Şimdi Ara

ŞEHİT KAHRAMAN Ömer Halisdemir'in oğlu...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne büyük gurur ki böyle bi kahraman babanın evladısın.

Ağlama çocuk
    Senin baban
    Sana öyle bir şeref onur bırakti ki
    Bu vatan için şehit oldu hem de unutulmayacak kadar kahramanlıkla.
    Ne büyük Yiğit'in bir insanın emanetisin bizlere tıpkı tüm şehitlermizin evlatları gibi..

Derdim vardı derdime tükürdüm şuan bunları görünceye kadar. dert mi ulan bizde ki şu cocuga bakıp hüngür hüngür agladım. tüm şehitlerimizin ailelerine rabbim sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 30 Temmuz 2016; 19:52:16 >

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Hiç babana çekmemişsin ...neyse ki senin gibi az insan varda başımızı agritmiyor.

Üzüldun dimi o gun darbe başarısız olunca ,halbuki ilk saatlerde nasıl sevindin kim bilir ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala gülebiliyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Hiç babana çekmemişsin ...neyse ki senin gibi az insan varda başımızı agritmiyor.

Üzüldun dimi o gun darbe başarısız olunca ,halbuki ilk saatlerde nasıl sevindin kim bilir ..

hacım bunlar fetüüüünün donanımhaber elemanları boşver. darbe başlayınca ordumuzun arkansındayız çekirdek tv, darbe yavaş yavaş başarısız olunca Diyatttroooo yhaaaaaa yimeyiizz bhizz .s
  • quote:

bitkisel hayata girsem bu zeka seviyesine düşer miyim acaba
    al bak reisin
    https://www.youtube.com/watch?v=WgWD9xGtmiU
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Neyi biliyor bilmiyor bilemem ama tek bildiği o yanında ki adam liderliğin de 15 temmuz terörü yerle bir edildi ..
    O adamın ne denli büyük bir lider olduğunun farkında ..

Büyük bir lidersdqhgehwys

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sana basit bir soru ...ihanet gördüğün kişiye tutumun nasıl olur ..

Hala eski konuşmalar sunuyor ..ihanet edildi ve adam inlerine girdi ..darbenizi yerle bir etti ..

Ayrıca sadece benim değil senin de reisi cumhurun o ..TC yazıyorsa kimliğin de ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sana basit bir soru ...ihanet gördüğün kişiye tutumun nasıl olur ..

Hala eski konuşmalar sunuyor ..ihanet edildi ve adam inlerine girdi ..darbenizi yerle bir etti ..

Ayrıca sadece benim değil senin de reisi cumhurun o ..TC yazıyorsa kimliğin de ..

ihanetin olacağı yıllar öncesinden söyleniyorsa,uyarılmışsam arkadaşım yapsa gerizekalıymışım derdim
    devlet başkanı olsam istifa ederdim

Neyse ki devlet başkanı değilsin ...ihaneti gördü anladı inlerine giricez dedi ve yaptı ..ve tek tek tahkir ediyor fetö mensuplarını ..

Sen ne yapıyorsun bunun için ? Etrafında fetö mensuplarını şikayet ediyor musun ..hainleri dillendiriyormusun yoksa susup hainlere ortak mi oluyorsun ?

• quote:

Neyse ki devlet başkanı değilsin ...ihaneti gördü anladı inlerine giricez dedi ve yaptı ..ve tek tek tahkir ediyor fetö mensuplarını ..

Sen ne yapıyorsun bunun için ? Etrafında fetö mensuplarını şikayet ediyor musun ..hainleri dillendiriyormusun yoksa susup hainlere ortak mi oluyorsun ?

etrafımda fetocu yok, hainlerle , kul hakkına girenlerle arkadaş olmam zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.