Nerede la < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nerede la < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son aldığım bilgilere göre günde 13 saat tiktok izlemekten odak süresi 15 saniyeye düşmüş.
O yüzden forumda yazı yazamıyor, yazarken bi anda odak dağılınca baştan başlaması gerekiyor. Kısır döngü ![]() |
Buyurun hocam buradayım
![]() Üstteki yorum doğru ama bu ara biraz azalttım 11 12 saat civarı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Selçuk geliyom hocam seni görebilmek için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 8 Ağustos 2023; 21:18:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde yasicam la sosyal hayat nasıl hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam konya Eskişehir harici hangi illerde bulundunuz daha önce siralasaniz konyayi kaça koyarsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Ağustos 2023; 21:12:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ilk 3 hangileri hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ooo hocam orada ayrıldık sizle işte tr*bzon ile herhangibir il kıyaslanamaz dahi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok afedersiniz hocam oyle denizi skym bizim uniden bi arkadaş o denize atlayarak intihar etti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayat nasıl gidiyor hocam tıp beklediğiniz gibi mi Geçen sene okul başlasa da gitsek konunuzu dün gibi hatirliyom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 8 Ağustos 2023; 23:10:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaç k yaptın bro 13.9 yaptım ben de gelebilirim gelirse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%80 gelir sana Selçuk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |