Şimdi Ara

SEKS YAP GENÇ KAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehmet Öz’den Yeni Tavsiyeler: SİZ: Genç Kalmak

SEKS YAP GENÇ KAL

Prof Dr.Mehmet Öz ve Prof.Dr. Michael Roizen’in son kitabı SİZ: Genç Kalmak, ABD’de best seller listesinin bir numarasına oturdu. Dr. Öz, bu kitabı neden yazdıklarını açıkladı, ‘’Bu kitap sizlerin %35 daha uzun bir ömre sahip olmanız ve çok daha genç bir hayat sürmeniz için yazıldı. Peki bunu nasıl becereksiniz ? Tabii ki sizi zamanından önce yaşlandıran tüm iç ve dış etkenlerle savaşarak! ‘’

Yeni kitabın yeni önerileri arasında çok faydalı ve ilginç bilgiler bulunmakta…

Bunlardan bazıları ise,

Domates ve diğer renkli sebzeleri yemenizin sizin için yararlı olduğu bir sürpriz değil. Peki neden olduğunu biliyor musunuz ? İçeriğinde bulunan güçlü antioksidanlardan flavonoid ve karetonaid sayesinde serbest radikallerin vücudunuzda oluşturacağı zararları minimuma indirirler. Özellikle yemeniz gereken sebze ve meyveler arasında kırmızı üzüm, domates, kırmızı yaban mersini ve soğan bulunmaktadır.

Özellikle domatesi pişmiş yemeniz sizin için çok daha yararlıdır. Haftada 10 ya da daha fazla yemek kaşığı domates sosunun kansere karşı etkili olduğu biliniyor. Kanserle mücadelede en önemli dostlarınızdan biri olan likopen maddesinin harekete geçmesi için domatesin pişirilmiş olması etkili.

Haftada 3 porsiyon kadar yiyeceğiniz balık, kanda pıhtılaşmayı önleyerek damar tıkanıklığı riskini düşürür. İçinde bulunan Omega-3 asitlerinden maksimum faydayı alabilmeniz için somon, dil balığı ve alabalık tercihleri yerinde olur.

Özellikle erkekler için yılda 100 kez seks yapmak çok yararlıdır.

Yeşil çayın içeriğinde bulunan polifenol, vücuttaki özgür radikalleri çalıştırarak damarlardaki trafiği arttırır ve hastalıklarla mücadeleye yardımcı olur. Günlük 500ml içilecek yeşil çayın kalp ve damar hastalıklarını %26 oranında azaltıldığı yeni bir çalışmada belirtildi. Tabii ki yeşil çayın dozajı arttırıldıkça korunma oranı da artmaktadır. Hem erkekler hem de kadınlara koruma oluştursa da, son çalışmanın ışığında bu korumanın kadınlar üzerindeki oranının çok daha fazla olduğu belirtiliyor.

Yoga yapmak sizin için sağlıklı bir alternatif yol olabilir. Yapılan bir araştırmada yoga egzersizlerinin LDL seviyesini bir yıl içinde %26’ya kadar düşürebildiği belirlenmiştir. Yoga egzersizi, duruş ve esneme hareketlerinden oluşur.

Beyninizi genç tutun!

Tek ayak üzerinde durup gözlerinizi kapatın. Dengenizi kaybetmeden duracağınız her an sizin daha genç bir beyine sahip olduğunuzu kanıtlamaktadır. Eğer 45 yaş ve üzeriyseniz, 15 saniyelik bir süre gayet iyidir. Yanınızda duran birine süreyi ölçtürün ve dengenizin bittiği an konusunda tam sonuç elde edin.

---alıntı---- (www.realage.com.tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 25 Kasım 2007; 17:19:25 >

• beyninizi genç tutunda 45 yaşın üzerini bırak ben şimdiden 5 saniye tutamıyorum ki
  • gözün kapalı iken kolları açarak ilk anda dengeyi sağlarsan 45 sn. bile durabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyayus

beyninizi genç tutunda 45 yaşın üzerini bırak ben şimdiden 5 saniye tutamıyorum ki

sen bitmişsin dostum
  • "Özellikle erkekler için yılda 100 kez seks yapmak çok yararlıdır."

benim için ufak ama insanlk için büyük bir sayı
  • başlığa mehmet öz den seks pozisyonları mı yazsaydım
  • biz bu kitapların ilk serisini almıştık,çocukların boyama kitabı gibi saçma sapağan şeyler yazıyo...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık ilgi çekmeyince "SEKS YAP GENÇ KAL" haline gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

Başlık ilgi çekmeyince "SEKS YAP GENÇ KAL" haline gelmiş

evet o hale geldi beğenemediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Beğenemedim oldu mu?
  • karı varda biz genç kalmadık mı? yaşlanıyorum yardım.devletten yardım bekliyoruz.
  • Bence bu önerileri ciddiye alın. Ayrıca başlıkta son derece yerinde olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

karı varda biz genç kalmadık mı? yaşlanıyorum yardım.devletten yardım bekliyoruz.

kardeş artık herşeyin sahtesi yapayı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

karı varda biz genç kalmadık mı? yaşlanıyorum yardım.devletten yardım bekliyoruz.

+1
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

Beğenemedim oldu mu?

düşüncelerinizi açık bir dille ifade edebilmeniz güzel.

• Kadınlarında sex yapması gerekiyormuş zeka ile ilgiliydi (dalga geçmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.