Şimdi Ara

Selim Yüksel VS İlyas Güneş HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önce ilyas güneşten başladım adamdan bitirdikten sonra 3d ve 345 te çoğu soruyu yapıyordum ama içimde hep bi unutucam endişesi vardı. Ayt matematiğim hiç yok tamamen sıfırdan öğreneceğim acaba dedim ilyas güneşten izlediğim mutlak değer köklü üslü vb konuları bana cebirselliğin daha ağır olduğu ayt matematikte sıkıntı yaratır mı diye düşündüm ve bıraktım. Selim yükselden konuyu izlemeye başladım oda nerdeyse tamamen eski nesil çözüyor soru bankasına geçince biraz yalpalıyorum ve klasik sorularda da verim alamıyorum niyeyse, oysaki herkes övmüştü.

bana tyt de 20+ ayt de 10+ yetiyor bukadar düşük bir hedef için baya bi stres oldu sizce ilyas güneşe geri dönmelimiyim ?

ayt matematik konularında patlamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandalinaturp1 -- 8 Şubat 2020; 21:17:33 >

• UP
  • Selim hocayla devam et bu netler için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam her videodan sonra yeni nesil çözebilmek için extra video izlemek zorunda kalıyorum , tyt 2019 da doğru düzgün cebir ağırlıklı soru yoktu
  • mandalinaturp1 kullanıcısına yanıt
    Zaten ayt için yeni tarz sorulari videolarda bulmak çok zor sadece kendin kaynaklardan ve denemelerden gelistirmelisin cebirsel soruları videolardan dinliyerek öğrenip bol pratikle halletmek uygun olanı tyt mat kısmı için sadece deneme diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.