Şimdi Ara

Selçuk burak hikaye Tek suçlu PRANDELLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi adam izliyor maçı taraftar gibi izliyor Arsenal olsun anderlecht olsun fenerbahce maçı olsun lig maçları olsun oyuncun iyi oynamatabilir fakat sen Anderlecht maçındaki 4-3-1-2 gibi yada Arsenal maçındaki gibi 3 lü defans ile sahaya çıkabilir ama melo defans olmaz libero olur kanatlarında bruma olcan olması lazım Bizim klup bu adamı kovmaz ise 0 çekip ligde felakete uğrayabiliriz benden söylemesi..

• burak fbde beşiktaşda trabzonda olsa maç kazandırır dun totenham maçında olsaydı burak 2- 3-1 bjk kazanırdı şakam yok trabzonda olsaydı takım 4 beraberlık yerıen 1 beraberilik 3 galbiyet alırdı selçuğa değinmiyorum fatih terim gitti selçukda gitti
  • Prandelli gelene kadar iyiydiler diyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi tabi Mancini de suçluydu.

• Başlık bir nevi doğru Prandelli teknik adam olsa bu ikisini oynatmaz, yani tek suçlu Prandelli

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Tabi tabi Mancini de suçluydu.

Öyle diyorsunda mancini daha zeki bir adam şüphesiz kanatlarımız vardı beklerimiz vardı eboue,sabri,hakan oynuyor veysel kim ?? 3 lü defans oynatıyorsun üstelik veysel , melo defansta alex solda kanat yok forvette pandev sırf bu adam yüzünden fenere anderlechte arsenal ezildik Prandellide tüy dikti üstüne..4-3-1-2 taktiğine girmiyorum bile
  • Tigana çok durmuştu burak ın üstünde
    Çok gol kaçırırdı ondan göndermiştik sanırsam
    Ama kalmasını isterdim bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Tigana çok durmuştu burak ın üstünde
    Çok gol kaçırırdı ondan göndermiştik sanırsam
    Ama kalmasını isterdim bizde

Ya zaten cogu tanidigim besiktasli icten ice seviyor buraki ama ayri bi nefret besliyorlar, diyorlarki insafsiz madem besiktaslisin su golleri besiktasta atsana, ezeli rakibimiz yerine bize bir seyler kazandirsana, olay tam olarak bu.

• Mancinide suçlu Terimde suçlu Terim çok akıllı adam takımdan bir cacık olmayacağını anlayınca kaçtı şuanda her şey istediği gibi gitti. Uzun lafın kısası her ikisinde de suç var bence. Burak aşırı kötü be tek özelliği defansın arasına koşu yapmak olan bir forvet bizim takıımın forveti nasıl oluyor aklım almıyor arkadaş. Transfer döneminde milyon kere dedik ki bu takımın sorunu gol yemesi değil gol atamaması işte en sinir olduğum nokta da burası nasıl oluyor da yönetim falan görmüyor arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.