Şimdi Ara

SEMIHA BIR SENE SINAVA GIRDI KAZANAMADI BIRDAHA GIRDI KAZANAMADI BIRDAHA GIRECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYT MATEMATiK 39 DOĞRU 1 YANLIŞ 🤔AYT FEN FULL 💯 FiZiK 14 DOĞRU 0 YANLIŞ 👌🏻 KiMYA 13 DOĞRU 0 YANLIŞ 😏 BiYOLOJi 13 DOĞRU 0 YANLIŞ 🙂 HACETTEPE TIP ONUDA BÖYLE GÖSTERELiM 😎

DOPiNG HAFIZANIN Bi REKLAMINI GÖRDÜM 🤔 FOTOĞRAF ÜZERiNDE GAYET GÜZEL Bi YERi ANLATIYORLARDI 🙇🏻‍♂️ Bi iKi HAFTA GEÇTi 🌝🌚 SONRA BAKTIM HALA AKLIMDA O BiLGiLER 🤓 DEDiM YA ADAMLAR ZATEN YAPIYOR 🤗 DERECELER ZATEN BELLi 😉 YA NiYE OLMASIN Bi DENiYiM ✍️ HANi ALDIKTAN SONRA ZATEN 100 NETiN ÜZERiNE ÇIKMAYA BAŞLADI 🕺110 LARA KADAR ZORLADIM 115 LERE KADAR ÇIKTIM 🙃 ZATEN BENiM MATEMATiĞiM DE BELLi Bi SEViYENiN ÜZERiNDEYDi 😎 REFLEKSLERLE MATEMATiKTE SINIRLARI ZORLAYAN SORULAR DiYE Bi BÖLÜM VAR 🤔 ZATEN BÜTÜN SORULAR ViDEO ÇÖZÜMLÜ 😌 SINIRLARI ZORLAYAN SORULARIN SONUCU BENiM 😏 AYT MATEMATiK 39 A 1 OLDU 💯 SORU KÖKLERi DiYE Bi AYRIM VAR 👀MESELA SORU KÖKLERiNDE YANLIŞTIR DEĞiLDiR YANi OLUMSUZ SORU KÖKLERiNDE ❌ ÖNCE Bi ŞIKLARDAN BAŞLANMASI LAZIMMIŞ 😅 iŞTE ONU DOPiNGDEN ÖĞRENDiM ONU ETKiSi ÇOK FAZLA OLDU 🥴 HER ŞEY ÇALIŞMADA BAŞLIYO ✍️ ÇALIŞMAYIP TA BAŞARAMAYAN iNSAN YOK YA 💪🏻💪🏻 AYT DE 🙂EHE🙂FENi FULLEMiŞ BiRi OLARAK SÖYLiYiM 🥱 BiRAZ ŞEY OLMASINDA 😁 SERÜVENLERLE FEN BiLiMLERi YANi ÇOK GÜZEL 😍 NEDEN 🤔 HANi SINAVDA ZATEN GÖRDÜK SÜREKLi GERÇEK HAYATLA BAĞDAŞTIRIYOLAR SORULARI 🏃 ZATEN ARKADAŞLARDA BiLiYODUR HANi 😉 SERÜVENLERLE 🤠FiZiK KiMYA BiYOLOJi OLSUN ÖZELLiKLE GERÇEK HAYATTAN ÖRNEKLERLE BAĞLANTILI 👍🏻 HEM KONUYU SIKMADAN BÖYLE TAZE TAZE 👌🏻NE FAZLA BiLGi NE DE GEREKSiZ TAM YERiNDE 💯 VERDiĞi BiLGiLERLE ÇOK GÜZEL iLERLEMiSiNi SAĞLIYO 🤸ÖNERiRiM HOCAM YA VALLA ÖNERiRiM 🥺 SiZiN YAPTIĞINIZ SiSTEM 😙 DENEMELER OLSUN ANALiZ TAHMiNLERi OLSUN 🤤ÖSYM TARZI YAPTIĞINIZ iÇiN 🤠DENEMELERi ÇÖZÜNCE HANi SINAVLA ÇOK FARKLI Bi ŞEY GELMEDi ZATEN 🙃 SINAVLA HANi 🙄%70-80 BENZER GELDi. iŞTE HOCAM DENEMELERi ÇÖZÜNCE ✍️MESELA YAPAMADIĞIMIZ SORULAR OLUYOR 😔 ViDEO ÇÖZÜMLERiNE ÇOK RAHAT ULAŞABiLiYORUZ 🤓 ZATEN SINAVI ÇÖZDÜKTEN SONRA ViDEO ÇÖZÜMLERiNi iZLiYORUZ 👀 SONRA MESELA YANLIŞ YAPTIĞIMIZ KONULARDA DOPiNG iN Bi SiSTEMi VAR 👍🏻 ZATEN HANi BU KONUDAN iŞTE ŞEY YAPMAN LAZIM 👉🏻👈🏻 HANi EKSiĞiN VAR ÇALIŞMAN LAZIM 🤨 O KONUDA ÇOK YARDIMCI OLUYOR ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okurken kel oldu messi kardeş

• Kel messi mi o

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

angaramesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sm=afro.gif] [ kullanıcısına yanıt
    ta kendisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

nasıl yani fotodaki sen değil misin

• SEMIHA BIR SENE SINAVA GIRDI KAZANAMADI BIRDAHA GIRDI KAZANAMADI BIRDAHA GIRECEK

bundan OLUR!!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.