Şimdi Ara

Şekeri büyük ölçüde hayatımdan çıkardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Tebrik ederim.

Daha da güzeli karbonhidratı komple çıkarmak. Ekmeği bırakmak falan öyle sandığın kadar zor değil aslında. Nasıl ki şekersizliğe alıştıysan ona da alışabilirsin.
    Ekmeği bırakınca saçlarım dökülmeye başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeker kesmeyi abartıyorsunuz

Hayatında çok fark olmaz

• Şekeri ekmeği v.s bırakalı 1 sene oldu aşağı yukarı.Tek faydası 10 kilo vermem oldu başka da faydasını göremedim bende de seboreik dermatit var yüzüm kızarıyor kaşınıyor ona da candida dediler o yüzden bıraktım ama faydası olmadı inşallah sende olur
  • Çayı kahveyi şekersiz içiyorum artık bende. 1 seneyi geçmiştir herhalde. Kola zaten sevmiyorum, çok nadir içerim. Onun dışında abur cubur da pek tükettiğim söylenemez, arada sadece canım çok tatlı istediğinde şu yeni usül lokmalardan söylüyorum ya da waffle yiyorum.
  • Şekeri birakınca halsızlik oldumu peki

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim.
    Şeker, ekmek, yagli yiyicekler tuketmiyorum.
    Kafam artik rahat. Arada tek tük cikiyor olur o kadar da.

• Bizde ailecek biraktık iki sene oldu ilk başlarda biraz zor oldu ama suanda şekerli cay icemiyorum

• Kimse şekeri tam anlamıyla bırakamaz insanları kandırmayın . Şekeri hayatınız dan tamamen cikaramazsinız çünkü beynin çalışması için şekere ihtiyacı vardır eğer şeker tüketmezseniz beyniniz durmaya başlar düşünemezsiniz. O yüzden her şey kararında güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Kimse şekeri tam anlamıyla bırakamaz insanları kandırmayın . Şekeri hayatınız dan tamamen cikaramazsinız çünkü beynin çalışması için şekere ihtiyacı vardır eğer şeker tüketmezseniz beyniniz durmaya başlar düşünemezsiniz. O yüzden her şey kararında güzeldir.
    Tam anlamıyla şekeri bıraktım demiyorum zaten buyuk ölçüde bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Şekeri ekmeği v.s bırakalı 1 sene oldu aşağı yukarı.Tek faydası 10 kilo vermem oldu başka da faydasını göremedim bende de seboreik dermatit var yüzüm kızarıyor kaşınıyor ona da candida dediler o yüzden bıraktım ama faydası olmadı inşallah sende olur
    İşlenmiş gıdalar tüketiyor musunuz ?
    Bisküvi ice tea vs
    Probiyotik alımını arttırın kefir ev yoğurdu ev turşusu sarımsak elma sirkesi vs

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

Şekeri birakınca halsızlik oldumu peki
    İlk başlarda canım çok şekerli birşey yemek istiyordu şuan o his gitti.
    Halsizlik pek olmadı heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

İşlenmiş gıdalar tüketiyor musunuz ?
    Bisküvi ice tea vs
    Probiyotik alımını arttırın kefir ev yoğurdu ev turşusu sarımsak elma sirkesi vs

Alıntıları Göster
    Hayır şeker dediğim onlar zaten cikolata cips biskuvi gofret abur cubur v.s. Toz şeker küp şeker zaten kullanmıyordum çay kahve içerken yaklaşık 2.5 senedir

• Şekersiz çay içmeye tarçın sayesinde alıştık.

Çay bardağına tarçın koyunca şeker tadı veriyor ve zamanla tamamen tarçınsız ve şekersiz çaya alışıyorsunuz. Şimdi kola, meyve suyu dahil şekerli şeylerden uzaklaştık ailecek.

Bir de tuzu her sahanda yumurtaya atarken atmaya atmaya şimdi aramıyoruz bile, alışkanlık, diliniz bir kere alıştımı sonra kendiliğinden oturur her şey yerli yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Hayır şeker dediğim onlar zaten cikolata cips biskuvi gofret abur cubur v.s. Toz şeker küp şeker zaten kullanmıyordum çay kahve içerken yaklaşık 2.5 senedir

Alıntıları Göster
    Probiyotik alımını arttırın hocam belki öyle faydası olur çünkü SD den şikayetçi olupta bu şekilde diyetle bu hastalıktan kurtulanlar var forumlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Şekersiz çay içmeye tarçın sayesinde alıştık.

Çay bardağına tarçın koyunca şeker tadı veriyor ve zamanla tamamen tarçınsız ve şekersiz çaya alışıyorsunuz. Şimdi kola, meyve suyu dahil şekerli şeylerden uzaklaştık ailecek.

Bir de tuzu her sahanda yumurtaya atarken atmaya atmaya şimdi aramıyoruz bile, alışkanlık, diliniz bir kere alıştımı sonra kendiliğinden oturur her şey yerli yerine.
    En güzeli hocam
    Şeker belgeseli var youtubede 1.5 saat falan onu herkes izlemeli bence.

• Şekerli bir gıda tüketeceğine ağzına 4 5 turşu at daha iyi.
    Tuzu su ile atabilirsin ama şekeri yersen hastası olursun

• reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    Koyalım buraya merak eden de seyretsin ben de seyredeceğim bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Şekerli bir gıda tüketeceğine ağzına 4 5 turşu at daha iyi.
    Görende sanki hayatında hiç şekerli gıda tüketmiyorsun sanacak. Kendi iradene hakim olduktan sonra hiç bir şeyin hastası falan olmazsınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

Şekerli bir gıda tüketeceğine ağzına 4 5 turşu at daha iyi.
    Fazla tuzlu beslenmekte yine sağlığa zararlı hocam herşeyi kararında tüketmek önemli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.