Şimdi Ara

Sen hangi asosyalsin ? Türlere göre şıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2019)
Giriş
  • Type 1) Sosyal fobili: Sosyalleşmek ister ancak korkularından ve acaba yanlış birşey mi yaparım kaygısından dolayı açılamaz.

Type 2) Classic Asosyal: Sosyalleşmeyi zaten aramaz video gaming, gitar, film, müzik vb. daha çok ilgisini çeker. Ancak 1 ya da 2 arkadaşı olabilir.

Type 3) Şizoid kişilik bozukluğu: Sosyalleşmenin ne demek olduğunu dahi bilmez ve ömrü boyunda hiç yalnız kalmaktan rahatsız olmamıştır kendisinin normal olduğunu düşünür. Soğuk ve monoton bir surat ifadesi vardır.

Type 4) Çirkinlikten dolayı asosyal: O kadar çirkindir ki insanlar ondan tiksinir istese bile insanlar çıkarları olmadığı sürece muhattap olmaz. Forever alone

Type 5) Değişiklikten dolayı asosyal: Garip ve egzantiriktir konuşma şekli, düşünceleri hareketlerini insanlar değişik buluyordur. Forever alone

• Type 6) Asosyal olmak isteyen: Bu kasalar sosyallikten bıkmış etrafındaki kalabalıktan sıkılmış tiplerdir. Evde tek başına takılmayı, oyun oynamayı, resim çizmeyi, kitap okumayı, müzik dinlemeyi, müzik aleti çalmayı isterler. Ne zaman arkadaşları dışarı çıkmak için arasa bir bahane bulurlar. Çünkü bu canlıların en sevdikleri yer evleri ve kendileridir.
  • 17 yaşındayım herhangi bir kızla(ailem ve Psikologum hariç) 10 saniyeden fazla konuşmamışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

17 yaşındayım herhangi bir kızla(ailem ve Psikologum hariç) 10 saniyeden fazla konuşmamışımdır
    Kız mevzuu ayrı onu sosyallik kriterine katmadım çünkü bir kızla iletişim kurarken ipler %90 erkek türünün değil dişi türünün elindedir. Neticede o sana yeşil ışık yakmadan yaklaşamazsın.
  • type 5

ağzımı açtığım anda insanlar beni susturmaya çalışıyor ve manyak olduğumu falan söylüyor bilhassa ailem

forumda da defalarca ülke ve dünya gündeminde çok mantıklı konuştuğumu ama burda saçmaladığımı söylediler

ama kısmen type 2 de var insanların faaliyetleri pek çok zaman ilgimi çekmiyor
  • Yüzde bir milyar ben sizoidim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 yaşıma kadar asosyaldim.

ne zaman üniversite kazandım, ehliyet aldım trafiğe çıktım, bir işte çalışmaya başladım işte o zaman sosyal bir insan oldum. eskiden çalan telefonumu bile açamazdım, ya da insanlara telefon açamazdım. bir lokantada yemek sipariş edemezdim. artık bütün bunların hepsini geçtim yeri geldiğinde hakkımı arayıp insanlarla kavga bile ediyorum

kırın zincirlerinizi. yalnızlık Allah'a mahsus. kimse sizden farklı değil. hepimiz etten kemikten yaratılmışız. girişken olun, atik olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarı "klasik" denebilir

İnsanlardan çabuk sıkılırım genelde (aile üyeleri hariç mecbiriyetten dolayı ). Aslında asosyal sayılmam ama bir ortamda mesela bildiğim bir konu ortaya atılırsa tüm dikkatleri üzerime yöneltmek zorunda kalabilirim

Bilirsiniz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamaz

Kendi dünyamda zaman geçirmek benim çok daha hoşma gidiyor ve daha çok ilgimi cekiyo.

Ayrıca şöyle bir huyum var başkalarından fikir almayı pek sevmem. Merak ettiklerimi kendim öğrenmeye çalışırım. Genelde netteki güvenilir kaynaklardan.

Bilgi çağında yaşadıgımız için şanslı sayılırız. Şimdi 90'lı ve 2000'lı yılları hatırladım yine

Not: Sana saygım var Johny gerçekten havalı nick ve avatar

• Hepsi var anasını satayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.