Şimdi Ara

Şehrinizde 100 gr tavuk dürüm ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu bu fiyatlara nolmuş böyle ? 100 gr normal dürüm 14 tl, zurna 17tl olmuş. 21-22 tl zaten 1 kg tavuk fiyatı değil mi ? Ramazandan önce 12 ye 14 dü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 22 Mayıs 2021; 11:29:19 >

• bence o fiyatlar çok pahalı değil abartmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 22 Mayıs 2021; 11:27:51 >
  • Nasıl pahalı değil hocam? Bir tavuk döner için fazla değil mi sizce? Öğrenicinin klasik yemeğini bile aldılar elinden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adebisimisali

Nasıl pahalı değil hocam? Bir tavuk döner için fazla değil mi sizce? Öğrenicinin klasik yemeğini bile aldılar elinden

adamın 15bin tl maaşı vardır pahalı değilidr

• Gerçekten gereksiz pahalılaştı.

13-18 arası geziyor, İzmir Bornova. 18 TL dürüme vereceğime https://www.migros.com.tr/banvit-pilic-schnitzel-700-g-p-2be83f6 13 liraya 700 gram şinitzel alırım daha iyi.

• En son 2020 kasımda Adana da iken 14 tl ye tavuk döner ayran 1 demet maydonoz ve turşu yiyordum ikram olarak birkaç bardak taze çay ama şuan nedir bilemem ortalama 8 ayda bir kez geliyorum Türkiye ye fiyatlar 2x 3x yapmış oluyor ciğer servis 25 idi şimdi 35 40 olmuş diyorlar

• tavuk tavuk olalı böyle değer görmedi. kilosu 100 tl+

trabzon 100gr 10tl idi bu ay 15 tl oldu mis gibi %50 zam yapıyorlar

markete girdim algida kutu üzerinde 10 tl yazıyor, soruyorum yeni ürün mü geçen yıldan kalma mı diye, yeni diyor bi okutuyor 13,5 tl, niye 13,5? yeni zam geldi diyor. lan daha yaza girmedik yavaş hele

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoğurtlu Ayran ile 5 ayda
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boşver kirvem. Erzurumda çağ kebabı yeriz beraber  

• 100gr 14tl. Bir ara 12den 10tlye inmişti bu yıl şimdi bayağı çıktı. Dürüm en basit yemek ama o da alınmayacak hale geldi. 7 tl iken pahalı geliyordu :D 4 yıl önce 3-4tlye yiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem Coşkun o fiyatlara et döner veriyor. Ve baya da iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.