Şimdi Ara

Selamlar , tavsiye istiyorum. [ AYT MAT ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aralığa kadar falan 345 ve karekökten lti hariç bütün kısımları çözmüştüm.( Fonksiyonları Mikail Hoca ile bitirdim .) Ltiyi de kaf-4 bitirerek gittim. Şuan da acilden lti temizliyorum. Bayadır ilk konulardan soru çözmeyince unuttuğumu düşünüyorum hafiften. Şimdi onları da acilden temizleyecem fakat bir kanaldan dinleyip öyle temizlemek istiyorum. Bunun sebebini soracak olursanız, genelde konu anlatımlarını tekrar dinlediğimde çoğu bilgiyi çok daha iyi bir şekilde hatırlıyorum. Hangi kanaldan hızlı bir şekilde konu anlatımlarını dinlememi önerirsiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ilyas gunes - Benim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umidi el kerimi cabbar -- 25 Şubat 2020; 23:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umidi el kerimi cabbar U kullanıcısına yanıt
    Hangi seviyede anlatıyor hocam ?

• Bence Matematiğin Güler Yüzünden hızlı bir tekrar edebilirsiniz hocam değişik soru tarzları gösteriyor bazen şivesi biraz değişik ama eğlenceli anlatıyor bence seviyenizi bilmiyorum ama hızlı tekrar etmek için iyi bir kanala olabilir

• Klasik soru tiplerinin nerdeyse çoğunu çözüyor hocam seviyesi için de şöyle örnek verebilirim ilyasi hocayi dinledikten sonra acilin A+ son 1-2 testindeki sorular hariç aşırı zorlandığım soru olmadı

• Hocam cok farkli yorumlar gelmis ama eyup b dene derim

• Başka önerilere de açığım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 25 Şubat 2020; 23:24:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mikail hocanın fonksiyonları yararlı oldu mu? hiç temelim yok ve bu derse başladım. Henüz 20. sayfadayım fakat iyi mi kötü mü öğreniyor muyum çözemedim.
  • Corbars C kullanıcısına yanıt
    Bu sene yaptığım en mantıklı iş olabilir , fonksiyon ikiden bahsediyorum.

• Fonk 1 ve 2 aldım fakat hiç temelim olmadığı için anlar mıyım anlamaz mıyım emin değilim. Sence durum ne olur?
    Hocam temelin yoksa hemen bitirme , sindire sindire git. Benim temelim vardı ve fonksiyon 1 ve 2 ye toplam iki hafta vermiştim. Mikail hoca zaten temelden alır , zirveye taşır . Dert etmene gerek yok . Tyt konusunda fonksiyonlarda zorlamıyor zaten ÖSYM. Asıl kendini vermen gereken bölüm fonksiyon 2 videolarıdır.

• Tyt kısmına devam etmeyeyim mi mikail hocadan?
    Hocam tabiki edin ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmenize gerek yok tytde. Örneğin ÖSYM tyt'de sana bu fonksiyon örten mi içine mi diye sormaz ama aytde bir fonksiyon sorusu gelir ve fonksiyonun örten ve birebir olduğunu söyler. Sen buna göre çizimi yaparsın. O yüzden tyt kısmını da abartmadan çalışın.

• Anladım hocam teşekkürler. Sence hiç bilmeyen birisi ayt kısmında mikail hoca + bilgi sarmal ile ilerleyebilir mi? tüm konulardan bahsediyorum.
    Eğer tüm videoları adam akıllı izlerse acil veya orijinal yayınlarında fazla zorlanmaz . Ama bu kitaplardan önce bunlardan kolay bir kitap çözmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Sonuç ayt fasikülleri + bilgi sarmal + mikail hoca nasıl olur?
    Bilmem hocam kullanmadım.

• Up , farklı kanal önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 25 Şubat 2020; 23:40:32 >
  • Bizim hocalar kanalı hedef 10k serisi güzel. Geçen bi konuda önerilmişti test edip beğendim ben. Eyüp b de konuları biraz temelden aldığından son ekledği 10numara ve tekrar serisi daha iş görür. Ben ikisini izleyerek yapıcam tekrarları haftaya başlayıp.

Bir de karekökün lti yi kaf yüzünden mi çözmediniz acaba? Zaman kısıtlı benim de planım böyle de bilemiyorum.

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama duruma göre belki yine çözerim . Pratik şart .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.