Şimdi Ara

sehirler Savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şehirler Savaşı Nedir Ne Değildir ?
    Şehirler Savaşı Türkiyedeki gerçek il ve ilce isimlerini barındıran ve buralara kuracağınız ülkeleri geliştirirek puan durumunda en önce olmayı ve şehrinizi en önemli şehir haline getirmeyi amaç edineceğiniz bir oyundur

Bir yandan sıradan oyuncuları yenmeye çalışırken birde tüm oyuncular için verilen ortak görevleri yapmaya çalışmanız gerekiyor. Verilen görevi ilk yapan kişi kendisi yeni oyun görevi haline geliyor.

Oyun sizlerden gelen istekler doğrultusunda yenilenecek ve güzelleştirilecektir. Oyunla ilgili her türlü fikrinizi şikayet veya isteklerinizi info@sehirlersavasi.com adresine göndermeniz durumunda en geç 1 gün içerisinde size dönülecektir. Bu oyuncuların ve oyun operatörlerinin arasındaki tek diyalog şeklidir ve her türlü şikayet istek ve öneriye mutlak dönüş yapılacaktır.

Yine oyunla ilgili ben moderatör olabilirim veya oyunun gelişiminde soyut veya somut yardımlarım olur diyorsanız aynı mail adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Oyunumuz 24 Haziran 2007 tarihiyle açılmış olup ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm dost ve tanıdıklara sonsuz minnettarlığımızı sunarız

Proje34 Web Team tarafından desteklenmektedir.

Zirve İnternet Cafer bizim ittifakımızdır

Oyun Daha yeni bende yeni buldum oyunu 187 kişi var daha
    Aynı zamanda oyun ogame nin türkler için yapılımş versiyonu diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freena_gem -- 28 Haziran 2007; 12:04:38 >

• Bu oyun ogame edit olduğundan eminim ama süper editlemişler ellerine sağlık hemen oynuyom...
  • Zaten öle ogame nin türk versionu
  • Arkadaşlar konusu güzel ama grafikler iç açıcı değil. Bütün çok tutmuş oyunlara bakın hepsiniz arkaplan rengi fln güzel... Göze de hitap etmesi lazım...
  • Adminlere Yaz.Bak yazdığım yazıda (üstteki) maili yazıyor adminlerin
  • Süper edite bak bea

200 ytl ye kralını yaparım bunun 1 haftada
  • Konusu felan güzel olmayabilir ama yine iyi editlemişler yani şahsen bende oynamıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki oynamaya bilirsiniz.Çokda umrumda
  • güzel oyun sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

güzel oyun sağol

İşte olay budur
  • çok güzel EDİTT
  • Saçmalık resmen bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Saçmalık resmen bu oyun

Fikrini kendine saklarsan daha makbule geçer
  • Sana katılıyorum ve bunu oynacaklarına klansavaşları oynarlar daha iyidir :) Yinede ne olursa olsun emeğe saygı copy paste olsa bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: wohou

quote:

Orjinalden alıntı: baris_ekin

quote:

Saçmalık resmen bu oyun

Fikrini kendine saklarsan daha makbule geçer

ulan sen salak mısın yaaaa buraya başlık açtıysan gelen cvplara saygılı olacan ben bu oyun tam bi rezillik ogameye bencetmeye çalısmıslar

Bence çok güzel bi oyun.Herkez istediğini yazabilir.Ama insanların onurunu zedeleyeci şeyleri yazarsa o insana sert bir dille saldırırım.Hala şu küçük cümleyi o zeka fışkıran kafatasına koyamamışsın "Ben yazma lan gibi bi şey diye bi cümle kurmadım.Fikrini saklarsan daha makbule geçer tartışma çıkmasın demek istedim"

• quote:

Orjinalden alıntı: Rp Master

Sana katılıyorum ve bunu oynacaklarına klansavaşları oynarlar daha iyidir :) Yinede ne olursa olsun emeğe saygı copy paste olsa bile

Şu emeğe saygı kelimelerini cümle içinde buluştuurp yinede teşekkürler deseydin o zaman haklı duruma sen geçerdin wohou
  • Herkesin Fikri Kendine Renkler ve Zevkler Tartısılmazlardır...! Fakat Burasıda Bir Forum ve Bunun Icın Burdaki Konular Tum Yorumlara Acıktır.İyiye İyi Kotuye Kotu Olunmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubulala -- 29 Haziran 2007; 22:50:07 >
  • quote:

Saçmalık resmen bu oyun

Baştan beri attığın tüm postlara + 1 ek olarak gorünüm hiç iç açıcı değil...
  • linki nedir bunun abi!!
  • başta giriş var ona bas
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.