Şimdi Ara

Şehirlerde tek bir firma olarak kurulan Ucuz İnternet Firmaları?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 yıldır şehirlere özel olarak kurulan ucuz internet sağlayan firmalar var. Bunların çoğu bir apartman dairesini ofis gibi kullanıp ucuz internet veriyoruz diyorlar(Mesela limitsiz 25 tl, 29tl vs.) ama hiç kullanan var mı aranızda?

Bazıları ön ödemeli oluyor. Siz ödedikçe aylık açıyorlarmış interneti.
    Bazıları direk tahatsüz sözleşmesiz oluyor direk uydu kablosu vs. interneti vermeye başlıyormuş?

Ülkede internet fiyatları pahalı olduğu için hızlarıda düşük olduğu için bunlara yönelmeyi düşünüyorum taahhüt yok, sözleşme yok vs. direk interneti vermeye başlayacaklar ama daha önce böyle firmalara bulaşmış olup yada halan böyle internet kullanan arkadaşlar varsa aranızda bizi aydınlatırsanız memnun olurum.

• interneti çok yavaş oluyormuş, özellikle akşam vakitleri
    onun dışında dediğiniz gibi taahhüt yok , bekleme yok, istediğiniz zaman çıkabiliyorsunuz
  • İzmir de var mi bu tarz firma ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    kesin vardır :) evet araştırmalarım sonucu mahmut716 arkadaşın dediği gibi yoğunluk olduğunda internet yavaş oluyormuş, stabil bir internet olmuyormuş ama normal bir ev kullanımı için mantıklı geliyor bana tabiki bazı firmalar aktivasyon ücreti+modem parası yüksek fiyat istediği için caydırıcı geldi bana.
  • atıyorum türk telekomdan 50 megabit sınırsızı aylık 150 tl'ye alıyorlar.
    bunuda size sunduğu tarifeler ile 10 kişiye 25 tlden satsa 100 tl kar 10 kişi üzerinden aylık.
  • Öyle cekmeme gibi biseyi yok 3 senedir kullaniyorum. 1 kere kesildi aradim internet direkleri ruzgardan kopmus dedi. Sasirdim. Ama 6mpbs sinirsiz 39 liraya kullaniyorum. Csde oynuyom 2 telefon,1 tablet,1 bilgisayar interneti sömürüyoz. Film,dizide cabasi. Sehir disina ciktigimizda donduruyoruz aylik o kadar geldigimizde aciyoruz.sorun oldu mu watsapdan yaziyom hemen geliyor yapiyor. Sadece bize bir kutu taktı ona 180 tl verdik zamaninda ama aboneden cikarsak 140 geri ödüyor. Şuan bir sikinti yok. Ne ttneti ne wodofonu ne turkceli yasasin kaçak net. Gerci hepsi ttnetin altyapisini kullaniyormuş isten anlayani bulman lazim onune gelen bu isi yapiyor diyim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.