Şimdi Ara

Sehirdısında Sevgilisi Olanların Dikkatine !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle her kiz bir degil bunu bilin. Yaklasik 2 gun once bir club'a konsere gittim arkadasimla beraber. Yaklasik 1 saat sonra son derece guzel ve seksi bir kiz geldi. Seksi diyorum cunku giydigi kiyafeti Hadise bile utana sıkıla giyer :). Yaninda bir erkekle geldi bu ben de dogal olarak sevgilisi sandim. Yan masamiza gectiler. Bu kiz yanindaki erkekle konusurken surekli bana bakti tam 1-2 saat boyunca. Tabii bu arada neg atip duruyordu karsisindaki erkege. Koluna dokunuyor, guluyor vsvs. Mekandaki butun gozler uzerinde ayrica. Her neyse konser basladi. Ben masanin sol tarafina gectim o da saga gecti. Bu surekli striptiz yapar gibi dans ediyor caktirmadan koluma dokunuyor falan. Vodkalar da girla gitti haliyle. Sonra kiz telefonunu cikardi bir de ne goreyim. ''Sevgilim'' adli kisi ''Askim ne yapiyorsun'' diye mesaj atmis bu da '' Hic bizim kizlarla konserdeyim merak etme istedigin gibi giyindim'' falan yazdi. Gozumun onunde yazdigi icin okudum dogal olarak. Cocuk safca '' seni seviyorum iste bu yuzden masumsun'' falan yaziyor bu da '' ben de seviyorum'' diyor. Telefonu cantasina koyunca seksi hareketlere devam ediyor yandakine sariliyor falan. Neyse bu yanindaki erkekle cikti mekandan biz de evlere dagildik.

Daha bugun standda 5-6 kisi bekliyoruz. Bir baktim karsidan bu kiz geliyor yine cok iddali bir sey giymis. Olayin boyutunu su sekilde anlatayim. Yanimdaki 2 kiz da son derece guzel ve suslu olmasina ragmen sok oldular kizin giyim tarzina. Resmen loblar belli cunku.

Aksam da baska bir yerde yemekte gordum bir erkekle tesadufen.

Simdi gariban cocugun teki baska bir ilde sevdigini saniyor kiz burada cirit atiyor. Bu sekilde pek cok tip var eger iliskiniz yeniyse veya guvenmiyorsaniz arastirin derim.

Not : Tabii bu bahsettigim kiz herkesin aklini basindan alan bir fizige ve tatliliga sahip bir sarisin. Onun da etkisi olabilir.
  • böyle olmasa düzgün bir kız olsa dahi uzaktan yürümüyor , en kötü ihtimalle özlüyorsun yine yürümüyor
  • aynı şehirde sevgilisi olanlarda böyle durum söz konusu degil mi zannediyorsun :)
    dünya sandıgımız kadar temiz degil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

böyle olmasa düzgün bir kız olsa dahi uzaktan yürümüyor , en kötü ihtimalle özlüyorsun yine yürümüyor

katılıyorum
  • Kizin kafasi kasar olmayacak. Ayni ilde olsa bu kadar buyuk bir durum, bu kiyafetler olmaz eminim. Farkli iller olunca iyice sapitiyorlar. Bu sefer club'tan cikip eve gitti yarin bir gun cikamayacak ya da evine gidemeyecek. Yedekte tuttugu o kadar belli ki erkek arkadasini
  • 4 yıl nilüfer turizm sponsorluğunda istanbul-ankara arasında yürüttük hiç sıkıntı olmadı şimdi de 1 yıldır aynı şehirdeyiz, sıkıntı yok, her şey yolunda,

karakter meselesi, karakter bozuksa mesafenin önemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

4 yıl nilüfer turizm sponsorluğunda istanbul-ankara arasında yürüttük hiç sıkıntı olmadı şimdi de 1 yıldır aynı şehirdeyiz, sıkıntı yok, her şey yolunda,

peki birşey sorucam , aynı şehirde başlayıp 1 yıl sonra birlikte başka bir şehire yine birlikte üniversiteye gidilirse , yani diyelim ikimizde tekirdağlıyız tanıştık sevgili olduk 1 sene tekirdağda geçti sonra ikimizde aynı şehire üni.ye gittik atıyorum edirneye istanbula vs. üniversiteye gidince yürür mü yoksa sorunlar olur ayrılınır mı sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

4 yıl nilüfer turizm sponsorluğunda istanbul-ankara arasında yürüttük hiç sıkıntı olmadı şimdi de 1 yıldır aynı şehirdeyiz, sıkıntı yok, her şey yolunda,

peki birşey sorucam , aynı şehirde başlayıp 1 yıl sonra birlikte başka bir şehire yine birlikte üniversiteye gidilirse , yani diyelim ikimizde tekirdağlıyız tanıştık sevgili olduk 1 sene tekirdağda geçti sonra ikimizde aynı şehire üni.ye gittik atıyorum edirneye istanbula vs. üniversiteye gidince yürür mü yoksa sorunlar olur ayrılınır mı sence ?

yürüyecekse zaten her yerde yürür, biz konya'da dil kursunda karşılaştık o ankara'da üni.de hazırlıkta kalmış, ben istanbul'da, ikimiz de yeterlik sınavını geçmek için kursa gidiyorduk, yani aynı şehirde başladı, sonra farklı illere gittik, 4 yıl bitti, önce ikimiz de ankara'da işe başladık, sonra tesadüf eseri 1 gün arayla işi bıraktık, şimdi konya'da kpss kursuna gidiyoruz birlikte...

ilişkinizi yıpratmamaya, zamana yaymaya özen gösterirseniz, biraz da olgunluk yapıp gereksiz kıskançlıklar olmazsa, çok sık görüşüp birbirinizden sıkılmazsanız sorun olmaz...
  • Arkadaslar bırakın şehir dışında sürekli kalmayı bizim 3 günlük şirket tatilinde bile kızın sevgilisi var kız bizim arkadaşla neler yaşadı neler gözümün önünde size sadece şunu soyliyeyim fazla sosyal kız arkadaşınız olmasın zaten kendini belli eder kuşku varsa hiç durmayın ayrılın gitsin sonradan kendinizi üzme yin
  • Sevgiden ziyade, karşılıklı saygı ve güven var ise yürütülebilir. Ama sakın evlenecek erkek moduna düşmeyin en ufak şüphede kırılır kıyamam ya giderse benden felan düşünmeyin irdeleyin. Hal hareketleri arkadaş çevresi belli eder kendini.
  • dürüst her yerde dürüsttür..
    Kaşar her yerde kaşardır..

Ben 3 yıl başka şehirde biriyle çıktım ayda 1-2 defa görüştüğümüz de oldu, ayda 4-5 defa görüştüğümüz de oldu 6-7 ay hiç görüşemediğimiz de oldu.
    Daha sonra farklı nedenlerden dolayı ayrıldık ama bugün hala eminim o kızın başka birine bakmadığına..

Kızları tanımak o kadar da zor değil.
    Mesela kız benim yanımdayken bile başı önde hızlı adımlarla yürüyordu..
    Evlerinin altında kahve olduğundan oradan hep başı önde hızlı adımlarla yürüklerinden öyle alışmışlar ablasıyla beraber, benle yürürken bile başı önde yürüyordu düşünün artık..
    Dediğim gibi ayrıldım ama başka nedenlerden ayrıldım. Ama bugün bile diyorum ki " Allah razı olsun bana hiç yanlış yapmadı , gururumu inciltecek hareketi olmadı"
    İçimde ne kin var ne nefret. Kız aklıma geldiği zaman inşallah benden de iyisini bulur diyorum.

Allah her erkeğe dürüst kız nasip etsin diyorum ama erkekler sanki çok dürüst de. O anlattığınız kızın sevgilisi napıyodur acaba...
    Hiç unutmayın, siz nasılsanız karşınıza öyle kız gelir.
  • Cok da abartiya gerek yok. Basi onde yuruyecekmis, kapanacakmis. O kadar da degil. Sadik olsun yeter.

Her kiz boyle degil zaten guven ve aradaki bag onemli. Sadece kiz degil erkek de aldatabilir. Cunku ciftler arasindaki bag uzaklastikca zayiflar. Bir de aradaki bag zaten zayifsa akil direkt baskalarina kayar, akillari celinir.

Detaylari cozemeseniz de aptal degilseniz aldatildiginizi anlarsiniz. Mesela kiz nasil giyiniyor tahmin edebilirsiniz ama tam ne giydigini bilemezsiniz. Ayni sekilde bir erkekle bir yere gittiginden suphelenebilirsiniz ama okulda veya iste kimle konustugunu bilemezsiniz. Zaten ona da takilmayin derim. Sonucta siz de siniftaki bir kizla konusuyorsunuz.
  • karakter meselesi ama ne kadar düzgün birisi olursa olsun uzak mesafe her zaman sıkıntıdır iki taraf için de. yürümez o iş, büyük konuşmak istemem ama denemem bile. yürüse de eninde sonunda iş ciddiye binince tahmin ettiğinden, umduğundan farklı çıkar hayal kırıklığı, mutsuzluk, o kadar yaşanmışlık bilmemne. en azından beraber ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar sağlam kararlar verirsin. olacaksa veya olmayacaksa çok zaman geçirmeden anlarsın. zaten iki insan da karşılıklı güveni, sevgi-saygıyı sağladığı zaman isterse biri dünyanın öbür ucuna gitsin hiçbi sorun olmaz.
  • Dostum aynı kızı haftada 3-4 kez nasıl görüyorsun. Köyde falan mı yaşıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Dostum aynı kızı haftada 3-4 kez nasıl görüyorsun. Köyde falan mı yaşıyorsun?

Su govdenin ustundeki ''sey'' niye var hic oturup dusundun mu diyecem ironi olacak o da.

Ayni kizi 2 gun icinde 2-3 kere gormek icin koyde mi yasamak gerekiyor ? Ayni bolgede yasayamiyor muyuz veya ayni okulda okuyor olma ihtimalimiz yok mu ?

Yani dusunmeden etmeden sacma yorumlarinizla gelip baltalamayin konuyu surda be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andec

karakter meselesi ama ne kadar düzgün birisi olursa olsun uzak mesafe her zaman sıkıntıdır iki taraf için de. yürümez o iş, büyük konuşmak istemem ama denemem bile. yürüse de eninde sonunda iş ciddiye binince tahmin ettiğinden, umduğundan farklı çıkar hayal kırıklığı, mutsuzluk, o kadar yaşanmışlık bilmemne. en azından beraber ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar sağlam kararlar verirsin. olacaksa veya olmayacaksa çok zaman geçirmeden anlarsın. zaten iki insan da karşılıklı güveni, sevgi-saygıyı sağladığı zaman isterse biri dünyanın öbür ucuna gitsin hiçbi sorun olmaz.

3-4 yil beraber olup da uzaklasanlar sorun etmiyor ama genelde su kanı var. Evlenme ihtimali universitedeki birisi icin dusuk bir ihtimal. Haliyle insanin aklina '' Gormedigim, beraber vakit geciremedigim birisi nasil sevgilim olabilir ki'' sorusu gelebilir. Ama ciddi dusunuyorsan, o kiz gibisini bulamayacak gibiysen devam edersin.

Yuruten de var yurutemeyende. Ama uzaktaki iliskilerin, yakindakilere gore daha cok yalan icerdigi ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

karakter meselesi ama ne kadar düzgün birisi olursa olsun uzak mesafe her zaman sıkıntıdır iki taraf için de. yürümez o iş, büyük konuşmak istemem ama denemem bile. yürüse de eninde sonunda iş ciddiye binince tahmin ettiğinden, umduğundan farklı çıkar hayal kırıklığı, mutsuzluk, o kadar yaşanmışlık bilmemne. en azından beraber ne kadar çok zaman geçirirsen o kadar sağlam kararlar verirsin. olacaksa veya olmayacaksa çok zaman geçirmeden anlarsın. zaten iki insan da karşılıklı güveni, sevgi-saygıyı sağladığı zaman isterse biri dünyanın öbür ucuna gitsin hiçbi sorun olmaz.

3-4 yil beraber olup da uzaklasanlar sorun etmiyor ama genelde su kanı var. Evlenme ihtimali universitedeki birisi icin dusuk bir ihtimal. Haliyle insanin aklina '' Gormedigim, beraber vakit geciremedigim birisi nasil sevgilim olabilir ki'' sorusu gelebilir. Ama ciddi dusunuyorsan, o kiz gibisini bulamayacak gibiysen devam edersin.

Yuruten de var yurutemeyende. Ama uzaktaki iliskilerin, yakindakilere gore daha cok yalan icerdigi ortada.

açıkçası bu ilişkilere bakış açınla da alakalı. ciddi düşünmeyeceğim kimseyle o niyetle konuşmam. sezgilerime de güvenirim kimin ne olduğunu da az çok baştan tahmin edebiliyorum ki şimdiye kadar da yanıldığımı düşünmüyorum. şahsen üniversitede evlenmek değil tabi de birisine "sevgilim" tabirini kullanacaksam ileriyi de düşünüyorum demektir. ha illa ki uzun zaman geçirdikten sonra kesin kararını verirsin ama zaman geçirmek için de birine sevgilim demem açıkçası.

ekleme: az veya çok nasıl olursa olsun ilişkide iki insan arasında yalan konuşuluyosa zaten sorun vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andec -- 7 Mart 2012; 22:03:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

açıkçası bu ilişkilere bakış açınla da alakalı. ciddi düşünmeyeceğim kimseyle o niyetle konuşmam. sezgilerime de güvenirim kimin ne olduğunu da az çok baştan tahmin edebiliyorum ki şimdiye kadar da yanıldığımı düşünmüyorum. şahsen üniversitede evlenmek değil tabi de birisine "sevgilim" tabirini kullanacaksam ileriyi de düşünüyorum demektir. ha illa ki uzun zaman geçirdikten sonra kesin kararını verirsin ama zaman geçirmek için de birine sevgilim demem açıkçası.

ekleme: az veya çok nasıl olursa olsun ilişkide iki insan arasında yalan konuşuluyosa zaten sorun vardır

Ben de oyle dusunuyorum. O yuzden uzakta da olsa iliski yurutenler de oyle dusunuyor. Seversen, guvenirsen uzaktan da yurur.

Sunu sa soylemek lazim. Kiz kasari olmak zordur. Yani bir kizin psikolojik problemleri olmasi lazim ya da ailesinden ilgi gormemesi lazim ki ancak oyle kasar olacak. Yoksa neden guzel olmayan bir kiz sevgilisi oldugu halde mini etek giysin de digerleri giymesin. Bazi kizlar doyumsuz bazilari ise mutevazi iste. Her malin da bir alicisi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.