Şimdi Ara

Sektörel Yazılımlar Bayilik Verilecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Macrosoft Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Olarak 13 Yıldır Sektörde Öncü Firmalardan Birisiyiz. Gerek Türkiye Çapında, Gerekse Yurt Dışında Yaptığımız İşlerle Her Kısıma Hitap Ediyoruz. Programlarımız Herkesin Anlayacağı ve Kolayca Öğrenebileceği Düzeyde ve Basit Bir Arayüzüne Sahiptir.

    7/24 Canlı Destek, Bütçenizi Zorlamayan ve Esnek Programlarımızla Bayilik İsteyen Firmalara Yardımcı Olmaktayız...

    ***Macrosoft Depo İş Yönetimi***
    Tüm tedarik ve stok yönetimlerinizde mükemmel koordinasyon ve esneklik sunar. Siz işinizi geliştirin gerisini MacWay Depo İş Yönetimine bırakın, tüm pos ve terminallerle tam uyumlu mükemmel iş arkadaşınız..

    ***Macrosoft Evrak Takip***
    Yoğun evrak trafiği yaşayan kamu kurum ve işletmelere yönelik tasarlanmıştır. işletme içinden gelen, giden evrakların takibi ve işlenmesi bu evrakların sistemde resim olarak tutulması yada istenilen program türlerinde saklanması ve daha sonra ilgili evraktan döküm alınması sağlamaktadır. Çok şubeli İşletmelerde, kurumlarda şube bazında, kurum firma bazında evrakların saklması ve bunlara bağlı olarak raporların rahatlıkla alınmasını sağlamaktadır.

    ***Macrosoft Export***
    MacEx Yaş sebze ve narenciye sektöründe faaliyet gösteren işletmelere eşsiz çözümler sunar.En büyük özeliği üretim veya ihracatı yapılacak ürünlerin son tüketiciye kadar takip edip işleme ve paketleme maliyetlerini çıkartır.

    ***Macrosoft Hukuk Ofis Otomasyonu***
    Avukatlık hukuk ofisleri için tasarlanmıştır. Müvekillerin birden çok dosya takiplerini ve bu dosylara bağlı nakit , masaraf hareketlerini detaylı bir şekilde takip olanağı sağlamaktadır, Dosya bazında hesap ekstresi ve toplu dosya bakiye listesi, Müvekil Bazında genel borç alacak listesi raporlarını rahatlıkla alabilirsiniz

    ***Macrosoft Tekstil***
    Küçük,büyük mağaza ve perakende satış hizmeti sunan tekstil firmaları için kendi alanında geliştirilmiş en iyi çözüm paketidir.

    ***Macrosoft Araç Servis ve Yedek Parça***
    MacAW ile otomotiv sektöründe servis hizmeti sunan işletmeler, takip ve evrak karmaşasını ortadan kaldırabilir,doğru bilgiye doğru ve kısa zamanda ulaşabilir ve verimliliği artırabilir.

    ***Macrosoft Ticari Paket Program***
    MacBus ile her türlü ticari faaliyetlerinizi koordine edebilir,ürün veya malzemeler hakkındaki bilgilere en kısa sürede ulaşabilir,zengin ve gelişmiş raporlama seçenekleri ile en ince ayrıntılarına kadar takip edebilirsiniz.

    ***Macrosoft Erp***
    Başta üretim sektörü olmak üzere hemen her alanda bilgiyi kâra dönüştüren sistemler büyük rağbet görüyor. Bu sistemlerin başında kurumsal kaynak planlaması (ERP) geliyor. ERP’nin temel avantajlarından biri, veriye erişim kolaylığı sunması. Rekabette başarılı olmak için kaynaklarınızı verimli bir biçimde idare etmek durumundasınız. Bunun için, tamamen entegre çalışan; planlamadan satışa, sevkıyattan maliyete kadar her akışın kontrol edilebildiği iyi bir bilgi altyapısı oluşturmak gerekiyor. ERP, müşteri ilişkilerinden üretim planlamaya, her noktada kaynakları en etkin biçimde izlemenizi ve buna ilişkin birtakım aksiyonlar almanızı sağlıyor

    ***Macrosoft Market Barcode Program***
    MacMar ile ürünlerin deponuza girdiği andan itibaren satış zamanına kadar tüm hareketlerini takip edebilir, ürün bazında kar veya zararınızı raporlayabilir ve raflarınızda satış hareketi göremeyen ürünleri tespit edebilirsiniz.Barkodlu ürün satış ve takibini gerçekleştirerek müşteri isteklerine daha hızlı cevap verebilir ve stoğunuzu mercek altına alabilirsiniz. Periyodik satış dönemlerini raporlayabilir bu doğrultuda stratejiler geliştirebilirsiniz.

    Ve Sayamadığımız Diğer Birçok Programla Bayilikler verilecektir.

    İsteğe Bağlı YAzılımlarda Kısa Sürede Yazılabilmektedir.

    Tayfun GÖNEN

    www.macroyazilim.com
    www.macrosoft.com.tr

    Kiremithane Mahallesi 4406 Sokak Müzeyyen Boro İş Hanı Kat:2 No:16 Akdeniz / MERSİN

    tayfun@macrosoft.com.tr

    0 324 238 43 73

    0 535 087 79 79

    0 507 829 63 43



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Pc -- 11 Kasım 2013; 15:42:27 >







  • Şu An Sektör Bazında 20 Sektöre Hitap Etmekteyiz. 20 Farklı program İçerisinde Size Uymayan Varsa Size Özel Yazılımlarıda Yapabiliriz...
  • Yüksek Kar Marjıyla Bayilikler Verilecektir...

    Yapacağınız Sadece Programı Satmak ve Paranızı Alıp Arkanıza Yaslanmak...

    Hem Satarım Hem Kurup Destek Veririm Diyorsanız %40

    Sadece Satarım Diyorsanız %20 Kar Payı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.