Şimdi Ara

ŞEHİR İÇİ DAĞITIM İÇİN MİNİBÜS-PANELVAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şirket için panelvan alacağız.Şehir içi ve çevre illere dağıtım için kullanılacak.Aracın kıvrak olması ve ara sokaklara girebilmesi önemli.Az yakmasıda bi o kadar mühim.Kapatisesi(Ağırlık olarak) yüksek olması lazım.Doğu'nun engebeli yapısına uygun olsun.Ve Güçlü motorlu olmalı.

Bütçe:25.000~ TL

Şunlara bir bakar mısınız nasıl araçlar?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-buyuksoylu-oto-eregliden-2006-model-350-l-van-46816019/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-buyuksoylu-otomotiv-den-2006-model-ford-transit-350l-paneller-49542992/detay/

Teşekkürler..

• up
  • Tamam işten kendin sormuş kendin cevaplamışsın bence en dogru karar ford..
    ama az yakar mı bilmem bence yakmaz eger az'dan kastın otomobil gibiyse.
  • Teşekkür O zaman ben Ford Transit bakıyorum.
  • En doğru karar bencede ford...Yan dükkanımız kuruyemişçi adama hergün 2-3 sigaracı geliyor hepsinde ford var.Soruyorum nasıl diye adam kendisi diyor ağbi ben dahil hepimiz hayvan gibi sürüyoruz alışkanlık öküz gibi sürdüğümden kendi arabam toyota o bile dayanmıyor bana diyor,bam güm çukur tümsek demiyoruz her yerede mecburen giriyoruz hiç bir şey olmuyor öyle arızası falanda yok birde adamlar daha dükkana yanaşmadan motoru kapatıp vitese atarak duruyorlar turbo falan hak getire,hakketten o arabaların 3 günde dökülmesi lazım hiç birşey olmuyor..Bir iki tanıdığımda fiat var ducato esnaf onlarda onlar çokta memnun değil kaporta takımlar kendini çabuk bırakıyor diyorlar bence tercihiniz yerinde olmuş
  • Doğuda sadece panelvan değil insan taşımak içinde genelde transit kullanılır. Eski model araçlara bakarsanız transitin model yılı müdaillerine göre çok daha diri olduğunu görürsünüz. Doğru tercih.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    10 yıl önce açıldı
    Şehir Dışı plaka kullanmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.