Şimdi Ara

Semum nasıl bir film?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemek istiyorum ama çok etkilenmekten korkuyorum.
    Acaba çok korkarmıyım arkadaşlar?

Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir..

• Bu filmi izleyeceğine, 'şeker kız kendi ve erkek arkadaşları'nı izle daha iyi. Ha korku mevzuu kişiseldir tabii.

Orjinalden alıntı: nasılsıniyimisin

İzlemek istiyorum ama çok etkilenmekten korkuyorum.
    Acaba çok korkarmıyım arkadaşlar?

Diğer topicte Musallat tan da korktuğunu belirtmişsin ama bu ondan biraz daha hafif korku yönünden , insanın yapısına göre değişir tabi .. ama bunda fazla korkacak birşey yok hatta 2 sahnede çok gülmüştüm .
    Yukardaki arkadaş abartılı yorum yapmış , filmde amaç korkmaktan çok verilen mesajı alabilmek ama alamayanlar öyle yorumlar yapar ..
  • Bizimkiler korku filmi yapmayı beceremiyor. Filmde hele bir yer acayip komiğime gitmişti. " eve taşınan kadının arkadaşı gelmiş sohbet ediyorlar ama o da ne ! Birden bire misafirliğe gelen kadının içinden kedi çıkıyor ve dehşetle kadın onu içinden çıkarıp atıyor "

O kadar saçma sahneleri vardı ki anlatamam.
    Bence bizimkiler korku filmi yapmayı bırakıp daha çok drama filmlere ağırlık vermeliler. bizim içimizde dram var :)

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Bizimkiler korku filmi yapmayı beceremiyor. Filmde hele bir yer acayip komiğime gitmişti. " eve taşınan kadının arkadaşı gelmiş sohbet ediyorlar ama o da ne ! Birden bire misafirliğe gelen kadının içinden kedi çıkıyor ve dehşetle kadın onu içinden çıkarıp atıyor "

Bence bizimkiler korku filmi yapmayı bırakıp daha çok drama filmlere ağırlık vermeliler. bizim içimizde dram var :)

Daha Fazla Göster
  • walla ben mi çok korkuyorum yoksa film anlayışımmı yok bilmeme ama (bir çok film izledim sayısını bile yazamam) ki semum en korktugum film musallat ta öyle ama semum daha bi berbat tı bana göre ALlahım izleyemedım sinemada belkide zihnimde böyle şeylerın bana etkisinden dolayı çok korkuyorumdur yani kişisel olabilir !!!!!!!!!

Bizimkiler korku filmi yapmayı beceremiyor. Filmde hele bir yer acayip komiğime gitmişti. " eve taşınan kadının arkadaşı gelmiş sohbet ediyorlar ama o da ne ! Birden bire misafirliğe gelen kadının içinden kedi çıkıyor ve dehşetle kadın onu içinden çıkarıp atıyor "

saçmalıkta son nokta

• b.k

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unconscious

Türkler neden hep dini konu alan filmler yapıyolar ki ?

Sömürü yapıyorlar Dini Alet Ediyorlar
  • Ayrıca film bir ara öylesine ev sahibenin kedisine yoğunlaştı ki, bir ara filmin sonunda başrol oyuncuları olarak isim geçerken, en başta şu siyam kedisinin adının geçeceğinden endişe ettim. Hemen hjemen her sahnede insanları germek için kedinin günlük yaşamından kesitler sunulmuştu.

Ayrıca şu semum karakteri de sanırım çok fantastik ve çizgiseldi. Hele hoca ile semumun kapışmasında " Street Fighter " izliyor sandım nerdeyse bir ara playstation kolu getirecek müdahale edecektim :))

Herneyse, bu filmi gülme babında, vakit öldürmek isteyen arkadaşlarımız izleyebilir.
  • quote:

Ayrıca film bir ara öylesine ev sahibenin kedisine yoğunlaştı ki, bir ara filmin sonunda başrol oyuncuları olarak isim geçerken, en başta şu siyam kedisinin adının geçeceğinden endişe ettim. Hemen hjemen her sahnede insanları germek için kedinin günlük yaşamından kesitler sunulmuştu.

Ayrıca şu semum karakteri de sanırım çok fantastik ve çizgiseldi. Hele hoca ile semumun kapışmasında " Street Fighter " izliyor sandım nerdeyse bir ara playstation kolu getirecek müdahale edecektim :))

Herneyse, bu filmi gülme babında, vakit öldürmek isteyen arkadaşlarımız izleyebilir.

• quote:

Ayrıca film bir ara öylesine ev sahibenin kedisine yoğunlaştı ki, bir ara filmin sonunda başrol oyuncuları olarak isim geçerken, en başta şu siyam kedisinin adının geçeceğinden endişe ettim. Hemen hjemen her sahnede insanları germek için kedinin günlük yaşamından kesitler sunulmuştu.

Zaten izlemezdim, artık ölsem izlemem

• quote:

Çünkü halkımız anca cinden periden bilmem neden korkar...
    Düşünsene taksim meydanında zombiler...yapabilirmiyiz sence? bence rezil ederiz kendimizi...
    Veya uzaylılar Keşan'ı işgal ediyor...olur mu? bence olmaz...kafasını yararız UFO'nun yemin ederim...
    Ordu'nun derelerindeki dev yaratığa ne demeli..?

Bize göre değil böyle şeyler bizim halkımız dinden çekiniyo cinden bilmem neden korkuyo bizimkiler de ona göre film yapıyo...Nabza göre şerbet yani

...mighτy Ducks of Anaheim...
  • quote:

Ucuza kaçtıkları için. Fazla atraksiyon, fazla para demek. Bana adam gibi çekilmiş (türkler tarafından) aksiyon filmi söyleyebilir misin? Hayır !! Çünkü yok.

İstediği kadar tam gaz yerli yönetmen olsun, adam akıllı film çekmedikleri sürece tanımam hiçbirini. Gitsin dizilerle uğraşsınlar. Yemeyin kardeşim sosyal mesajlı, 80 darbeli filmleri. Sokaktan geçen herife de senaryo yazdırsan, kafasına göre karalar 3-5 şey. Bu iş baba oğullarla, ana ve kızlarıyla olmaz. Şayet sinemada ileri gitmek istiyorsan, tek bir tür üzerinde tepinmeyeceksin.

Para kıymetlidir. Çekilmesi muhtemel korku , bilimkurgu yahut aksiyon filmlerinde adam gibi oynayacak oyuncu belirlidir (1 ,2.. 3?). Yahu kendilerini holivudla kıyaslamıyorlar mı, otur ağla anasını satayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.