Şimdi Ara

Şehirler arası otobüs de 1-2 koltuk numarası nasıldır ÖNEMLİ :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 haziran için .. firmasından 3-4 koltuklarını ayırtmıştık 1 hafta önce. Dün alınması gerekmiş. İptal oldu. Bizde Başka bir firmadan 26 haziran yada 27 hazirana 1-2 numaralı yerleri ayırttık daha doğrusu aldık.

3-4 numaralı yer çok rahat. Yolu görebiliyorsan falan. Arakalarda (5-6 olda dahi) yolu göremediğim için rahat edemiyorum gözüme uyku girmiyo. Yolu görmem lazım. 3-4 nuamralı koltuklar ile 1-2 numaralı koltukların konfor açısından farkı var mı. 12 SAatlik yola gideceğim. İstanbuldan Tokata

• 12 yi bilmem de en arkadaki koltuk çok rahat oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

12 yi bilmem de en arkadaki koltuk çok rahat oluyo
    İyi bir otobüs firması ise bütün koltuklar rahat oluyor genelde.. Tekli koltuklar var onlardanda almayı düşünebilirsin eğer tek kişi gideceksen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

İyi bir otobüs firması ise bütün koltuklar rahat oluyor genelde.. Tekli koltuklar var onlardanda almayı düşünebilirsin eğer tek kişi gideceksen..

Hayır arkadaşla gidicem.. 3-4 maalesef dolu 30 hazirana kadar ve benimde en en en geç perşembe gitmem lazım. Delirmek üzereyim istanbulun sıcağında

Metro-ulusoy-varan gibi bir marka değil
  • 1-2 şöför arkasımı oluyor peki?
  • quote:

+1 bayır çıkarken motor seside çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

yanında muavin oluyo muhabbet ediyosun sıkılmıyosun da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet ile 40 km kaç saat olur?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

hocam geçen bayramdan 2 gün önceydi köye gitmeye karar verdim. otobüsler full çekiyo sonra internetten bi baktım 1 tane boş o da en arka.. hemen koştum aldım bileti ondan tatlı geldi galiba bana

• quote:

1-2 şöför arkasımı oluyor peki?

Evet
  • quote:

Bazı modellerin ön tarafında gök yüzünü görebilecek şekilde tepeye kadar camla kaplı.

Ben 2+1'lerden tekli koltukları tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Evet

Alıntıları Göster
    Ön tarafların ortamı her zaman daha iyidir. Ön tarafta genelde genç kızlar, yaşlı teyzeler olur arkalara gittikçe sanki hanzolaşıyor insan profili Çok otobüs yolculuğu yaptım yılların tecrübesinin getirdiği veriler İyidir önlerden git hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Ön tarafların ortamı her zaman daha iyidir. Ön tarafta genelde genç kızlar, yaşlı teyzeler olur arkalara gittikçe sanki hanzolaşıyor insan profili Çok otobüs yolculuğu yaptım yılların tecrübesinin getirdiği veriler İyidir önlerden git hep.

Hacı ortam işi var tabi de öncelik konforda. 184 boyum var, 1-2 numarada cam kenarını arkadaşa vericem ben yanda oturucam. Hayatta sığmam ben cam kenarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Hacı ortam işi var tabi de öncelik konforda. 184 boyum var, 1-2 numarada cam kenarını arkadaşa vericem ben yanda oturucam. Hayatta sığmam ben cam kenarına

Alıntıları Göster
    19 iyidir hem önlere yakın(genel kızlara önlere yakın olduğundan) hem orta kapı oluyor arkası istediğin gibi yatırabilirsin koltuğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

19 iyidir hem önlere yakın(genel kızlara önlere yakın olduğundan) hem orta kapı oluyor arkası istediğin gibi yatırabilirsin koltuğu.

eminim öyledir ama yolu görmeyince rahat edemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Evet

E daha ne istiyosun, rahatca yolu izlersin, onunde masanda vardir.. Icini rahat tut bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hocam geçen bayramdan 2 gün önceydi köye gitmeye karar verdim. otobüsler full çekiyo sonra internetten bi baktım 1 tane boş o da en arka.. hemen koştum aldım bileti ondan tatlı geldi galiba bana

ortaya falan otursan en tatlı o gelirdi o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Evet

E daha ne istiyosun, rahatca yolu izlersin, onunde masanda vardir.. Icini rahat tut bence..

Alıntıları Göster
    Eğer güneş ışığı gelirse şoför önünü görsün diye perdelik gibi bir şey indiriyor önüne o zaman görme mesafen yarı yarıya azalıyor.O yüzden şoför arkası koltukta oturmayı ben sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Eğer güneş ışığı gelirse şoför önünü görsün diye perdelik gibi bir şey indiriyor önüne o zaman görme mesafen yarı yarıya azalıyor.O yüzden şoför arkası koltukta oturmayı ben sevmiyorum.

Alıntıları Göster
    Uzun boylu isen sakın olaki seçme sıkışır kalırsın rahat değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Hatırlıyorum da 3-4 deyken de olmuştu aynısı. neyseki 2 saat sonra mola vardı. Şöför inince kaldırmıştım güneşliği

Ama neyseki akşam yolcuğu yapıcaz. Böyle bir sıkıntı olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.