Arkadaşlardan edirne'den kaptırıp selanik' gitçem yol üzerinde dedeağaç kavala iskeçe serres gibi şehirlerden geççem nerede nereye gitmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Edirnenin oradan düz git Işıklardan sola dön. 1 blok ilerle Bakkalcı Remzi Amca Var Ona Selam Söle sana Eliyle Bir İşaret Yapacak O Yöne Doru Pedal Bas Ancak Arkandan Remzi Amcanın Kunduranın Gelmesine Karşın Kaskı Unutma Önce Güvenlik .
yardır mürsel.
Turistik vize ile falan mı? Nasıl gideceksiniz? Bu konular hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
vize alcaz be dostum, daha önce alınmış vizelerim var, sıkntı olmaz sanırsam
Dedeağaç, Gümülcine, Serres tamamda Selanik çok uzak değilmi?
gidilmez be dostum yabancı topraklar oralar yakalarlarsa bisiklet üstünde
Birazdaha asigiya in. Erikli, Enez e ugramadan gitme özellikle eriklinin denize hasta olacaksın oradan yoluna devam edersin. Biraz ters olcak ama.
güle güle
erikliyi bilmem mi harika denizi var:D Abi gitçez gelcez 1.000 km olcak geçen sene de tek başıma anneme babama sölemeden gizlice bulgaristan a gitmiştim:D dönüşte kapıkuleden telefonla aradğımda bağırmışlardı bana yani korku yok:D
Tek gitme , yunanistanda kestaneyi cizdirme
quote:
Orijinalden alıntı: wasabie
erikliyi bilmem mi harika denizi var:D Abi gitçez gelcez 1.000 km olcak geçen sene de tek başıma anneme babama sölemeden gizlice bulgaristan a gitmiştim:D dönüşte kapıkuleden telefonla aradğımda bağırmışlardı bana yani korku yok:D
nası gittin ya ta istanbuldan bulgaristana kaç saat sürdü ? bisikletle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme