Şimdi Ara

SELÇUK İNAN En iyi orta saha oyuncusudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır forumdayım.ama yeni üye oldum sırf şu adama yapılan nankörlüğe ses çıkartmak için.

bre acımasızlar? 2-3 sene önce bizi kim şampiyon yaptı? bu adamın hiç kredisi yok mu? ne var biraz kötü oynadıysa.Cristiano ronaldo messi de kötü oynuyor arada.

bu adamın çalımlarını dikine paslarını kim atabiliyor? oyuncumuza sahip çıkın biraz.bir daha da 2 sene sonra yazarım hadi eyvallah.içimi döktüm
     SELÇUK İNAN En iyi orta saha oyuncusudur.

• bg bad troll report
  • Dunyanin en iyi oyuncusu olsa dahi kötü performans gösteren futbolcu sonra ya kesik yer ya gonderilir. Yok şampiyon yapti yok gol krali oldu vs.

Gs de ne zamandan beri hatir gonul isi oluyor? Burak ve Selçuk a gosterilen tolerans kimseye yapılmadı 5 yillik zamli kontrati saymıyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SELÇUK İNAN En iyi orta saha oyuncusudur.

Aklıma bunu getirdi
    Hatta forumdaydı bu da,http://forum.donanimhaber.com/m_60756556/tm.htm ..
  • şu golü atan adama 5 senelik sözleşme az bile.feneri ne vurmuştuk gözlerim doluyor her izlediğimde

https://www.youtube.com/watch?v=gAS3-hh7gX0
  • selçuk malesef sen görmek istemsende formu çok düştü özgüveni sıfırlandı .sneijderin fenere attiği golleri atabilecek kapasitede var yetenekte selçukta ama asıl mesele kaçırsanda bu şutları atmaya devam etmek. tabi o yıla göre çok daha fazla savunma görevleri var buda etkendir ama 1 yıldır şut çekmiyor selçuk.

bu sezon başına kadar bende savundum sonuçta insan 1 sezon kötü geçirebilir ama bu sezonada idareten eh işte oynyınca bende ümidimi yitirdim.

selçuk hala türkiyedeki en yetenekli türk o.s oyuncusu. ama saf yetenek olmuyor üzerine çalışırsan o yetenek işe yarar.
  • Bir oyuncunun 3 senelik kredisi mi olur lan banka olsa haciz göndermişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selcuk inan en iyi orta sahasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amatör kümede mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.