Şimdi Ara

Selçuk Hukuk vs Necmettin Erbakan Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Konya yazıcam ve amacım bu iki üniversite

Olay şu , Selçuk Hukuk Çok kan kaybetti hatta kolunu bacağını kaybetti eğitim anlamında

Necmettin Erbakan Ona Kıyasla Daha iyi eğitim verdiği söyleniyor

Kampüs olarak Selçuk Elbette kıyaslamaya gerek kalmayacak derecede iyi

ama ben bilemiyorum var mı okuyan yerleşen arkadaşlar

• +++++++++++
  • necmettin konyanın en güzel en ferah yerinde ve binası da yeni yapıldı zannedersem, eğitim anlamında bir şey diyemem lakin çevre bakımından kesinlikle daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam selcuk kampus cok daha iyi ama
  • Hocam bence çevre ve ortamdan çok hukukta alacağımız eğitime odaklanmamız gerekiyor. İkisi arasında ben açıkçası Selçuk hukukun mevcut kan kaybetmiş haliyle Necmettin arasında bir fark olmadığını düşünüyorum. İsim olarak tabii ki Selçuk önde. Tavsiyem hangisinin birinci öğretimi tutuyorsa onu yazmanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    Umarım trolldür , neünün daha adam akıllı kampüsü bile yok.Neü hukukun fakültesi bu yıl 2. dönem 15 temmuz yerleşkesinden köyceğize taşındı yani o yeni bina rektörlük binası oldu.Bosna da otursan sabah 9 dersine gitmek için 6 da falan kalkman lazım.Eğer 2. öğretimsen kışın yandın zaten o soğukta o dağdan inmek ve çıkmak zülüm.Meram bölgesinin selçuk taraflarından daha iyi olduğuna ise katılıyorum ama konyadaysan selçuktan başka bir yer de okursan üniversite okuduğunu anlamazsın.Eğitim anlamında da aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum belki selçuk köklüdür vs gibi düşünebilirsiniz ama neünün hocaları baya kaliteli okuyan çok arkadaşım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 27 Haziran 2019; 21:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konstantinus

Hocam bence çevre ve ortamdan çok hukukta alacağımız eğitime odaklanmamız gerekiyor. İkisi arasında ben açıkçası Selçuk hukukun mevcut kan kaybetmiş haliyle Necmettin arasında bir fark olmadığını düşünüyorum. İsim olarak tabii ki Selçuk önde. Tavsiyem hangisinin birinci öğretimi tutuyorsa onu yazmanız.
    neden birinci öğretim hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç hukuk ve Galatasaray hukuk
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Umarım trolldür , neünün daha adam akıllı kampüsü bile yok.Neü hukukun fakültesi bu yıl 2. dönem 15 temmuz yerleşkesinden köyceğize taşındı yani o yeni bina rektörlük binası oldu.Bosna da otursan sabah 9 dersine gitmek için 6 da falan kalkman lazım.Eğer 2. öğretimsen kışın yandın zaten o soğukta o dağdan inmek ve çıkmak zülüm.Meram bölgesinin selçuk taraflarından daha iyi olduğuna ise katılıyorum ama konyadaysan selçuktan başka bir yer de okursan üniversite okuduğunu anlamazsın.Eğitim anlamında da aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum belki selçuk köklüdür vs gibi düşünebilirsiniz ama neünün hocaları baya kaliteli okuyan çok arkadaşım var.
    yaşam ve kampüs olarak kesinlikle haklısınız

eğitim açısından neüde çok kaliteli eğitim verildiğini bende duydum (hukuk bilmiyorum ama ben İİBF için duymuştum)

ama tabi lokasyonu çok önemli Dağ orası yahu Komandomuyum ben

• selçuk kadrosu çok boş eskiye göre ama bu bence işinize gelmeli o eski fetöden alınmayan hocalar sınıf geçirmiyormuş ben bu sene bırakmak uzereyım galıba bır manılık olmassa

• Yürüyenokb Y kullanıcısına yanıt
    nasıl yani hocam anlamadım

şuan ki hocalar mı sınıf geçirmiyor
  • eski hocalar sınıf geçirmiyordu şu anda geçmek sıkıntı değıl necmettin hakkında bir fikrim yok ama selçuk daha iyidir bence necmettine şehir dışından hocalar falan gelıyor dedi arkadaşım

• Yürüyenokb Y kullanıcısına yanıt
    peki hocam şuan eğitim nasıl cidden asistanlar mı giriyor

prof ve doç yok mu ?
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    Hem harç mevzusundan hem de hocaların ikinci grup ders olduğundan yorgun olması dolayısıyla birinci öğretim daha iyi diye düşünüyorum. Fakat ben de ikinci öğretim yazacağım ama birinci öncelikle değil.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konstantinus

Hem harç mevzusundan hem de hocaların ikinci grup ders olduğundan yorgun olması dolayısıyla birinci öğretim daha iyi diye düşünüyorum. Fakat ben de ikinci öğretim yazacağım ama birinci öncelikle değil.
    neden ikinci yazacaksınız peki
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    Üniversite faktöründen dolayı. Ayrıca harçtan muaf olma ve birinciye geçme gibi imkanlar da mevcut, malumunuz.

• Aybü hukuk hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.