Şimdi Ara

Şehirler Arası Yolculuk Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hafta sonu memlekete gideceğimde koltuk rezervasyonu yaptırdım 28 numara sağ cam tarafı nasıl acaba orta kapının hemen arkası masalı. cam görülüyor değil mi bir engel yok yani?

firma Ulusoy otobüs Neoplan Starliner, bilen varsa cvp bekliyorum tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 10 Mayıs 2012; 9:10:03 >

• yukarı
  • Hemen onunde televizyon oluyor, actirirsin bi film, takarsin kulakligini pasa pasa gidersin
  • üstad neoplan koltuk bakımından mercdedeslere göre daha geniş ve rahattır camlları daha koyudur. yanlız şimdi tam neoplanın orta kapısının orayı hatırlayamadım ama diğer otobüslerin hepsinde orda buzdolabı var büyük ihtimal neoplandada öyleyse en oturulmayacak yeri seçmişsin çünkü diğerinde koltuğun altına doğru ayağını uzatırsın ama orada tam buzdolabı olduğu için mesafe kısa ve önü kapalı düdük gibi kalıyosun. Eğer dediğim gibiyse ayakların tutulmuş olarak otobüsten inerisn.

edit:şimdi araştırdım dediğim şekilde yandın bence boş yer olursa hemen oraya geç fotğrafta ulusoyun neoplanın içinde çekilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 10 Mayıs 2012; 9:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Hemen onunde televizyon oluyor, actirirsin bi film, takarsin kulakligini pasa pasa gidersin

artık bindebir otobüslerde iki tane ana televizyon kaldı bütün firmalar bireysel tv ye geçti hemen hemen bütün otobüslerde artık öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

üstad neoplan koltuk bakımından mercdedeslere göre daha geniş ve rahattır camlları daha koyudur. yanlız şimdi tam neoplanın orta kapısının orayı hatırlayamadım ama diğer otobüslerin hepsinde orda buzdolabı var büyük ihtimal neoplandada öyleyse en oturulmayacak yeri seçmişsin çünkü diğerinde koltuğun altına doğru ayağını uzatırsın ama orada tam buzdolabı olduğu için mesafe kısa ve önü kapalı düdük gibi kalıyosun. Eğer dediğim gibiyse ayakların tutulmuş olarak otobüsten inerisn.

edit:şimdi araştırdım dediğim şekilde yandın bence boş yer olursa hemen oraya geç fotğrafta ulusoyun neoplanın içinde çekilmiş.

hocam bu starliner ama senin baktığın eski değil değil mi :) eğer öyleyse bunun hemen arka koltuğunu seçeyim o zaman

@Watch N Learn hepsinde tv var artık koltuklarda :)

• Buzdolabı masalı gibi değilmiş sıkıntı çıkarır bence iptal edip 1 arkayı almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 10 Mayıs 2012; 9:47:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Buzdolabı masalı gibi değilmiş sıkıntı çıkarır bence iptal edip 1 arkayı almayı düşünüyorum

üstad senin resimdede benim resimdede aynı mantık orda buzdolabı var o yüzden ayak mesefasi diğerlerine göre baya düşük en son oturulacak yeri seçmişsin inene kadar fıtık olursun söyleyim.
  • quote:

quote:

Buzdolabı masalı gibi değilmiş sıkıntı çıkarır bence iptal edip 1 arkayı almayı düşünüyorum

üstad senin resimdede benim resimdede aynı mantık orda buzdolabı var o yüzden ayak mesefasi diğerlerine göre baya düşük en son oturulacak yeri seçmişsin inene kadar fıtık olursun söyleyim.

hocam 1 arka tarafını aldım iyi midir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Hemen onunde televizyon oluyor, actirirsin bi film, takarsin kulakligini pasa pasa gidersin

artık bindebir otobüslerde iki tane ana televizyon kaldı bütün firmalar bireysel tv ye geçti hemen hemen bütün otobüslerde artık öyle.

Hmm senelerdir otobuse binmiyorum, hizli tren ile yolculuk yapiyorum. Ama ic resimlerinden gordugum kadariyla hayli degismis, iyilesmis

• quote:

quote:

quote:

iyi üstad normal diğer koltuklar ne kadar rahatsa arkdakide okadardır. yanlız benden sana tavsiye eğer gideceğin yol uzaksa kendinde tecrübe et bunu hak verceksin en arkaddki dörtlü varya onun ortadaki iki koltuğundan birine otur etrafı çok rahat görürsün çünkü onlar bi basamak üste ayaklarının koridora doğru yay gitsin birde en arkadaki koltukların bir özelliğide diğer yan yana olan koltukalra göre araları baya açık yani yanındaki adamla akraba olmuyosun. Bunları yıllarca gidip geldiğim otobüs tecrübelerinde öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 10 Mayıs 2012; 10:13:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi üstad normal diğer koltuklar ne kadar rahatsa arkdakide okadardır. yanlız benden sana tavsiye eğer gideceğin yol uzaksa kendinde tecrübe et bunu hak verceksin en arkaddki dörtlü varya onun ortadaki iki koltuğundan birine otur etrafı çok rahat görürsün çünkü onlar bi basamak üste ayaklarının koridora doğru yay gitsin birde en arkadaki koltukların bir özelliğide diğer yan yana olan koltukalra göre araları baya açık yani yanındaki adamla akraba olmuyosun. Bunları yıllarca gidip geldiğim otobüs tecrübelerinde öğrendim.

Hocam haklısın ama artık istediğin koltuğa oturamıyorsun boş olsa bile neden bilmiyorum ama yasak olduğunu söylemişlerdi kaza ferdi sigortası ile ilgili sanırım

• Kapı hava geçiriyosa yandın.. bi kere antep ten ankara ya kadar o şekilde gitmiştim hastalanıyordum az kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Kapı hava geçiriyosa yandın.. bi kere antep ten ankara ya kadar o şekilde gitmiştim hastalanıyordum az kalsın

orta kapıdan sonra 2. koltuğu aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.