Arkadaşlar Öncelikle Selam Uzun Zamandır Takip Ediyorum Ama Artık Katılmanın Zamanı Geldi Diye Düşünüyorum.Herkeze Burdan Selamlar Ve İyi Oyunlar..
Gelelim Başlığımıza;
Kısmet:Herkezin Yaşamış Olduğu Dc Sorununu Ben Yaşamıyorum.Tek Atış İsabet Her Zaman Günün Her Saatinde.
Kader:Ne Yazıkki Tek Atışta Girmeme Rağmen Uzun Zamandır Fixlemeye Çalıştığım Ekran Kartı Hatasına Maruz Kalıyorum Yani Girdiğim Gibi En Fazla 5~10 Dakika İçinde Kopuyorum.Bazen İse Saatlerce Online Durabiliyorum...
Formatsa:Atıldı Updatese:Yapıldı
Sonuç:Çözümlenemedi Neden:%80 Tahminle Çıkan Ekran Kartı Hatası Nprotectden Kaynaklanıyor. Dün Nprotect Yoktu Hiç Bir Ekran Sorunuyla Karşılaşmadım Bugün Yeniden Eklendi Bela Geri Geldi.Siz Olun SilkRoad'ın Sitesindeki Ekran Driver'larını Kurun.Bu Hatayı Fixleyebilen Varsa Bilgilerini Ben Ve Benim Durumumda Madur Olan Playerlarla Paylaşmasını Dilerim Bu Konu Hakkında Çok Topic Açılmış Olabilir Benim Amacım Sadece Selam Vermek Ve Hazır Açmışken Yinelemek.
VALLAHİ HOCAM BENDE ANLAMADIM BU SORUNU ARTIK EVDE OYNAYAMIYORUM OLMADI YAPAMADIM BİRİ ŞÖYLE TÜRKÇE TÜRKÇE ANLATSA NE GÜZEL OLUR
ya tahminimce ekran kartından fln değil o sorun.oyundaki buglar yüzünden atıyor.dikkat edin hep yeni updateler geldikten sonra azıyor bu olay.
quote:
Orjinalden alıntı: _Lethe_
Hosgeldin.
Teşekkür Ederim Hoş Bulduk
ewet dün yoktu dediğin gibi doğru söylüyorsun bugün update geldi direk o salak soru işaretleride karşıma geldi... bide oyuna girince msn kapanıyor kendi kendine dün oda olmamıştı ne güzel bugün oda oldu yine aaa !!! we ayrıca sitedeki driwer ı yükledim yine değişen bişey yok olay oyunda bide kartımıza laf ediolar
hoageldin kardeş bende greecedeim 18 lvl olmak uzere yarına 20 lerim birlikte bisiler yaparız belki nick : BrokenHeart full str glave +fire+light
PrinceLaCroix tamamen nprotect gameguard hatasıdır gerisi yalan
Valla benim pc'yi bilenler bilir sonra kural dışı diye sildik.Bugün bende bile ilk defa o soru işareti hatasını verdi.Joymax'i bilgisayarımda ilk kez hata veren bir oyun görmeme sebep olduğu için kutlarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme