Şimdi Ara

Selamın Aleyküm Kardeşlerim:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben eskidende bu foruma üyeydim ama hiç mesaj fln yollamazdım.Sadece Server bulmak için ve yazılarınızı okumak için gelirdim buraya.1 yıldır Mu Online'den uzak kaldım.Ve Artık aranıza girmeye karar verdim.İnşallah Beni Seversiniz..Bu arada Adım Soner

• hoşgeldin aramıza.
  • Hoşbulduk Kardeşim Benim
  • Bende Sercan, memnun oldum.
  • Bende memnun oldum Abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Kellepaca

Arkadaşlar ben eskidende bu foruma üyeydim ama hiç mesaj fln yollamazdım.Sadece Server bulmak için ve yazılarınızı okumak için gelirdim buraya.1 yıldır Mu Online'den uzak kaldım.Ve Artık aranıza girmeye karar verdim.İnşallah Beni Seversiniz..Bu arada Adım Soner

imzanda bağlanmadım demişin ama 7/24 oyundasın
  • Hoşgeldin. Erhan ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hosgeldin...Görkem ben..
  • Aramıza Hoş Geldin Ercan Ben......
  • Aleyküm selam hoşgeldin aramıza ben Kaan.
  • Hoşbulduk Kardeşlerim hepinizle Memnun oldum İyi günler bizi bekliyo inşallah _Game_Shadow_ Oyunu Seviyorum Boş zamanlarımda hep onlineyim.. ama hiç işimi aksatmam oyun için
  • Hoşgeldin kardeş hamza bN :)
  • Eyw Hb Kardeşlerim
  • Senin gibi bende yeni geldim.ikimizde hoş geldik.
  • Bende Yiğit Hq.
  • Hb Kardeşlerim İyi Günler Bizi Bekliyor İnşallah
  • Bu aralar mu damarım kabardı bi kaçtane yeni açılmış güzel server var gibide en uygun muistanbul duruyo 5 online var şuan belki dahada artar diğerlerinin durumu daha kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ichigo|

Bu aralar mu damarım kabardı bi kaçtane yeni açılmış güzel server var gibide en uygun muistanbul duruyo 5 online var şuan belki dahada artar diğerlerinin durumu daha kötü

İyi takip etmiyorsun sanırım.
  • hangi soner?
  • quote:

Bu aralar mu damarım kabardı bi kaçtane yeni açılmış güzel server var gibide en uygun muistanbul duruyo 5 online var şuan belki dahada artar diğerlerinin durumu daha kötü

Muİstanbul belki arkdaşin olabilir ama Yanliş konusuyorsun toplistleri gir 1-150 kdr kaç tane saglam tr server gorursun adamlar gold almişlar wepleri en azindan nuh zamanindan kalmiş değil + player sayilir 5 degil 6
    Tr serverlarin hepside başarilidir Güncel olarak hepside iii
    ama server mevsimi şimdi okulu biten server acar wep 7 fileslerle benzeri
    Takipcisiyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.