Keşke bu herşeyi bilen amca 2012 de de kitaplar toplatılcak, hatta yazılmamış kitaplar bile yasaklancak, yazarları cezalandırlcak, insanlar yaptıkları değil yapacakları suçlar için yargılancak, 2 yıl boyunca suçcu kesinleşmeden hapis yatacak dese...
quote:
Orijinalden alıntı: WinteR
Keşke bu herşeyi bilen amca 2012 de de kitaplar toplatılcak, hatta yazılmamış kitaplar bile yasaklancak, yazarları cezalandırlcak, insanlar yaptıkları değil yapacakları suçlar için yargılancak, 2 yıl boyunca suçcu kesinleşmeden hapis yatacak dese...
Onu yazmazlar işte senaryoya.
Bide polis bu kadar salakmı Kürçenin neden yasak olduğunu anlamıyor.
80 doğumlu biri olarak, tuttum bu diziyi
(işin enteresan tarafı 12 eylül doğumluyum, yani kenan evrenin ihtilal yaptığı gün, onun için adımı da kenan koymuşlar)
Ara sıra denk geliyorum da Rasim usta gene döktürüyor. Harika oyunculuk çıkarmış.
Bugünkü çekimler çok keyifliydi Bizim eleman araba alıyor sonra balıkçıyla münakaşa ediyor falan burdan söylemiyim izlerken görürsünüz.
başka setlerede gitmişliğim vardır ama burdaki oyuncular , yönetmen ve yardımcıları ve biz yardımcı oyuncular ve fgr'ler aynı yerden yemek yiyip aynı şekilde davranıyoruz bunu ilk defa bu sette gördüm EGO denen şeyin sıfır olduğunu..
Yemek yediğimiz yer çekimlerin yapıldığı platonun üst katı , bildiğin iş yeri gibi masalar ve sıraya girip yemek alıyoruz yemek bitince tabakları ayrı yere çatalları ayrı yere koyup tekrardan sete dönüyoruz , normalde hiçbir oyuncu bırak setteki fgrlerle yardımcı oyuncularla yemek yemeği setteki ışıkçı görüntü yönetmeni ve yardımcılarıyla aynı masada oturmaz.. Kaldıki Yemeklerini yedikden sonra temizlemesini bile yaptılar.
Tabi bunlar size yabancı gelebilir ama ya ne olucak falan diyebilirsiniz ama herhangi bir başka sette bu tarz bir duruma kendilerine hakaret küfür edilmiş gibi davranırlar... sette çalışan her bir birey on numara adamlar
Neyse uzatmadan 42. bölümü çektik şuan kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum Totalde yükselmişiz sette alkış yapılmıştı , bu izlenme şeyi olan ve güzel bir haberde 80 . bölüme kadar onay aldıkları sanırım aralarında konuşmadan duydum
Ve TrT inanılmaz derecede disiplinli bir şekilde yönetiyor dizinin çekimlerini bazı çekimler iki kere ayrı cümlelerle kayıt yapılıyor kayda almazlar diye.. Bu tabi setde çalışanlar çok yoruyor.
Sette en iyi rol yapan şu deli deli olan ince uzun boylu bir çocuk var yurtdışından mal kacırıyor , bir kızın arkasından koşuyor hep hatta ''Bana herşeyi de ama onu deme abi'' diyen.Bu adam inanılmaz derece çok iyi rol yapıyor arada birşey olursa doğaçlamaya giriyor falan hep alkış hep tam not Normalde bu tırt kim diyordum izlerken ama rol yaparken görünce ağzım açık kaldı.
o eleman ders bile veriyormuş evet iyi rol yapıyor sıcak bir dizi ,seni daha göremedim dikkat ettim ama kürşat kardeş
çok hoş bi dizi ailenle otur izle rahat rahat
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
o eleman ders bile veriyormuş evet iyi rol yapıyor sıcak bir dizi ,seni daha göremedim dikkat ettim ama kürşat kardeş
Montajda falan yenmişde olabilirim sonuçta oyuncu değilim genelde ya yürüyoruz silahlarla yada nöbet tutuyoruz. gözden kaçırman çok yüksek ihtimal , birde olaylar genelde oyuncular üstünde dönüyor dizi yan karakterlere pek birşey düşmüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
quote:
Montajda falan yenmişde olabilirim sonuçta oyuncu değilim genelde ya yürüyoruz silahlarla yada nöbet tutuyoruz. gözden kaçırman çok yüksek ihtimal , birde olaylar genelde oyuncular üstünde dönüyor dizi yan karakterlere pek birşey düşmüyor.
Kürsad kardeş bu dizi niye bu kadar uzun?Ben bazen izlerken yoruluyorum siz calısırken nasıl yorulmuyorsunuz.
sadece bu dizi de değil ülkemizdeki bütün diziler uzun hele karadayı reklamsız 2 saat:)
quote:
Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz
quote:
quote:
Kürsad kardeş bu dizi niye bu kadar uzun?Ben bazen izlerken yoruluyorum siz calısırken nasıl yorulmuyorsunuz.
Diğer setlere nazaran çalışma koşulları daha iyi olduğundan fazla yorgunluk olmuyor. Bu dizinin çalışma şekline göre 5 saat çalışma diğer dizilere göre 1 saat çalışma kadar diyeyim.
kürşat resim eklemiştin sildinmi onları
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: D-dokuzyuz
quote:
quote:
Diğer setlere nazaran çalışma koşulları daha iyi olduğundan fazla yorgunluk olmuyor. Bu dizinin çalışma şekline göre 5 saat çalışma diğer dizilere göre 1 saat çalışma kadar diyeyim.
kürşad birde merak ettiğim o evler gerçekten betonmu baya sahici yapmışlar yani içlerine dükkanlar filan yapmışlar sanki gerçek mahalle gibi gerçi balıkçıdan sonrası yok ama.
Arkadaşlar Siz seçil'i soruyordunuz ya gittimi diye bu şoray'ın kardeşi 'nin manitası sanırım yanlış hatırlamıyorsam isimleri :) Neyse Seçil sanırım hakikatan gitti çünkü Şorayın Kardeşi yeni manita yaptı
quote:
Hemen koyalım yenilerini be yaaa :D
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69 kürşad birde merak ettiğim o evler gerçekten betonmu baya sahici yapmışlar yani içlerine dükkanlar filan yapmışlar sanki gerçek mahalle gibi gerçi balıkçıdan sonrası yok ama.
Daha öncede söylemiştim , Hangar gibi biryer daha doğrusu fabrika gibi biryerin içersine kurulmuş sokaklar var dış çephe gerçek beton ama arkası yok , mesela üst kat var ama dubleks evlerdeki merdiven gibi çıkıyorsun arkasından yerlerdeki kaldırımlar sunta üstüne köpük onun üstüne boy atmışlar , ağaç sahte çiçekler falan balkon demirleri camlar falan dediğim gibi dış cepheler gerçek.
Bir fotoğraf daha paylaşıcaktım ama paylaşmak istemiyorum çünkü spoiler'a giriyor güzel bir kare ve izlemeyenlerin keyfini kaçırır açıkcası ama araba sahnelerini kesinlikle kaçırmayın foroğraf paylaşmak yasak değil ama etikde değil sonuçta bir emek var ve ben bunu paylaşmak istemem İnternette bir çektiğim fotoğrafın kullanıldığını gördüm bu beni birazcık üzdü o yüzden kişisel olan şeylerimi paylaşıyorum. Pm'den fotoğraf istemeyin o yüzden :)
Bu arada Pastanecinin çocuğu olmuş Bugün 4 kutu baklava getirdi onun şerefine bütün sete ve inanılmaz güzeldi Allah analı babalı büyütsün Baklava sevmeyen ben 3 dilim yedim
quote:
Arkadaşlar Siz seçil'i soruyordunuz ya gittimi diye bu şoray'ın kardeşi 'nin manitası sanırım yanlış hatırlamıyorsam isimleri :) Neyse Seçil sanırım hakikatan gitti çünkü Şorayın Kardeşi yeni manita yaptı
quote:
Hemen koyalım yenilerini be yaaa :D
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69 kürşad birde merak ettiğim o evler gerçekten betonmu baya sahici yapmışlar yani içlerine dükkanlar filan yapmışlar sanki gerçek mahalle gibi gerçi balıkçıdan sonrası yok ama.
Daha öncede söylemiştim , Hangar gibi biryer daha doğrusu fabrika gibi biryerin içersine kurulmuş sokaklar var dış çephe gerçek beton ama arkası yok , mesela üst kat var ama dubleks evlerdeki merdiven gibi çıkıyorsun arkasından yerlerdeki kaldırımlar sunta üstüne köpük onun üstüne boy atmışlar , ağaç sahte çiçekler falan balkon demirleri camlar falan dediğim gibi dış cepheler gerçek.
Bir fotoğraf daha paylaşıcaktım ama paylaşmak istemiyorum çünkü spoiler'a giriyor güzel bir kare ve izlemeyenlerin keyfini kaçırır açıkcası ama araba sahnelerini kesinlikle kaçırmayın foroğraf paylaşmak yasak değil ama etikde değil sonuçta bir emek var ve ben bunu paylaşmak istemem İnternette bir çektiğim fotoğrafın kullanıldığını gördüm bu beni birazcık üzdü o yüzden kişisel olan şeylerimi paylaşıyorum. Pm'den fotoğraf istemeyin o yüzden :)
Bu arada Pastanecinin çocuğu olmuş Bugün 4 kutu baklava getirdi onun şerefine bütün sete ve inanılmaz güzeldi Allah analı babalı büyütsün Baklava sevmeyen ben 3 dilim yedim
seçil gittiyse diziyi nasıl bağlayacaklar çünkü 2012 de seçil ile evliydi
orayı bağlayamayacaklar belli yada o zamana o diziden çıkıp yine geri döner
zaten en başta yanlıştı 80-2012 arası git gel hiç gerek yoktu genelde bizler dizinin sonunda neler olacağını önceden bilmek istemeyiz, eğer ki 2012ye bağlamayacaklarsa daha güzel olur ki o zaman da ilk 6-7. bölümdeki 2012 yıl gösterimlerini izlememiş sayarız kendimizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakallı Nene -- 3 Aralık 2012; 17:18:11 >
quote:
Orijinalden alıntı: WinteR
uyandırma kerizi, bulandırma denizi bunları söylese anında dizi mizi kalmaz ortada yayınlanmayan kitabı toplatan buna napmaz:) üstelik trt de miiimmmmküüüünnn değil hocam :