Şimdi Ara

Selamun aleykum arkadaslar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: platonn

quote:

Orijinalden alıntı: serhatesmer

quote:

tamam be abartmayın

Forumdan cık seni lanet olası pislik

çocuk kelimelerine dikkat ederek yaz almıyım ayağımın altına

Gülün gider beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitepony -- 15 Nisan 2012; 0:19:01 >

• aleyküm selam, çek bi sandalye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam be abartmayın

Forumdan cık seni lanet olası pislik

çocuk kelimelerine dikkat ederek yaz almıyım ayağımın altına

Gülün gider beyler

buda sana koyabilir dikkat et

• ve aleyküm selam
  • Beyler taşla duzeltemedim yardım edin şu citizen bi gelsin hele olmadı böyle. Kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Ban.gif

Eyvallah şeytan kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzstrahl -- 15 Nisan 2012; 0:26:56 >
  • Hoşgeldin.Öncelikle premium konusunda seni malesef keklemişler.SylarGray adlı kişiyle iletişime geçerek DH Bronze Premium alabilirsin.Banka bilgilerini de vermene gerek yok sana hesap numarasını verecek oraya parayı bir şekilde aktar(atm felan ücretsiz kartsız havale)sonra işlem noyu felan yazıp premiumla aramıa katılabilirsin.Premium'un özellikler:Bazı gizlenmiş mesajlar gözükür(yukarıdakiler sahte premiumsuz hiç gözükmez)mesaj sayınız her bölümde artar.Normalde 5 ceza puanıyla banlanırsınız premium(aslında bağış diyelim premium diyince yanlış anlaşılıyor)10 ceza puanıyla banlanırsınız.Banınız 4 günden 2 güne düşer.Yeni üyelere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • istediğin premium için bana mesaj atabilirsin yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Hoşgeldin.Öncelikle premium konusunda seni malesef keklemişler.SylarGray adlı kişiyle iletişime geçerek DH Bronze Premium alabilirsin.Banka bilgilerini de vermene gerek yok sana hesap numarasını verecek oraya parayı bir şekilde aktar(atm felan ücretsiz kartsız havale)sonra işlem noyu felan yazıp premiumla aramıa katılabilirsin.Premium'un özellikler:Bazı gizlenmiş mesajlar gözükür(yukarıdakiler sahte premiumsuz hiç gözükmez)mesaj sayınız her bölümde artar.Normalde 5 ceza puanıyla banlanırsınız premium(aslında bağış diyelim premium diyince yanlış anlaşılıyor)10 ceza puanıyla banlanırsınız.Banınız 4 günden 2 güne düşer.Yeni üyelere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

premium icin ikametgah kağıdı kimlik fotokopisi de isteneniyor birde ailende kac kisi var onuda belirtmen lazım

• Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam vermek sunnet almak farz. Aleykum selam kardes iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzstrahl

Yav he he.

/>
    gafana gafana yirsin haa
  • quote:

Beyler taşla duzeltemedim yardım edin şu citizen bi gelsin hele olmadı böyle. Kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Ban.gif

Eyvallah şeytan kardeş.

''Kimse çıkıp demiyor ki aga bu nedir'' sözü sizi sazan yapmaya değer bir söz.
  • quote:

quote:

Yav he he.

/>
    gafana gafana yirsin haa

Onun doğrusu "ağzına küreknen vurarın" olacak.

• A.s Hoşgeldin..

Selamun aleykum arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Beyler taşla duzeltemedim yardım edin şu citizen bi gelsin hele olmadı böyle. Kimse de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Ban.gif

Eyvallah şeytan kardeş.

''Kimse çıkıp demiyor ki aga bu nedir'' sözü sizi sazan yapmaya değer bir söz.

• Bu forumda çok sazan var. Çocuk Konu Dışı'nın hit cümlelerini kullanıyor.

• inceden sazanlar dolaşıyor ortalıkta konu sahibine tebrikler , hoşgeldin kardeş
  • Aleykümselam

Başlığı görünce bir an pilavlı sohbet var sandım ama neyse
  • Hoşgeldin kardeş..
  • yaw ne hoş gelmesi adamın kullandığı cümlelerden belli.belliki nicki süresiz ban yemiş yeni bi nick almış mılleti sazan.avi yapmaya calısıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.