Şimdi Ara

Selanik'e bisikletle gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlardan edirne'den kaptırıp selanik' gitçem yol üzerinde dedeağaç kavala iskeçe serres gibi şehirlerden geççem nerede nereye gitmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

• Edirnenin oradan düz git Işıklardan sola dön. 1 blok ilerle Bakkalcı Remzi Amca Var Ona Selam Söle sana Eliyle Bir İşaret Yapacak O Yöne Doru Pedal Bas Ancak Arkandan Remzi Amcanın Kunduranın Gelmesine Karşın Kaskı Unutma Önce Güvenlik .

• yardır mürsel.
  • Turistik vize ile falan mı? Nasıl gideceksiniz? Bu konular hakkında pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
  • vize alcaz be dostum, daha önce alınmış vizelerim var, sıkntı olmaz sanırsam
  • Dedeağaç, Gümülcine, Serres tamamda Selanik çok uzak değilmi?

Selanik'e bisikletle gidiyorum
  • gidilmez be dostum yabancı topraklar oralar yakalarlarsa bisiklet üstünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birazdaha asigiya in. Erikli, Enez e ugramadan gitme özellikle eriklinin denize hasta olacaksın oradan yoluna devam edersin. Biraz ters olcak ama.
  • güle güle
  • erikliyi bilmem mi harika denizi var:D
    Abi gitçez gelcez 1.000 km olcak geçen sene de tek başıma anneme babama sölemeden gizlice bulgaristan a gitmiştim:D dönüşte kapıkuleden telefonla aradğımda bağırmışlardı bana yani korku yok:D
  • Tek gitme , yunanistanda kestaneyi cizdirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

erikliyi bilmem mi harika denizi var:D
    Abi gitçez gelcez 1.000 km olcak geçen sene de tek başıma anneme babama sölemeden gizlice bulgaristan a gitmiştim:D dönüşte kapıkuleden telefonla aradğımda bağırmışlardı bana yani korku yok:D

nası gittin ya ta istanbuldan bulgaristana kaç saat sürdü ? bisikletle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.