Şimdi Ara

Sekiz Dekorasyon(Poster, afiş, sticker) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet 50. Yıl Cumhuriyet i.ö.o okulunun orta okul öğrencilerinin çıktığı pasajdayız hemen.
  • Ben de Kocaeli/Karamürseldeyim. Dediğim türdeki resimleri hesaplarken neye dayanarak hesap yapıyorsunuz? Kullanılan A4 kağıdının sayısına göre mi vs vs?
  • Resimleri hesaplarken kısmını anlayamadım.

Resmin rengine falan bakmıyoruz. Fiyatlarımız adet fiyatlardır. Yani kağıt sayısına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

@Orbjk
    Dükkanımız Kocaeli/İzmit Kolordu binası karşısı, inönü caddesi 50.Yıl pasajı içerisindedir.
    O kargo fiyatı Rize içindi. Daha yakın bir ilde oturuyorsanız fiyat düşer ve boyutta küçülürse fiyat baya aşağılara çekilir

@Iron Maiden

Fiyat farkı yoktur. Size güzel bir haberim var. Biz bu işi Kocaeli/İzmit'ten yapıyoruz. Kısacası elden ulaştırabiliriz size :)

@Shift41

Elbette. Yeterki siz bize istediğiniz resmin boyutlarını söyleyin yeter.

izmit merkeze yakın mı orası.Okul başlayınca belki uğrar elden alırım.Kargo parasıyla uğraşmayalım.İstediğimiz resmi bastırabiliyoruz dimi?
  • Mesela örnek verdiğim resimin fiyatı ne kadar? 9 tane A4 sayfası yani. Yukarı da aradım böyle bilgi ama bulamadım, kusuruma bakmayın.
  • @K4TL14M

Yeni turan'ın yukarısına doğru çıkın. Kolordu binasının karşısında 50.yıl ilk öğretim okulun altında.

@Shift41

Biz A4 basmıyoruz ne yazık ki.

A3 e basabiliriz. Ve daha büyük ölçeklere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

@K4TL14M

Yeni turan'ın yukarısına doğru çıkın. Kolordu binasının karşısında 50.yıl ilk öğretim okulun altında.

@Shift41

Biz A4 basmıyoruz ne yazık ki.

A3 e basabiliriz. Ve daha büyük ölçeklere.

Peki teşekkürler. Size mutlaka geri dönüş yapacağım. Şimdiden envai çeşit duvar kağıdı indiriyorum.
  • Ulaşabileceğiniz adresler;

http://www.facebook.com/sekizdekorasyon

sekizdekorasyon.blogspot.com

sekizdekorasyon@gmail.com

Yakında web sitemiz açılacaktır.

İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar bu arada.
  • Beyler herkese tavsiye ederim. Gerek baskı kalitesi olsun, gerek hizmet anlayışı(ne zaman mesaj atsam cevap verdiler sağolsun).
  • Teşekkür ederiz güzel referansınız için. Temennimiz her müşteri için aynı şekilde davranmak.
  • takip
  • Satışlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Uo-devden çok rağbet gördük arkadaşlar. Onlarda ürünlerini alınca eminimki hizmetimiz hakkında iyi kötü bilgi vereceklerdir size.

Sekiz Dekorasyon olarak teşekkür ediyoruz.

DN: Anladığım şey iki üyemiz "takip" yazmış. Orayı anlamadım. Onlara pmmi atmalıyım yoksa, konunun ilgilerini çektiklerinimi ifade ediyor?
  • 35 x 50 kağıdımız 300 gram sert kağıttır. 70 x 100 boyuttaki kağıdımız ise yaklaşık 700 750 gram olup aynı şekilde oda sert kağıttır. Baskı kalitemiz, görüntü hiç bozulmadan kağıda geçirilir. Aslında ben ne kadar iyi desem de hep bir şüphe kalacaktır aklınızda o yüzden bizden alış veriş yapan arkadaşlarımızda bu konu altından sorabilirsiniz.

Eğer ki 35 x 50 istiyorsanız 2 lira
    70 x 100 istiyorsanız 15 liradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Merhaba ben odama alttaki dünya haritasını poster olarak istiyorum. Bütün isimler okunacak halde ve büyük bir boyutta olmasını istiyorum. Ayrıca baskı kağıdının kalitesi ve gramajı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

[simage]http://a1107.hizliresim.com/11/7/31/2740.jpg[/siage]

Ne gibi birşey yapabiliriz ? Teşekkürler

Bu arada "takip, mesajım bulusun vb" denmesinin sebebi kişi mesajını konuda bırakıp daha sonra profilinden hızlı bir şekilde ulaşması içindir.

Birebir aynısını çıkarıyorlar, hatta ben çözünürlüğü düşük bir resim bastırdım, nasıl olduysa daha güzel çıktı.

• up.
  • Diyelim bi fotoğraf verdik size boyutu ufak,büyültünce sorun olur mu posterde?
  • rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

Diyelim bi fotoğraf verdik size boyutu ufak,büyültünce sorun olur mu posterde?

Ufak boyuttan kastınız 640 x yada 840 x gibiyse görüntüde biraz bulanıklık olabilir. Ama size tavsiyem mümkün olduğunda 1024 x ve üzeri çözünürlükte bulmaya çalışırsanız, alacağınız görüntü bir o kadar net olur:)
  • Web sitemiz açılmıştır arkadaşlar. İlginize sunuyorum.

Afiş ve posterler için

http://www.proje4k.com/dekorasyon.php

Şimdiden katkılarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitiveday -- 16 Eylül 2011; 19:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.