Bildirim
Şehirler arası yolculukta idrarın gelmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
az su tüket. 3 saat az su içsen kurumazsın. kahve kola bedava diye içmek zorunda değilsin. çok susarsan da suyu yudum yudum azar azar iç _____________________________ -
Wc bulunan araçları tercih edebilirsin. Ben sırf o yüzden Trabzon'dan Giresun'a geçiyordum. Oradan Varan Turizm'e katılıyordum. Wc var diye. Sonra Kamil Koç geldi de rahatladım.
_____________________________ make DH great Again -
otobüste birşey tüketmem zaten ama elimde değil su içmeden yapamıyorum yolculuk öncesi 2-3 saat su içmesem bir zararı olur mu ? _____________________________ -
yol 3 saat
_____________________________ Eğer Kimseye Güvenmiyorsanız Elinizde Ne Vardır Ki ? -
3 saat gene iyi ben 18 yolcuukta afederin çoook az kaldı kaçırcaktım diyebilirim en sonunda sağolsun daım vardıda koskoca otobüsü dağın başında durdurdukdur bende işimi halletim ama bi o kadar utandım.ama allahtanki küçüktüm koskoca 50 kişi bana baktı
yani 3 saat geçer dayanırsın . az su iç uyu derim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler