Şimdi Ara

Şemsiye markası tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
114.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En sağlam omürlük kullanabileceğiniz firtina vs en kotu hava sartlarinda bile kirilmayan şemsiye decathlonda satılan golf şemsiyeleri 5-6 yildir kullanıyorum hala taş gibi tavsiye ederim.

https://www.decathlon.com.tr/playdry-emsiye-id_8280273.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün İstanbulda yağmur olunca benim de aklıma geldi foruma bakayım dedim, kaliteli bir şemsiye tavsiyesi arkadaşlar.

Totes ve Decathlon a da ayrıca bakacağım.

• Celal Birsen....

• Bastonlu Celal Birsen kullanıyordum senelerdir geçen sene birine hediye ettim başka aldım sonra onu da bir arkadaşım gördü beğendi hediye ettim. Celal Birsende sıkıntı şu her yerde bulamıyorum. İnternet satışı olan bir yer varsa alabilirim.

• vogue
  • Babam kullanıyor celal birsen'i yıllar oldu dah hiçbir şey olmadı. Hem çok sağlam hem de çok şıklar

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celal birsen i captown dışında nereden alabiliriz ya. captown dakiler çok şekilli.

• rolls royce umbrella

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Babam kullanıyor celal birsen'i yıllar oldu dah hiçbir şey olmadı. Hem çok sağlam hem de çok şıklar

üretimi durdu

• Geçen hafta şirkette müdüre aşağıdaki siteden protokol şemsiyesi aldık. Olduça büyük ve kaliteli malzemeden yapılmış, erkekler için ideal. Ücretsiz kargoyla yolladılar şemsiyeyi aynı gün içinde.

Protokol Şemsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mith16 -- 16 Kasım 2015; 11:19:53 >
  • Merhaba öncelikle şemsiye konusunda çok hassas biriyim hem aksesuar olarak hemde işlevsel olarak çok dikkat ediyorum hem dayanıklı hem görünüşüne önem verdiğim için çarşıdaki 5 liralık şemsiyeleri tercih etmiyorum. Bundan yaklaşık 2 yıldır şemsiye meraklılığımdan dolayı pierrecardin şemsiye kullanıyorum özellikle 70 tl ve üstü şemsiyeler tam tamına süper hem otomatik kullanılıyor hemde kullanmaya başladığımdan 1 yıl sonra yeni bir özelliğini öğrendim şemsiye tersine doğru rüzgar aldığında otomatikmen ters dönüyor ve şemsiye düğmesine bastığınızda kapanıp eski haline dönüüyor .. Bir mağazada calısan anlatmıstı kimisi aliminyum kullanırken pierrecardin şemsiyeler genelde çelik fiber kullandığını duymuştum. Biraz daha patavatsızlık yapıp bu şemsiyeleri türkiyeye kim getiriyor diye sorduğumda çalışan arkadas bileske tanıtım diye bir şirket aracılığıyla geliyor dedi. genede denemek istersenizwww.bileske.com du adresi ama bu firma kendisi boyner ykm gibi büyük yerlere şemsiye gönderdiğinden dolayı satış yapmıyor sizi en yakın ykm boyner gibi mağazalara yönlendiriyor . Bır kac arkadas yukarıda sormustu şu şu illerde zor oluyor bazı modellerı bulmak türkiyenın hemen hemen heryerınde ykm boyner olunca bu modele ulaşmakta kolay oluyor. hatta benım aldığım şemsiyenin webten resmini aşağıda
     Şemsiye markası tavsiye

Şemsiye markası tavsiye

Şemsiye markası tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

En sağlam omürlük kullanabileceğiniz firtina vs en kotu hava sartlarinda bile kirilmayan şemsiye decathlonda satılan golf şemsiyeleri 5-6 yildir kullanıyorum hala taş gibi tavsiye ederim.

https://www.decathlon.com.tr/playdry-emsiye-id_8280273.html

Taşıması sıkıntı olmuyor mu bu şemsiyeyi , boyu baya uzun...
    Sırt çantasına kapalı halde takılabilir mi acaba?
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Benim için sıkıntı olmuyor baston gibi taşıyorum çünkü konforuna değer.Buyuk olması problem ise bunların katlanan bir küçük modelleri var onları tavsiye ederim suan fiyatı 30 tl bu koliye kargoda bedava aklınızda olsun bu arada katlanan model Çankaya takılır rahat rahat.

• Ben LCW'den aldım. 20 TL'ydi fiyatı. 5-6 sene götürmez büyük ihtimalle ama memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehdrive

Benim için sıkıntı olmuyor baston gibi taşıyorum çünkü konforuna değer.Buyuk olması problem ise bunların katlanan bir küçük modelleri var onları tavsiye ederim suan fiyatı 30 tl bu koliye kargoda bedava aklınızda olsun bu arada katlanan model Çankaya takılır rahat rahat.

Ufak olanlar 51 cm büyükler 90 cm .. Büyük almak istiyorum daha da sağlam gibi ama her gün otobüste taşıması sıkıntı olacak gibi bu yüzden
    küçük alacağım. Bukoli ile ücretsiz olacak gibi ama avea bayisi var en yakın acaba tc no filan kullanırlar mı üzerime hat açarlar mı vs endişeliyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsiz misiniz abi gidin beğenin alın ya kasırga nin çıktığı yerde mi yaşıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kobold şemsiye kullanıyordum rüzgarda,fırtınada,yağmurda,karda bana mısın demiyordu.5 sene oldu,sonra kaybettim.sirkeciden aldığım yere gittim artık kobold Türkiye'ye ürün göndermiyormuş bana baston tipi fiber armoni marka şemsiye verdiler.bu beni ne kadar götürür bilmiyorum....
  • Şemsiye konusunda Knirps diye bir marka var. Dünyaca ünlü Alman markası.
    15 sene kullandım, sorunsuz bir şekilde. En sonunda büyük bir hata yaparak kuruması için balkona koymuştum, orada unutunca ertesi gün bulamadım. Uçup gitti, seneler geçse de ben hala o şemsiyeyi arıyorum. Şemsiyesiz kalınca Massimo Duttiden geçen sene 89 TL ye bir şemsiye daha aldım, ancak sadece 6 ay dayandı. Götürüp geri verdim, kabul ettiler Allahtan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.