Şimdi Ara

selam usp ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir makinanın usp 1 veya 2 oldunu nasıl anlayabiliriz???

microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))
  • USB 1.1 mi USB 2.0 mı?
    Bilgisayarınızın bir USB 2.0 erişim noktasına sahip olup olmadığını öğrenmek için, “Bilgisayarım” a sağ tuşla tıklayarak “özellikler” mönüsünü açın. Burada “Donanım” sekmasini seçerek “Aygıt Yöneticisini”ni açın. “Evresel Seri Yol Denetleyicisi” başlığı altındaki girişlerde “Geliştirilmiş” yazısını görüyorsanız, bu bağlantı noktası USB 2.0’ dır. Şayet bu kelimeye rastlamıyorsanız, USB 1.1’dir. (PC WORLD –Aralık 2005)
    microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: quala

tesekkürederim arkadasım :)

ne demek neymiş pekı çok eskı degılse 2.0 dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.