Şimdi Ara

Selam Herkeze 'Kader & Kısmet'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Selam Uzun Zamandır Takip Ediyorum Ama Artık Katılmanın Zamanı Geldi Diye Düşünüyorum.Herkeze Burdan Selamlar Ve İyi Oyunlar..

Gelelim Başlığımıza;

Kısmet:Herkezin Yaşamış Olduğu Dc Sorununu Ben Yaşamıyorum.Tek Atış İsabet Her Zaman Günün Her Saatinde.

Kader:Ne Yazıkki Tek Atışta Girmeme Rağmen Uzun Zamandır Fixlemeye Çalıştığım Ekran Kartı Hatasına Maruz Kalıyorum Yani Girdiğim Gibi En Fazla 5~10 Dakika İçinde Kopuyorum.Bazen İse Saatlerce Online Durabiliyorum...

Formatsa:Atıldı
    Updatese:Yapıldı

Sonuç:Çözümlenemedi
    Neden:%80 Tahminle Çıkan Ekran Kartı Hatası Nprotectden Kaynaklanıyor.
    Dün Nprotect Yoktu Hiç Bir Ekran Sorunuyla Karşılaşmadım Bugün Yeniden Eklendi Bela Geri Geldi.Siz Olun SilkRoad'ın Sitesindeki Ekran Driver'larını Kurun.Bu Hatayı Fixleyebilen Varsa Bilgilerini Ben Ve Benim Durumumda Madur Olan Playerlarla Paylaşmasını Dilerim Bu Konu Hakkında Çok Topic Açılmış Olabilir Benim Amacım Sadece Selam Vermek Ve Hazır Açmışken Yinelemek.

Nick:Zidar
    Greece Serverında Takılıyorum Malum LeveL 20
    İşimiz:Sp Farm
    Özellikler:Full İnt Spear&Glavie&Bow Fire&Cold&Light&Force

Amaç Oyundan Zevk Almak Sohbet Etmek Grup Halinde Aksiyon Yapmak.Benide Aranıza Alırsanız Sevinirim.Kendimce Yardımcı Olmak İsterim.

Tekrar İyi Oyunlar Saygılar....

• Hosgeldin.
  • VALLAHİ HOCAM BENDE ANLAMADIM BU SORUNU ARTIK EVDE OYNAYAMIYORUM OLMADI YAPAMADIM BİRİ ŞÖYLE TÜRKÇE TÜRKÇE ANLATSA NE GÜZEL OLUR
  • ya tahminimce ekran kartından fln değil o sorun.oyundaki buglar yüzünden atıyor.dikkat edin hep yeni updateler geldikten sonra azıyor bu olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

Hosgeldin.

Teşekkür Ederim Hoş Bulduk
  • ewet dün yoktu dediğin gibi doğru söylüyorsun bugün update geldi direk o salak soru işaretleride karşıma geldi...
    bide oyuna girince msn kapanıyor kendi kendine dün oda olmamıştı ne güzel bugün oda oldu yine aaa !!!
    we ayrıca sitedeki driwer ı yükledim yine değişen bişey yok olay oyunda bide kartımıza laf ediolar
  • hoageldin kardeş bende greecedeim 18 lvl olmak uzere yarına 20 lerim birlikte bisiler yaparız belki nick : BrokenHeart full str glave +fire+light
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk __AMİDAMARU__ inşallah görüşürüz

PrinceLaCroix tamamen nprotect gameguard hatasıdır gerisi yalan
  • Valla benim pc'yi bilenler bilir sonra kural dışı diye sildik.Bugün bende bile ilk defa o soru işareti hatasını verdi.Joymax'i bilgisayarımda ilk kez hata veren bir oyun görmeme sebep olduğu için kutlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.