Şimdi Ara

Selçuk Üniversitesi Bilgi Edinme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncellikle tuttuğunuz oruç için Allah sabır versin. gelelim konuma soruma. Konya selçuk üniversitesi Turizm işletmeciliği yazıcam tercihime ve birinci öğretim olmasa da i.ö kesin çıkacak. benim sorum şu konyada hayat nasıldır yurtlar nasıl evler kiralar nasıl selçuk üniversitesine giden birinin oradaki hayatı nasıl olur ? yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkryk -- 5 Temmuz 2015; 17:26:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkryk

Merhabalar arkadaşlar öncellikle tuttuğunuz oruç için Allah sabır versin. gelelim konuma soruma. Konya selçuk üniversitesi Turizm işletmeciliği yazıcam tercihime ve birinci öğretim olmasa da i.ö kesin çıkacak. benim sorum şu konyada hayat nasıldır yurtlar nasıl evler kiralar nasıl selçuk üniversitesine giden birinin oradaki hayatı nasıl olur ? yardımlarınızı bekliyorum

kardeş ne çıktı tercihlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

Merhabalar arkadaşlar öncellikle tuttuğunuz oruç için Allah sabır versin. gelelim konuma soruma. Konya selçuk üniversitesi Turizm işletmeciliği yazıcam tercihime ve birinci öğretim olmasa da i.ö kesin çıkacak. benim sorum şu konyada hayat nasıldır yurtlar nasıl evler kiralar nasıl selçuk üniversitesine giden birinin oradaki hayatı nasıl olur ? yardımlarınızı bekliyorum

selçuk üniversitesi turizm işletmeciliği i.ö yerleştim e devletten e kayıt yaptım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

selçuk üniversitesi turizm işletmeciliği i.ö yerleştim e devletten e kayıt yaptım :)

Hocam benimde selçuk io turizm işletmeciligi
    acaba parayi ne zamana kadsr yatirmak gerekir

Tramway uninin icindrn geciyor binada zaten uni nin tam ortalarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.