Şimdi Ara

Sek Tereyağı 1 kg 49,95 TL | Carrefoursa.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölgesel olabilir. Teslimat Kocaeli idi.

• Bim de 42,90 a aldım birsürü bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 de karlıdağ indirimde /tuzlu tereyağ

• Zamanında bundan aldım ama tadı margarin gibi. Daha sonra internete yazdım bu şekilde düşünen çok kişi var. Sütaş,Pınar,Tire süt gibi markaların kampanyalarını kovalayın bence.

• suattok5210 kullanıcısına yanıt
    Link/görsel falan varmı?
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Ayni sekilde bende almistim bir donem 5-6 kg. Margarin gibiydi tadi. Buaralar genel bir indirim var galiba tereyağında. Trendyol hizli markette de 42 liraydi. İlk sparise ozel 25 lira indirimle aldim gene 1 kg
  • 1 ayda 1 kilo tereyağını tek başıma tükettiğimi farkedince sıvı yağa döndüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bimden aldım bugün 42.90a 2 tane.daha onceki 39.90 kampanyasinda 9tane almıştım. Süt zammından sonra bu fiyatlari zor buluruz bir daha. Biliyorum bir cok insan margarin filan yorumu yapıyor ama acin bakin piyasada neredeyse butun firmaların sikayetvarda margarin muhabbeti var en güvendiğiniz firmalar dahil. Ben aldim bir paket tavada eritip ekmeğimi banıp bir guzel yedim gayette guzel köpürdü sut kokusu kaymak tadi vardi. Simdi hanim su boregi yaptı onu da yiyeceğim. Gurme degilim ama gidip marketlerin fason urunlerini bu fiyata almaktansa bu benim icin daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 26 Aralık 2020; 19:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Ben de bimden aldım bugün 42.90a 2 tane.daha onceki 39.90 kampanyasinda 9tane almıştım. Süt zammından sonra bu fiyatlari zor buluruz bir daha. Biliyorum bir cok insan margarin filan yorumu yapıyor ama acin bakin piyasada neredeyse butun firmaların sikayetvarda margarin muhabbeti var en güvendiğiniz firmalar dahil. Ben aldim bir paket tavada eritip ekmeğimi banıp bir guzel yedim gayette guzel köpürdü sut kokusu kaymak tadi vardi. Simdi hanim su boregi yaptı onu da yiyeceğim. Gurme degilim ama gidip marketlerin fason urunlerini bu fiyata almaktansa bu benim icin daha mantıklı.

bu nasıl yorum okurken ağzım sulandı ekmek banmalar börekler tereyağlı

• Onur markette 44 tl idi bugün bilginize.

• An itibariyle trendyol market uygulamasinda NAMLI marketi seçin

1000gr Ülker içim tereyağ 45 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Aralık 2020; 12:28:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sek iyi bir marka değil miydi ya? Hani bir liste yayınlanmıştı bu a101'in falan tereyağ dediği ürünler hep sanayağ çıkmıştı orada Sek markası da var mı acaba?

• Bugün BİM den 42.90 a aldım
  • hakmar marketlerde de 42,90

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.