Şimdi Ara

Sen misin müşteriye gider yapan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce Kiler markete gittim alacaklarımı aldım 1 lira 20 kuruş kaldı ona da kuşlara buğday alayım dedim.( Camın önüne gelen güvercinlere veriyorum) Tartının başında türbanlı bi kadın vardı hanımfendi 1 lira 20 kuruşluk buğday verebilir misiniz dedim. kadın bi eserli zaten belli aldı rasgele kürekle buğday attı poşete gitti tarttı 78 kuruş dedi etiketi yapıştırdı bana uzattı bende onu tam 1,20lik yapabilir miyiz dedim. kadın bağladım ama poşeti dedi, verin ben açarım dedim elimdeki poşetleri yere bırakıp orada o buğday poşetini kadına açıp verdim sonra bu yine kafasına göre kürekle buğday attı ağzını bağlayıp gitti tarttı etiketi yapıştırdı, buğdayı önüme sürükledi. Elime alıp etikete baktım 1,48 yazıyor. Benim tepem attı. aldım buğdayı, sonra kadına 5 çeşit birer kürek çerez karıştırdım tek poşette(hepsinin fiyatları farklı). Birde karışık baklava sütlü nuriye şöbiyet falan bir kaç tatlıyı karıştırtdım. hatta kutuyu hediye paketiyle sardırttım hastaya götürecem dedim. tatlıyla çerezi aldım kadın bana bakıyor başka bir şey isteyecek miyim diye sonra bende cüzdanı karıştırdım "hadi bee kartı evde unutmuşum bu kadar nakit yok üstümde, kusura bakmayın" dedim önüne koydum aldıklarımı. bakakaldı fısıltıyla söyleniyordu arkamı döndüm gittim kasaya, içimin yağları eridi Buğdayı da bıraktım almadım bu ara

• Sonra bi alkiş sesi geldi arkadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHAAHHAAHAHA gülmekten okuyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

HAHAHAAHHAAHAHA gülmekten okuyamadım.

avatarındaki sen isen çok güzel gülmüşsünüz
  • Boşuna okumayın. Kiler market carrefour oldu. CSB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu yapan insan mı be
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.