelisin. Olay sadece verilen görevi yapmak değil, katma değer katmak.

Zarganalığın manası yok.

Kimse sana çok çalıştın diye aferin demeyecek. Düşük not ortalaması ile dandik üniversiteden mezun olan ancak çevresine göre iyi maaş alan yeni mezun bir itten bahsediyorum.

Öğretmenin şöyle demiş, LinkedIn’de adam şu alana yönel demiş bunları takip etmeye devam et. Kendin düşünemeyip nasihatlere kulak ver, ilerleyen yıllarda aldığın düşük maaşı farkettiğinde geç olacak.

Karı bakıyosun. Aferin, sosyal medyaya habire seni seviyorum diye foto at. Tüm gün karıyla mesajlaş. Bi sene sonra o karı yanında olmayacak. Sonra üzülecen, karı beni terk etti diyip karıya bahane bulacan. Sen betaysan karı napsın? Sonra yine bi karıya gönül verip yine aynı loopa girecen.

Karıya paspas çekmeyi maskülenlik sanan bir nesil türedi. Cömertlikle tavlamak eskide kaldı, artık karılar da çalışıyor. İlişkilerin çoğu beta öder zihniyeti ile devam ediyor, sadece maddi düşünmeyin, ilgi olarak da düşünün bunu.

Dünyayı gezecez, para harcayıp vücut yapacaz. İşte ben buyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr serverinde gençler bataklıktan çıkmaya çalışan kurbağa gibidir ne kadar kendini geliştirirsen geliştir ulaşacağın yer belli bu ülkede okumuş nice gençler intihar etti tıp okuyan dahil bunu belirtmek isterim, istemediği alanlarda çalışmaya mahkum olanlar var ve gelecek pek parlak gözükmüyor.Herkes sen gibi şanslıda değil iyi ki yüksek maaşlı işin varmış.Dışarıda yapamadığını burada yapmaya çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 7 Nisan 2023; 16:13:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda 2 katım kazanan yeni mezun dolu

• Ünide kaygısızca hareket eden tiplerin ciğerini bilirim ben. Ben çok çalışkan olmasam bile geleceği planlamaya çalışırdım, hangi alana yönelsem vs. diye düşünürdüm diğerleri şimdi ağlamaya devam etsin. Adam gelmiş bana diyor ki sen niye kyk kredisi almadın. Dude wtf yani ihtiyacım olmayan krediyi niye alayım mezun olunca bir sürü yük binicek üstüme ciddi anlamda ihtiyacın yoksa gereksiz yani. Bunu bana diyenin de ihtiyacı yok sırf ünide para eziyim diye düşünüyor işte e sonra borcum var diye ağlarsın. Yaşadığın ülkenin şartlarını bilerek hareket etmeyip hallederiz yaa kafasında olanlar sonu bu işte.

(Yazdıklarımdan gerçekten madur konumda olanları istisna tutuyorum çünkü bazı sektörlerde gerçekten iş yok ve bir anda küçülme yaşandı o yüzden mezun olunan bölüm dışında çalışmak zorunda kalan çok kişi var)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen Özel Değilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.