Şimdi Ara

seiko kinetic auto relay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seikonun iki modeli arasında kaldım

http://www.aydinsaat.com/p-3826-premier.aspx

http://www.aydinsaat.com/p-2128-premier.aspx

arada 170 lira fark var .aynı gibi duruo ne fark var sizce?

• SNP047P 40,5 caplı ve içindeki makinesi 7D48 diğeri 43 mm çaplı yani daha büyük içindeki makinesi de 7D56 görünen farklar bunlar iki makine arasındaki kalite farkının çok olduğunu sanmıyorum farkı çap ve kordon kısmından kaynaklanıyordur. Sonuçta seiko yani bileğinize taktıktan sonra hangisini daha çok beğenirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbekü

SNP047P 40,5 caplı ve içindeki makinesi 7D48 diğeri 43 mm çaplı yani daha büyük içindeki makinesi de 7D56 görünen farklar bunlar iki makine arasındaki kalite farkının çok olduğunu sanmıyorum farkı çap ve kordon kısmından kaynaklanıyordur. Sonuçta seiko yani bileğinize taktıktan sonra hangisini daha çok beğenirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

teşekkürler hocam
  • Bu fiyatlara pilli bir saat Auto Relay'de olsa alınmaz. Bütçeniz Swiss otomatik almaya elverişli. Certina,Hamilton,Victorinox,Mido,Tissot'nun mekanik saatlerine bakın. Mağazadan alacaksanız kolunuzda deneyin. Pazarlık yaparak çok uygun fiyatlı güzel bir saatiniz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

SNP047P 40,5 caplı ve içindeki makinesi 7D48 diğeri 43 mm çaplı yani daha büyük içindeki makinesi de 7D56 görünen farklar bunlar iki makine arasındaki kalite farkının çok olduğunu sanmıyorum farkı çap ve kordon kısmından kaynaklanıyordur. Sonuçta seiko yani bileğinize taktıktan sonra hangisini daha çok beğenirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

teşekkürler hocam

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Bu fiyatlara pilli bir saat Auto Relay'de olsa alınmaz. Bütçeniz Swiss otomatik almaya elverişli. Certina,Hamilton,Victorinox,Mido,Tissot'nun mekanik saatlerine bakın. Mağazadan alacaksanız kolunuzda deneyin. Pazarlık yaparak çok uygun fiyatlı güzel bir saatiniz olabilir.

tissotun hangi saatini önerirsiniz hocam
  • Orijinalden alıntı: tachyon

Bu fiyatlara pilli bir saat Auto Relay'de olsa alınmaz. Bütçeniz Swiss otomatik almaya elverişli. Certina,Hamilton,Victorinox,Mido,Tissot'nun mekanik saatlerine bakın. Mağazadan alacaksanız kolunuzda deneyin. Pazarlık yaparak çok uygun fiyatlı güzel bir saatiniz olabilir.
    [/q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 3 Temmuz 2013; 10:06:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 lira fiyat çok hocam, hoş saatçilere gittiğinizde 1400 tl civarına inerler diye düşünüyorum ancak bu saat de o kadar para verilecek dış görünüme sahip değil bence
  • arkadaşlar siz hangi modeli ve markayı önerirsiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_53236692/tm.htm bu linkteki saatlere bakabilirsiniz, satıcı güvenilir bir arkadaştır hem kazık yememiş olursunuz hem de otomatik seiko seçeneklerine bakabilirsiniz. citizen nighthawk modellerini tavsiye ederim.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_53236692/tm.htm bu linkteki saatlere bakabilirsiniz, satıcı güvenilir bir arkadaştır hem kazık yememiş olursunuz hem de otomatik seiko seçeneklerine bakabilirsiniz. citizen nighthawk modellerini tavsiye ederim.

teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar ankaradayım seıko SNP021P bu saatten elimde sadece 1 adet orjinal jelatinli kapalı sıfır kutusunda var..1000 tl ye vericem satış fiyatı 2032 tldir. 2 yıl resmi türkiye garantili,kaşeli,imzalı,türkçe kullanma klavuzuda var. seıko aydın saatin yetkili bayisinden+uluslararası garantiside mevcuttur.saat mağazasından bu fiyatlara almanız mümkün değil kaçırmayın derim.almak isteyenler detaylı bilgi almak isteyenler bana bu mail adresinden ulaşabilirler.(bossaat@hotmail.com)

NOT: elimde 1 adette aynı saatin siyah deri rose kasalı olanı SNP036P olanıda mevcuttur.oda 1200 tl olur fiyatı.. piyasa satış fiyatı 2372 tldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.