Şimdi Ara

Şempanze beslemek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evcil hayvanlar hakkında geniş bir bilgim yoktur ama bi şempanze beslemeyi çok istiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım. acaba bulma ihtimalim var mı yoksa sadece bir hayal mi :( sadece bir amerikan filmi kandırmacası mı :D gerçi adamlarda kaplan beslemek bile serbest ya neyse

• bildiğim kadaarıyla yabancı ülkelerde kanunlar var. beslenebilir beslenemez diye. bizim ülkede bunun hakkında kesin bi kanaat, kanun yok. onun için güvenilir mi, tehdit içermez diyemi ne evraklar bişey varmış. bide beslenen ülkelerde bu tür egzotik hayvanlar için nüfus cüzdanı tarzı bişey lazım. o tür şeyler bizim ülkeye uygun değil hacı bence yol yakınken geri dön o düşüncenden :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BB03BB72 -- 30 Aralık 2013; 14:14:41 >
  • hayır besleniyo bizim burda bi köfteci var kapısının önünde büyük bi kafes var içinde 2 tane biri erkek biri dişi 2 tane maymun var (Bu maymunların sebebi müşteri çekmek için)

Edit: Pardon ya sen şempanze demişsin burdaki adam başka bi ırk besliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 3 Ocak 2014; 20:19:45 >
  • Ya bak kardesim bu hayvanlar akilli hayvanlar bu hayvanlari ozgur birakmak gerek evde felan olmaz kole gibi yazik hayvana yapma nolur
  • biliyorum tabiki. zaten alı evde hapsetmem. ama bi de şöyle bişey var. eğer bu hayvanlar satılıyosa zaten kafes altındadır :/ e bende bahçeli ev falan rahat bırakırım yani. zaten bu kadar akıllı oldğu için beslemek istiyorum bi kedi köpek gibi değil çok farklı bişey :(
    6 ay önce açıldı
    transgenetik tetra ve lepistes
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ruhsat alman gerek önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    naptın abi o nasıl bi fiyat ya :D gidip afrikaya kendim yakalarım daha uyguna denk gelir :D acayip pahalı :s
  • şempaze seni kaçırır örümcek maymununa yönel
  • BENDE BESLEMEK İSTİYORUM ALLAH NASİP EDERSE AFRİKADAN GETİRECEĞİM ŞİMDİ AFRİKADA BİRİLERİNE ARAŞTIRTIYORUM.AMA ÇOK PARA DİYO HEM PASAPORT LAZIM HERHALDE DUA EDİN DE GETİRTİYİMMM :d BELKİ SANA DA YARDIMCI OLABİLİRİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ŞEMPANZELER KAFESTE KALAMAZ EĞER EVCİLLEŞMESİNİ İSTİYORSAN ONUNLA SÜREKLİ İLGİLENMEN GEREK VE KAFESTE YAŞARSA VAHŞİLEŞEBİLİR ÖZELLİKLE BAHÇEYE SALMAN ÇOK TEHLİKELİ BİLİYORSUN ZATEN ŞEMPANZELER HER YERE TIRMANABİLİR O YÜZDEN KAÇTIĞINDA YAZIK OLURRR PARANAA BENDE İSTİORUM AFRİKADAN GELİCEK İNŞALLAH SANA DA YARDIMCI OLABİLİRİM
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.