Hemen alel acele pcyi açtım konuyu açayım diye sen benden önce davranmışsın. Ertem Şener bu tür konularda güvenilir mi sizce?
quote:Orijinalden alıntı: .Runaway. Hemen alel acele pcyi açtım konuyu açayım diye sen benden önce davranmışsın. Ertem Şener bu tür konularda güvenilir mi sizce? Bölümdeki konuları görmedinizmi ? sadece Ertem Şener değil diğer 1-2 kaynakta doğruladı
quote:Orijinalden alıntı: Protagonist quote:Orijinalden alıntı: .Runaway. Hemen alel acele pcyi açtım konuyu açayım diye sen benden önce davranmışsın. Ertem Şener bu tür konularda güvenilir mi sizce? Bölümdeki konuları görmedinizmi ? sadece Ertem Şener değil diğer 1-2 kaynakta doğruladı O heyecanla göremedik hocam ne yapalım. Kusura bakma.
quote:Orijinalden alıntı: .Runaway. quote:Orijinalden alıntı: Protagonist quote:Orijinalden alıntı: .Runaway. Hemen alel acele pcyi açtım konuyu açayım diye sen benden önce davranmışsın. Ertem Şener bu tür konularda güvenilir mi sizce? Bölümdeki konuları görmedinizmi ? sadece Ertem Şener değil diğer 1-2 kaynakta doğruladı O heyecanla göremedik hocam ne yapalım. Kusura bakma. Bidaha olmasın