Şimdi Ara

Seinen hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ben olamam çünkü attack on titanı fazla gömmüş(aot benim için başyapıttır). Değindiği bazı noktalar evet doğru shounen dergisinde çıkıyor o yüzden shounen mangasıdır, editörlerin durumu vs ama yazan arkadaş çok keskin sınırlarla çizmiş shounen-seinen çizgisini. Önceki mesajımda belirttiğim gibi he şey para eğer dergi iyi satarsa shounen mangasında seinen unsurlar olmuş- seinen mangasında shounen unsurlar olmuş umurlarında olmaz. Zaten japon ergenleri de bir değişik onlara normal ergen denilemez, yetişkinlerden daha fenalar. Stein gate'da bazı yoğun shounen eklemeler yok mu ? var olay bitti demek ki her şey seinen dergilerinde çıkmakla bitmiyor. Aot ise iddia ediyorum çoğu seinen mangasından daha seinen'dir. Shounen unsurları var mı elbette var ama çıktığı dergi shounen diye her şeyi silip atıp bu seriye fairy tail muamelesi de yapılması büyük haksızlıktır. Aylık-haftalık manga çıkması olayında ise tamamen saçmalamış. Ne yani fairy tail haftalık çıkıyor diye aylık çıkan aot'dan daha iyi bir seri mi ? imkansız.

Kısaca dergi anlamında aot shounen dergisinde çıkıyor diye shounendir; ama içine yoğun seinen eklemeler yapmış bir shounendir. Kısaca biçim olarak shounen işleyiş olarak orta-üst arası derecede seinendir(umarım doğru olmuştur).İşleyiş olarak %60 seinen %40 shounen derim ben mesela

Hoş mesaj 2013 yılından, evet o zamanlar aot sadece kanı fazla olan klasik shounen görünümündeydi; ama sonraki sezonlar da mükemmel bir hikayecilik gösterdi, bunu değiştirdi.

FMA romantikliği de bitmedi arkadaş hala fma böyle fma şöyle. Yıllar önce bende izledim bu seriyi; çok ciddi tempo problemleri olan ama ana felsefesini çok güzel oturtan bir seriydi o kadar. Hayır bu kadar abartılması da çok saçma bir serinin. Aot her anlamda fma'yı geçmiştir şu anlık(umarım iyi bir finalle bunu pekiştirir)

Bilgi editi: One piece romantikliği de var FMA ile ölümüne kapışır. Ama bunu fazla dillendirmeyin size tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 18 Şubat 2020; 20:22:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.