Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ~ TOPLANALIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Se®can

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Arkadaşlar kaç saattir banka kredilerine bakıyorum babamla. Borcumuz var zaten işin içinden çıkamıyoruz. KYK yurdu dışında daha temiz ve uygun bir yurt var mı selçuk için ? Edebiyat fakültesinde okicam. En azından 2 ay yurtta kalıp sonra eve çıkacam. Fakat yurt da koğuş gibi olmamalı 8 kişi aynı oda da mümkün değil..

devlet yurtları öyle malesef. bartında da bildigim kadarıyla yüksek ücretli yurt yok.
    kampüs çevresindeki yurtları araştırın derim, uygun bulursunuz elbet

Bartın derken ? İlçe mi acaba ? Ben Konya Selçuktan bahsediyordum. En azından 2. öğretim edebiyat fakültesi harç ücretini öğrenebilsem gene bi fikrim olcak cepten ne kadar çıkacak bilmiyorum. Bankaya da soramıyorum bayram tatili var, KSÜ sitesinde de yok.

kesin olmamakla beraber 506 TL olduğunu öğrendim. Bende 2.öğretim edebiyat fakültesindeyim.

• üniversitenin orada kac tane KYK yurdu var kaliteleri nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur

bende selçuk harita

arkadaşlar bende selçuk harita
  • Eve çıkacaklar vakit kaybetmeden gelip aramaya başlasınlar bir kaç gün.
    Okul açıldıktan sonra bulmanız mümkün değil bosnadan, diğer yerlerden de ev sahipleri vermez kolay kolay.
  • kampüse yakınlık ve konfor açısından en iyi yurt hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Arkadaşlar kaç saattir banka kredilerine bakıyorum babamla. Borcumuz var zaten işin içinden çıkamıyoruz. KYK yurdu dışında daha temiz ve uygun bir yurt var mı selçuk için ? Edebiyat fakültesinde okicam. En azından 2 ay yurtta kalıp sonra eve çıkacam. Fakat yurt da koğuş gibi olmamalı 8 kişi aynı oda da mümkün değil..

devlet yurtları öyle malesef. bartında da bildigim kadarıyla yüksek ücretli yurt yok.
    kampüs çevresindeki yurtları araştırın derim, uygun bulursunuz elbet

Bartın derken ? İlçe mi acaba ? Ben Konya Selçuktan bahsediyordum. En azından 2. öğretim edebiyat fakültesi harç ücretini öğrenebilsem gene bi fikrim olcak cepten ne kadar çıkacak bilmiyorum. Bankaya da soramıyorum bayram tatili var, KSÜ sitesinde de yok.

kesin olmamakla beraber 506 TL olduğunu öğrendim. Bende 2.öğretim edebiyat fakültesindeyim.

1 dönem mi 506 tl ?

• harçlar kalkmadımı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumatiyek

quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

Orijinalden alıntı: Altinozonur

Ben harita muhendisligini kazandim herkese hayirli olsun umarim kafamizda yarattigimiz onyargilar gidince yok olur

bende selçuk harita

arkadaşlar bende selçuk harita

Benim harita io ama yine gorusuruz dh ciler olarak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği 1.öğretim başka yokmu???
  • Hepinize ilk ve en önemli tavsiyem: ne yapıp edip, gerekirse şimdiden oturup gramer çalışıp, muafiyet sınavını geçin, hazırlık sınıfını atlayın. (Hazırlıkta ingilizce öğrenemezsiniz, öğrenseniz de ertesi sene unutursunuz) "Halkı tutucu mudur?", "Disko-Bar çok mudur?" tarzı sorularla gerek yok bence, zaten olan olmuş sonuçlar açıklanmış, bunların hepsini gidince göreceksiniz. Konya'ya alışma sürecinizde işinizi kolaylaştıracak tüyolar alın bu konu üzerinden. Mesela kayıt için geldiğinizde El Kart (otobüs-tramvay kartı) başvurunuzu yapın, okulun ilk haftaları başvuru için saatlerce beklemezsiniz. Bir de "İlk hafta ders işlenmez" diye düşünmeyin, kimi hoca gelir tanışma muhabbetlerine girer gırgır şamata olur, kimisi de gelir ilk haftaymış umrunda olmaz dersini anlatır çeker gider. İlk yılınızda ilk haftayı asmamanız çok iyi olur. Sonraki yıllarda zaten bol bol asacaksınız.

Eğer kayıt için aileniz ile gelirseniz yemek yemeye Cemo'ya gidebilirsiniz, nezih bir ortamda güzel bir etliekmek yersiniz.

Başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.

• upupupupup
  • klavuzdan baktım türk dili ve edebiyatı bölümünde hazırlık sınıfı yokmuş, çok sevindim 1 yıl kaybedecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 21 Ağustos 2012; 13:58:36 >
  • Hazırlık sınıflarının yabancı dil yeterlik sınavı -Teknoloji Fakültesi Matematik ve Fen dersleri muafiyet sınavı 10 Eylül 2012 Saat 10.00

Dersler 17 Eylül 2012 - 04 Ocak 2013

Zorunlu yabancı dil muafiyet sınavı 24 Eylül 2012 Saat 10.00

burda 2 tane sınav var hangisi hazırlık sınıfı için olan sınav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

Hazırlık sınıflarının yabancı dil yeterlik sınavı -Teknoloji Fakültesi Matematik ve Fen dersleri muafiyet sınavı 10 Eylül 2012 Saat 10.00

Dersler 17 Eylül 2012 - 04 Ocak 2013

Zorunlu yabancı dil muafiyet sınavı 24 Eylül 2012 Saat 10.00

burda 2 tane sınav var hangisi hazırlık sınıfı için olan sınav

okullar açılmadan önceki sınav hazırlık sınıfından muaf olmak için, okullar açıkdıktan sonraki sınav ilk yıl alacağınız zorunlu yabancı dil-1 ve -2 derslerinden muaf olmak için. zorunlu yabancı dil muafiyet sınavı için başvuru yapmanız gerekiyor, onu kaçırmayın.

• quote:

Şu koca forumda bitane selçuklu dil öğrencisi yokmu yahu. Ya da edebiyat fakültesinden kimse yok mu ?

Arkadaşlar bu senenin harçlarını nereden öğrenebilirim bi link atarsanız sevinirim.

Ben varım sercan Alanyadayım ide ıı öğretim bu sene kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

Hepinize ilk ve en önemli tavsiyem: ne yapıp edip, gerekirse şimdiden oturup gramer çalışıp, muafiyet sınavını geçin, hazırlık sınıfını atlayın. (Hazırlıkta ingilizce öğrenemezsiniz, öğrenseniz de ertesi sene unutursunuz) "Halkı tutucu mudur?", "Disko-Bar çok mudur?" tarzı sorularla gerek yok bence, zaten olan olmuş sonuçlar açıklanmış, bunların hepsini gidince göreceksiniz. Konya'ya alışma sürecinizde işinizi kolaylaştıracak tüyolar alın bu konu üzerinden. Mesela kayıt için geldiğinizde El Kart (otobüs-tramvay kartı) başvurunuzu yapın, okulun ilk haftaları başvuru için saatlerce beklemezsiniz. Bir de "İlk hafta ders işlenmez" diye düşünmeyin, kimi hoca gelir tanışma muhabbetlerine girer gırgır şamata olur, kimisi de gelir ilk haftaymış umrunda olmaz dersini anlatır çeker gider. İlk yılınızda ilk haftayı asmamanız çok iyi olur. Sonraki yıllarda zaten bol bol asacaksınız.

Eğer kayıt için aileniz ile gelirseniz yemek yemeye Cemo'ya gidebilirsiniz, nezih bir ortamda güzel bir etliekmek yersiniz.

hocam ingiliz dili ve edebiyatı İö kazandım.Eylül ilk haftasi kayıt için geleceiğim.

Hocam,
    1-Harç miktarını bulamadım dönemlik okulu arayıp soracağız artık ama nedir bilginiz varmı?
    2-Kayıt için geldiğimizde ne yapmalıyız başka (Otobüs kartı üyelik vsvs.)
    3-Kyk Yurt başvurusu yapcağım.Ama Atatürk yurdu diye biryer varmış.Netten ara ara bulamadım nedir?Yurt için tavsiyeleriniz?
    4-17 eylülde dersler başlıyormuş sanırım.Akedemik Takvimde okudum sanırım doğru yeri okdum.
    5 aklıma soracaklarım bu kadar geldi.sizin tavsiyeleriniz neler ne yapmalı şimdiden

• 6 sene okudum...bosnada kalırsanız kampüse yakın yerlerden ev tutun yoksa minibüslerde yaşlanırsınız...merkezde kalacaksanız tramvayda çürürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanium

Hepinize ilk ve en önemli tavsiyem: ne yapıp edip, gerekirse şimdiden oturup gramer çalışıp, muafiyet sınavını geçin, hazırlık sınıfını atlayın. (Hazırlıkta ingilizce öğrenemezsiniz, öğrenseniz de ertesi sene unutursunuz) "Halkı tutucu mudur?", "Disko-Bar çok mudur?" tarzı sorularla gerek yok bence, zaten olan olmuş sonuçlar açıklanmış, bunların hepsini gidince göreceksiniz. Konya'ya alışma sürecinizde işinizi kolaylaştıracak tüyolar alın bu konu üzerinden. Mesela kayıt için geldiğinizde El Kart (otobüs-tramvay kartı) başvurunuzu yapın, okulun ilk haftaları başvuru için saatlerce beklemezsiniz. Bir de "İlk hafta ders işlenmez" diye düşünmeyin, kimi hoca gelir tanışma muhabbetlerine girer gırgır şamata olur, kimisi de gelir ilk haftaymış umrunda olmaz dersini anlatır çeker gider. İlk yılınızda ilk haftayı asmamanız çok iyi olur. Sonraki yıllarda zaten bol bol asacaksınız.

hocam merhabalar.
    Ben bu sene Id. Edebiyati 2.ogretimi kazandim.kayit icin gelecegim eylul ilk haftasi.merak ettiklerim su.
    1-Harc icin hic bir kesin bilgi bulamadim.Bayramin bitmesini bekliyorum.okulu arayacagim.hangi hesaba ne kadar yatiriyoruz ?
    2-Kayit icin geldigimde ne yapmaliyim baska ve ne yaptiniz.Otobus-tranvay bileti vs.
    3-Yurt arastiyorum kyk ya basvuracaktim.Ataturk yurdu diye bir yer varmis.Neresi burasi cok guzel falan diyorlar.nette okudum.:S
    4. ucuncu soruyadevam olarak barinma konaklama icin nereyi veya ilk sene olmasi dolayisyla neyi tavsiye edersiniz.
    5. konya soguk mu :) Kayit icin gelecegim kalin giyineyim mi (Alanyadayim yaniyorum :))

simdiden cok tesekkurler.

• kamu yönetimde hazırlık var, hazırlığa giren arkadaşlar sınav çok zor mu evde çalışarak halledilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan1213

kamu yönetimde hazırlık var, hazırlığa giren arkadaşlar sınav çok zor mu evde çalışarak halledilebilir mi?

azcık temel varsa üstünden git geçersin

selçuk un muafiyet soruları kolay olur neden dersen de çünkü mevcut çok bir şekilde elemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.