Şimdi Ara

Sen güldür bari yüzümüzü Fenerbahçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa'da takımlarımız 3 maça çıktı galibiyet göremedik .
    Bari Fenerbahçe güldürse yüzümüzü .
    Her ne kadar gerek takım içindeki problemlerden,gerek oyuncuların performanslarından pek ümidim olmasa da kazanabilir be Fenerbahçe

• çok zor.
  • umudum yok bu sene takımdan. ligi ilk 3 te bitirsek başarıdır, al den de 7 puan alırsak öpüp başımıza koyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

çok zor.

Zor ama gruplar ilk çekildiğinde ki M'gladbach'tan ( nasıl yazılıyorsa artık ) şu anda eser yok .
    Adamlarda düşüşteler . Son maçlarında 5 yediler . Ondan önceki maçlarında berabere kaldılar galiba . Ki son maçları Dortmund'a karşıydı . Bir de ben bu maçta Semih'in oynamasını istiyorum . Sonuçta Alex gittiği için yükünüz biraz daha çok kanatlara binecek . Gökhan olsun , Krasic olsun , Hasan Ali olsun yaptığı ortaların değerlendirilmesi lazım bundan sonra .
  • Lanet olsun Aykuta da Azizede Alexede bizim sevdamiz Fenerbahçe ama hala bazı taraftarlar bunu idrak edemiyor azizciler aykutcular alexciler çıktı piyasaya .

Rahat bırakın artık ya 3 senedir problem problem problem bıktık artık , bari biz taraftarlar akıllı olalım takıma köstek yerine destek olalım , yarın tribünlerde bu ayrımlar yüzünden olaylar çıkacak sonra takım ıyice çökecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse Dortmund'tan 5 yediği için M'Gladbach'ı küçümsemesin.Dortmund son 2 senedir Almanya liginin en iyi takımı.M'Gladbach bana göre kağıt üzerinde favori.Fenerin yenme ihtimali çok düşük bana göre.Ama inşallah yenerler.
  • ben M'Gladbach ın 5 atmasını canı gönülden istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇILDIRT BİZİ BU SENE YİNEE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu önünüzde ki 3-4 maçı kaybettinde komple kurtulsun Fenerbahçe. Adnan Polat gibi yapın Aziz Yıldırım'ada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

ben M'Gladbach ın 5 atmasını canı gönülden istiyorum.

Hocam kusura bakmayın ama M'gladbavh ve Beşiktaş maçında yaşanacak uan kayıpları Fener'İ en az 2 3 yıl geriye götürür . .
    Yaşananların çözümü takımın mağlubiyet almasıyla değil , takım galip gelirken bile yönetimi istifaya çağıran taraftarlarla ya da boş stadlarla olur .
    Yani mağlubiyeti istemek bu adamların istifa etmesini sağlamaz . Bu kadar olaydan sonra istifa etmeyen adamlar 2 mağlubiyet aldı diye takımı bırakmazlar . .
    Ki Fenerbahçe'nin mağlup olması Alex'in takımdaki yerinin önemini de daha çok ortaya çıkarmaz . Biz zaten biliyoruz ki Alex olsa da olmasa da Fenerbahçe'nin en büyük topçularından biriydi . .

• Maçtan önce hem t.direktör hem de başkanınız önemli konuşmalar yapacaktır. Ben herkesin aksine fener kazanır diyorum. Çünkü iyi futbolcuları var.
  • Yarın farklı bir galibiyet alacağız.
  • Volkan
    GG Egemen Yobo HAK
    Krasic Meireles Topal Caner
    Kuyt Sow

11'iyle çıkarsak şansımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Volkan
    GG Egemen Yobo HAK
    Kuyt Sow

Caner yerine Stoch ?
    Kaldırım biraz daha defansif oynayıp oraya Stoch'u koymak daha iyi olabilir bence
  • Mönchen deplasman , çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Caner yerine Stoch ?
    Kaldırım biraz daha defansif oynayıp oraya Stoch'u koymak daha iyi olabilir bence

Stoch çok formsuz, düşünmeden Caner yazdım. Marsilya maçında attığı golün yanında iyi de oynadı. Defansif yönü Stoch'a göre daha iyi. Maça Caner'le başlanması taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Volkan
    GG Egemen Yobo HAK
    Kuyt Sow

Caner yerine Stoch ?

stoch çok kötü bu aralar top bile süremiyor ama eminimki şu mehmet topuzda ne buluyorsa kesin oynicak bu adam yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Yarın farklı bir galibiyet alacağız.

Neye dayanarak söylüyorsun bunları arkadaşım ya.. 15 maçtır takımı nerenizle izliyorsunuz
  • Farklı Mağlubiyet Almamız İçin Dua Edeceğim Ve Maçı Bu Gözle İzleyeceğim ...
  • Yüzünüzü güldüreceğiz o kesin de ama nasıl işte esas soru bu Mesela ben Marsilya maçında çok güldüm ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Yarın farklı bir galibiyet alacağız.

3 senedir kaç maçda farklı galibiyet aldık da bu maçda alıcaz? Kendi ligimizin sonuncularına boyun eğiyoruz Munchen e mi atıcaz farkı? Hemde böyle bir durumdayken ve Almanya'da.. Hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.