Şimdi Ara

Şekerbank Borç Kapama Kredisi Verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba babamın diğer bankalara borcu var. Hepsi birden borcu isteyince adam ödeyemiyor. İnternette araştırdım borç kapatma kredisi nedenin birşey varmış. Bu kredi türü , diğer bankalardaki borçları kapatıp kendi bankasına aktarıyormuş.
    Buna en uygun banka şekerbank maks 100.000 tl diyor. Babamın diğer bankalara borcu 80-90 tl civarı.
    Bankalar sıkıştırıyor, tek bi bankaya borcu olsa inanın hiç bir sıkıntısı olmayacak rahatlıkla ödenicek.

Asıl soru şu , şekerbanka başvuru yapmış olsam bunu sağlar mı ? (Yani daha önce aranızda başvuru yapmış , veya bu konularda tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ? )

• Hocam ben araştırmıştım onu zamanında.. Eğer baban ödeyebileceğini gösterebiliyorsa kabul ederler, ki zaten onlar ödüyor o borçları sen uğraşmıyorsun diye öğrendim. Gerekli bilgileri veriyorsun zaten onlar iletişime geçiyorlar bankalarla falan. Ama önemli olan baban ödeyebileceğini gösterebiliyor mu? Maaş durumu, belgelendirebileceği gelir vs. Kredi skoru açısından sorun olabilir belki ama zaten amaç farklı bankalara birden fazla faizli ödeme yapmamak tek bankaya borç ödemek olacağı için onu da dert etmezler.. Gitmenizde, danışmanızda fayda var.
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    babam sordu işin saçma tarafı şu , internette teminatsız yazıyordu . Arayınca teminat istediler.
    Umarım bi şekilde kurtarırız :S
  • İnternette yazılanlara pek itibar etmeyin hocam, reklam kokan hareket bunlar. Belgesiz derler belge isterler, teminatsız derler teminat isterler, anında derler 2 hafta sürer vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.