Şimdi Ara

Selamlar.GAMİNG PC TOPLAMA YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sadece oyun oynamak için bir gaming pc toplamak istiyorum.Gta v i iyi bir kalitede Kasmadan oynamak temel amacım.Sizce nasıl olmuş neler eksik neler değişmeli bütçem 3000 tl daha iyi bir sistem dizilebilir mi?Şimdiden sağolun.Resim eklenmiyor sistem linkte:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11160232_10152777878732724_29668926_n.jpg?oh=a359ce3b6ad8f3cddcb7634ddf3d2269&oe=5536BF85&__gda__=1429653525_72152260f3ebb17bf44bed6ccfd5ac68

• Daha iyisi dizilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemonation L kullanıcısına yanıt
    2300 liraya bundan daha iyi sistem toplarım 3000 liraya (monitörsüz 2700) gtx 970 bile eklenilebilir bu sisteme ama sen kötü dizmişsin

• Bariz kötü olmuş fx slinmaz i5 ten geride
    Ekran kartı secimi kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

2300 liraya bundan daha iyi sistem toplarım 3000 liraya (monitörsüz 2700) gtx 970 bile eklenilebilir bu sisteme ama sen kötü dizmişsin

Peki ben bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim bütçem en fazla 3500 olur bana yardımcı olur musun?
  • msı gtx 970 li en fazla 3500 tllik bir sistem toplar mısınız lütfen bu konuda hiç bilgim yok yardımcı olursanız seviirim
  • Chromosty kullanıcısına yanıt
    yardımcı olur musun bro fazla bilgim yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amd olmamalı o bütçeye intel gider. AMD 2000 tl altı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

amd olmamalı o bütçeye intel gider. AMD 2000 tl altı için.

Peki sen bir sistem toplar mısın bro gtx 970 li? hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
    En fazla 3500 dediğin için 3000 liraya topladım 300 liraya monitör alabilirsin =3300 bu sistemle oynayamayacağın oyun yokhttp://i.hizliresim.com/QA1oWj.jpg biraz daha az istersen fiyatı işlemciden biraz kısabilirsin ama tavsiye etmem

• quote:

En fazla 3500 dediğin için 3000 liraya topladım 300 liraya monitör alabilirsin =3300 bu sistemle oynayamayacağın oyun yokhttp://i.hizliresim.com/QA1oWj.jpg biraz daha az istersen fiyatı işlemciden biraz kısabilirsin ama tavsiye etmem

Fx x8 le de i5 i kiyaslayamazsin Biri 4 digeri 8 cekirdek
    sen gaming pc istemedin mi ? render montaj falan yapacaksan daha çok çekirdek daha performansldır AMA oyun oynayacaksan i5 ten şaşma oraya yazdığım işlemci Fx 8320 nin 2 katı performans verir

• quote:

sen gaming pc istemedin mi ? render montaj falan yapacaksan daha çok çekirdek daha performansldır AMA oyun oynayacaksan i5 ten şaşma oraya yazdığım işlemci Fx 8320 nin 2 katı performans verir

Ben tam tersini iddia ediyorum. Render tasarim ve diger kullanimlar icin intel performansli
    https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU sonuç ortada eksik bilginiz var. bu 4460 kaldı ki 4690 daha çok ezer.

sürüyle test var amd fx serisinin tamamı bir i5 etmez oyun için kendim 8350 den geçtim yer yer 10 fps fark var.

Render sıralamasında fx serisi i5 i çok çekirdek avantajıyla geçebilir. Fakat oyunda geçemez.

Edit:Hadi darboğaz demeyelim yetersiz diyelim kartı tam performansı ile kullanamıyorsun çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Nisan 2015; 13:27:20 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Beni desteklediğiniz için teşekkür ederim.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    FX 8350 GTX 970'e darboğaz mı yapıyor? Yapma etme ya.
  • 3500 TL'ye her şey dahil toplama;

Selamlar.GAMİNG PC TOPLAMA YARDIM.

Not: Ekran kartı olarak R9 290 tercih edilip bütçeye kulaklık sığdırabiliriz.
  • Hani senin hiç bir bilgin yoktu niye laf atıyorsun önce bir araştır bilmediğin ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.